• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar beta hcg çıkmış hamile değilim

10 gün var bata kan sonucu çok erkenden belli oluyor olsa çıkardı büyük ihtimal

Diğer hormon testi sonucum daha çıkmamis umarım güzel cikar

:21::21::KK71: günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr :) doktordan geliyorum sonuçlarım iyiymiş :) gebelik yok dedi ama kırmızılar gelmeden umut kesilmez değil mi :KK66: T4 anlık düşüşmüş :KK73: yassı epitel ise ölü hücrelermiş normalmiş zaman zaman olurmuş böyle :rolleyes: ay çok mutlu oldum vallaaaa:confused:

Canım gözün aydın

Hamilelik olsa 5 gün kalsa çıkardı bence moral bozmak istemem ama

Değerlerin güzel çıksın hem bu ay olmaz bir sonraki ay olur

Aynen canım Nesrin hanim neredeydi muayene ücreti ne kadar
Memorial'da canim
Muayene ucreti de 200 civarı galiba, benim sigorta bir kismini odedigi icin net fiyatı hatirlamiyorum da bizim hastane topiginde yaziyordur:)
Bu arada umarim degerlerin iyi cikar :KK200:

Kizlar selam. Gecikmedeki 2 günüm çok korkuyorum kan testi yaptirmaya. Ya negatif cikarsa yine boşuna umutlanmis olacagim. Ama ilk defa bu kadar gec kaldi. 32.gunum. Normalde en fazla 30 da kirmizilari gorurdum. Asiri agim var sol tarafimda ,surekli regli oldum olucam hissiyle yasiyorum. Yardim edin napayim?

Kizlar selam. Gecikmedeki 2 günüm çok korkuyorum kan testi yaptirmaya. Ya negatif cikarsa yine boşuna umutlanmis olacagim. Ama ilk defa bu kadar gec kaldi. 32.gunum. Normalde en fazla 30 da kirmizilari gorurdum. Asiri agim var sol tarafimda ,surekli regli oldum olucam hissiyle yasiyorum. Yardim edin napayim?
Idrar testi yaptin mi peki?

İlk tercihim hep bayandi ama bi de erkek iyi referans i olan bi doktor var bi aklımda onu dene diyor
o da hep GATA da falan çalışmış eğitimi iyi yine offf bilemedim
Bu mesajı da yeni gordum.
Huseyin Pehlivan mi o da? :)

ayyy nasıl dayanıyosun yaaa hayret bişii çabuk test yap ben çatlıyom burda senı tanımadan sen nasıl duruyosun:: ))))hayırlı haberlerini beklıorum cnm

6 gün önce erken gebelik testlerinden yapmıştım. Tek çizgi görünce yine moralim cok bozuldu, umutlanmayı kesmiştim. Normalde hiç dayanamam. Geçen ay bat'a 10 gün kala yaptırmıştım kan testini. Daha önce hiç bu kadar gecikme olmamıştı. Of çok ilginç bi hismiş. :(

bu arada yaşadığım belirtiler de var. Daha önce de yazmıştım bu başlığa. Duygu değişileri yaşıyorum çok fazla. Bir sinirleniyorum ama böyle karşımdakini öldüresiye kadar, sinirim geçiyor.,sürekli gözlerim doluyor ki normalde duygusal bi insan değilimdir. NOrmalde bu kdar çok ağrır mı ki? bildiğin regli agrısı çekiyorm sol tarafımdan? :(

benımde bugun 22.gunum dayanamadım test yaptım negatif tabıkı hiç şaşırmıyorum olumsuzluğa okadar alıştımki artık ağlamıyorum.boğazımda bı taş var.. benı boşverde adete 10 gun kala çıkmaz erken. bence bugun testı tekrarlamalısın.

benımde bugun 22.gunum dayanamadım test yaptım negatif tabıkı hiç şaşırmıyorum olumsuzluğa okadar alıştımki artık ağlamıyorum.boğazımda bı taş var.. benı boşverde adete 10 gun kala çıkmaz erken. bence bugun testı tekrarlamalısın.

:( çok erken yapmışsın sen de testi. umarım en yakın zamanda bebiş haberllerini paylaşırız. Gidiyorum madem. Umarım hayırlı haberlerle dönerim. Yoksa muhtemelen çok üzüleceğim. Hiç bu kdar gerçekçi belirtim olmamıştı. :( benim için dua edin kızlar.

bu arada yaşadığım belirtiler de var. Daha önce de yazmıştım bu başlığa. Duygu değişileri yaşıyorum çok fazla. Bir sinirleniyorum ama böyle karşımdakini öldüresiye kadar, sinirim geçiyor.,sürekli gözlerim doluyor ki normalde duygusal bi insan değilimdir. NOrmalde bu kdar çok ağrır mı ki? bildiğin regli agrısı çekiyorm sol tarafımdan? :KK43:

canım belirtileri boşver

sen idrar testi yap bi hadi bekliyoruz:)

Merhaba hanımlar test sonucu bekleyenlere hayırlı sonuçlar çıkar inşallah

Benim de bat yarın, yarın sabah test yapmayı düşünüyordum kiii bugün kırmızıları gördüm :duduk:
Yani ümitler başka bahara kaldı :cry:

Back