• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Arkadaşlar Merhaba benide aranıza alın lütfen son adet tarihim 17 nisan bat ne zaman geleceği ise meçhul evleneli 1 sene oldu ve hala bebisim olmadı 6 ay once hasimoto hastası olduğumu öğrendim adet duzensizligimde var tabiki bugün doktorumda randevum vardı ve değerlere bakıp smear testi için örnek aldı ve bana adet olduktan sonra 10 gün say ve 10.gün bana geliceksin ama gelmeden 1 saat önce eşinle birlikte olup gel dedi bu ne demek hiç bişey anlamadım bir akıl verir misiniz bana uzun oldu biraz ama kusura bakmayin

Ben de umutla 16 mayisi bekliyorum belirtiler var mı derseniz maşallah hepsi var ama çoğu psikolojik bence burda ne okusam bende de var gibi hissediyorum.nerdeyse bir hafta var test yapmaya zaman geçmiyor.kızım 7 yaşında
Onda hiç böyle şeylere takilmamistim keşke şimdi de yapabilsem:110:

o tek dozluk ilacı biliyorum hakıkaten çok iyi geliyor. gebeliğe engel olmaz tedavi olmasan daha buyuk sıkıntı yaşardın.hayırlı haberlerını bekliyoruz cnm.
inşallah zaten hafifledi gibi de yumurtlama zamanım boşa gitmesin diye bugün işe gitmedim, bütün gün su içip durdum çok hafif yanma hissi kaldı ama tozu da içersem bir şeyim kalmayacak gibi. inşallah hayırlı haberlerimizi alırız canım amin.

Canim listede varsin sen. Tablo olarak ekledigim icin asagiya kaydirmak gerekiyor.
tamam gördüm canım, acemilik işte :D

Selam kızlar.. Bugün kan verdim ben.. Hcg <2 sonucum yani negatif ama bata daha 3 gün var.. Ayrıca serbet T4 düşük çıktı 0.83. Yassı Epitel ( idrarda ) çok yüksek 28.. büyük ihtimalle enfeksiyon var.. Sonucun çıktısını alıp yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek... Size sorayım dedim bilginiz var mı diye...Kramplar giriyor karnıma diyince yaptı testi bakalım :KK43:

Selam kızlar.. Bugün kan verdim ben.. Hcg <2 sonucum yani negatif ama bata daha 3 gün var.. Ayrıca serbet T4 düşük çıktı 0.83. Yassı Epitel ( idrarda ) çok yüksek 28.. büyük ihtimalle enfeksiyon var.. Sonucun çıktısını alıp yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek... Size sorayım dedim bilginiz var mı diye...Kramplar giriyor karnıma diyince yaptı testi bakalım :KK43:
Hayirlisi olsun canim. Yarin bi goster bakalim ne diyecek doktor

canım kırmızılar gelmezse yarın sabah testi tekrarlasana hadi inşallah güzel haberler verirsin :anneadayı:

Ay inşallah yaa hepimizden güzel haberler gelsin :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

kimse cevap vermemiş ama ben yine de sonucu yazayım. aile hekimine gittim çok etkilemezmiş bir tane tek kullanımlık bir toz verdi. dün ve bugünüm gitmiş olacak kalan iki günümü değerlendireceğim ben de.

bu arada morordek morordek benim bat daha önce eklenmişti ama listede şimdi göremedim bat 26 mayıs ekleyebilir misin rica etsem?

Bende de sürekli kasık ve bel ağrısı vardı doktor böbreklerini ve idrar yollarını üşütmüşsün dedi tek kullanımlık Şase verdi iyi etti allaha şükür bu ay olmadı neyseki yoksa onun yüzünden her ay kendimi hamile zannediyordum:kızgın:

Ay inşallah yaa hepimizden güzel haberler gelsin :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Bende de sürekli kasık ve bel ağrısı vardı doktor böbreklerini ve idrar yollarını üşütmüşsün dedi tek kullanımlık Şase verdi iyi etti allaha şükür bu ay olmadı neyseki yoksa onun yüzünden her ay kendimi hamile zannediyordum:kızgın:

geçmiş olsun canım.. bende o sebepten dolayı hcg bile yaptırdım ama negatif tabii.. verdiği saşe antibiyotik miydi ? bir de penisilin miydi ?

Tesekkur ederim sana da gecmis olsun Ismini hatırlamıyorum ama antibiyotikti Hamilelikte kullanılmaz yazıyordu ben hamile olmadığıma emindim adetim biteli bir gün olmuştu
geçmiş olsun canım.. bende o sebepten dolayı hcg bile yaptırdım ama negatif tabii.. verdiği saşe antibiyotik miydi ? bir de penisilin miydi ?

Tesekkur ederim sana da gecmis olsun Ismini hatırlamıyorum ama antibiyotikti Hamilelikte kullanılmaz yazıyordu ben hamile olmadığıma emindim adetim biteli bir gün olmuştu

sağol canım.. anladım belki ben kullanamam o antibiyotiği.. sınırlı benim kullanabildiklerim. hamile olmadığıma emin sayılırım çünkü kanda çıkmadı gerçi adetim de daha gelmedi cuma bat ama yine de negatif olduğu garanti sayılır .. çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için :KK200:

Kızlar merhaba.. benim bat 16 Mayıs. ben yaklaşık 2 haftadır gögüslerime dokunamıyorum bile nasıl şiş,uçları da sızlıyo gibi. sizce bu gebelik belirtisi olabbilir mi? sizce ne zaman test yapıyım?
Canım benim de geçen ay 17. gün göğüs ağrısı başladı. Kollarımı bile kaldıramıyordum ama hamile değilmişim. Şimdş 21.gündeyim , hiç acı yok.Aydan aya değişiyor yani. Sabret canım bekle

Arkadaşlar Merhaba benide aranıza alın lütfen son adet tarihim 17 nisan bat ne zaman geleceği ise meçhul evleneli 1 sene oldu ve hala bebisim olmadı 6 ay once hasimoto hastası olduğumu öğrendim adet duzensizligimde var tabiki bugün doktorumda randevum vardı ve değerlere bakıp smear testi için örnek aldı ve bana adet olduktan sonra 10 gün say ve 10.gün bana geliceksin ama gelmeden 1 saat önce eşinle birlikte olup gel dedi bu ne demek hiç bişey anlamadım bir akıl verir misiniz bana uzun oldu biraz ama kusura bakmayin
Canım ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi maalesef. O kadar şey yaşadım,hiç duymadım bunu

Back