- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Çok sevindim canimmm
Insallah en kisa surede bebek haberi de gelir :)
İnşallah Kuzucum hepimiz Mutlu haberi paylaşırız inşallah dualarımda hepimize yer veriyorumCanım değerin çok güzel
Yumurtan güzelce gelişip çatlıyor demek :)
Allahın izniyle hamile de kalırsın inşallah
Yaa cok duydum ismini, Sincan Koru'daydi degil mi? Tuh yaa!
Ben de Nesrin Hanim'i sevdim gibi ama bakalim :) halen emin olamiyorum.
Bat 5 haziran canım ekle benide listeyeHayırlısı olsun canım.
Yeni BAT söyle listede düzelteyim istersen?
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr :) doktordan geliyorum sonuçlarım iyiymiş :) gebelik yok dedi ama kırmızılar gelmeden umut kesilmez değil mi T4 anlık düşüşmüş yassı epitel ise ölü hücrelermiş normalmiş zaman zaman olurmuş böyle ay çok mutlu oldum vallaaaa
Memorial'da canimAynen canım Nesrin hanim neredeydi muayene ücreti ne kadar
Idrar testi yaptin mi peki?Kizlar selam. Gecikmedeki 2 günüm çok korkuyorum kan testi yaptirmaya. Ya negatif cikarsa yine boşuna umutlanmis olacagim. Ama ilk defa bu kadar gec kaldi. 32.gunum. Normalde en fazla 30 da kirmizilari gorurdum. Asiri agim var sol tarafimda ,surekli regli oldum olucam hissiyle yasiyorum. Yardim edin napayim?
Bu mesajı da yeni gordum.İlk tercihim hep bayandi ama bi de erkek iyi referans i olan bi doktor var bi aklımda onu dene diyor
o da hep GATA da falan çalışmış eğitimi iyi yine offf bilemedim
ayyy nasıl dayanıyosun yaaa hayret bişii çabuk test yap ben çatlıyom burda senı tanımadan sen nasıl duruyosun:: ))))hayırlı haberlerini beklıorum cnmKizlar selam. Gecikmedeki 2 günüm çok korkuyorum kan testi yaptirmaya. Ya negatif cikarsa yine boşuna umutlanmis olacagim. Ama ilk defa bu kadar gec kaldi. 32.gunum. Normalde en fazla 30 da kirmizilari gorurdum. Asiri agim var sol tarafimda ,surekli regli oldum olucam hissiyle yasiyorum. Yardim edin napayim?
benımde bugun 22.gunum dayanamadım test yaptım negatif tabıkı hiç şaşırmıyorum olumsuzluğa okadar alıştımki artık ağlamıyorum.boğazımda bı taş var.. benı boşverde adete 10 gun kala çıkmaz erken. bence bugun testı tekrarlamalısın.
Bu mesajı da yeni gordum.
Huseyin Pehlivan mi o da? :)
bu arada yaşadığım belirtiler de var. Daha önce de yazmıştım bu başlığa. Duygu değişileri yaşıyorum çok fazla. Bir sinirleniyorum ama böyle karşımdakini öldüresiye kadar, sinirim geçiyor.,sürekli gözlerim doluyor ki normalde duygusal bi insan değilimdir. NOrmalde bu kdar çok ağrır mı ki? bildiğin regli agrısı çekiyorm sol tarafımdan?
Kan testi verdim şimdi , saat 14:00 de çıkacakmış. heyecanla beklemeye başladım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?