- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ayy bende gece çok terliyorum. Yaniyoom goguslerimde bi gece agriyor fazla ayakta kalınca da bel ağrısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende gece çok terliyorum. Yaniyoom goguslerimde bi gece agriyor fazla ayakta kalınca da bel ağrısı
Henuz ogluma ve ailelere haber vermedik.. hele bi gorelim fasulyenin iyi olup olmadigini oyle haber vericez.. sizler soylediniz mi kizlar?
Henuz ogluma ve ailelere haber vermedik.. hele bi gorelim fasulyenin iyi olup olmadigini oyle haber vericez.. sizler soylediniz mi kizlar?
al bendende okadar ben bi yaniyooooom bi donuyooom Bide benim kasiklarimda batmalar oluyor. Bgögüslerim gündüzde agriyor hemde bayaa bi
Hepimiz yaniyoz anlaşılan
Bulantı var bende malesef bide adet sancısı gibi karnım ağrıyo belim ağrıyo bazen batmalar oluyo. Bazen korkuyorum iç çamaşırıma bakıyorum lekelenme var mı diye. İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz.Sizin bulantilariniz basladimi kizlar?
Bulantı var bende malesef bide adet sancısı gibi karnım ağrıyo belim ağrıyo bazen batmalar oluyo. Bazen korkuyorum iç çamaşırıma bakıyorum lekelenme var mı diye. İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz.
Benim gogus agrim var bel ve kasik agrim vaar bir de surekli sanki icerde bi seyler midemi kaziyor :) bulantim yok cok sukur.
Biz ailelere cinsiyeti ogrenince etrafada karnim belli olunca soylemeyi dusunuyoruz. Cunku aksi giden bir sey oldumu her kafadan bi ses cikiyor o da o durumda fazlasiyla sinir bozuyor
Ayy canım benim sol kasigim belim agriyor ateşin çok fazla çabuk yoruluyorumoo olmazmi karnimin içi açır gıbı azaz ağrı var çabuk yoruluyom ilkkalktigimda baya bihasta gibi oluyorum midem bulanıyor sabahları gece hararet basıyor bacaklarimda ağrıyor gece nekadar derdim varmisyaasayinca bicoksey ciktiya
Bulantı var bende malesef bide adet sancısı gibi karnım ağrıyo belim ağrıyo bazen batmalar oluyo. Bazen korkuyorum iç çamaşırıma bakıyorum lekelenme var mı diye. İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz.
Bende akıntı da hemen lavaboya dün özellikle otobüse bindim sonra kaşık ağrısı bel ağrısı arttı korktum
Ayy canım benim sol kasigim belim agriyor ateşin çok fazla çabuk yoruluyorum
Yok canim fatma aydin hakkinda bir bilgim yok.yok bayburttayım ama bende erzurumda takip ettirmek istiyorum. zeynep hanımı duydum birde fatma aydın varmış galiba aynı hastanede o doktor hakkında bilginiz var mı?