• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhaba hanımlar test sonucu bekleyenlere hayırlı sonuçlar çıkar inşallah

Benim de bat yarın, yarın sabah test yapmayı düşünüyordum kiii bugün kırmızıları gördüm :duduk:
Yani ümitler başka bahara kaldı :cry:

hayırlısı olsun canım benim....

Canım gözün aydın

Hamilelik olsa 5 gün kalsa çıkardı bence moral bozmak istemem ama

Değerlerin güzel çıksın hem bu ay olmaz bir sonraki ay olur

canım evet varsa çıkardı ama benim bugün daha 11. günüm yumurtlamanın.. yani geç yumurtladım.. cuma günü olmazsam ihtimal var :) çatladığında değerlendirdim çünkü.. bir umut işte.. :D adet olursam hayal kırıklığına uğramam canım ;)

canım evet varsa çıkardı ama benim bugün daha 11. günüm yumurtlamanın.. yani geç yumurtladım.. cuma günü olmazsam ihtimal var :) çatladığında değerlendirdim çünkü.. bir umut işte.. :KK70: adet olursam hayal kırıklığına uğramam canım :KK66:

benim de bugün yumurtlamanın 9. günü canım ben de beta hgc negatif ama doktor dedi olursa çıkardı diye...

dur bakalım inşallah senin çıkar canımmmm :)

benim de bugün yumurtlamanın 9. günü canım ben de beta hgc negatif ama doktor dedi olursa çıkardı diye...

dur bakalım inşallah senin çıkar canımmmm :)

hayırlısı canım yaa.. varsa var yoksa da elimden gelen bir şey yok bir daha ki aya der geçerim napim :) senin için de daha erkenmiş canım yaaa.. geç döllenme vs. de olabilir.. hiç belli olmaz kırmızılar gelmeden umut kesilmez ;) inşallah vardır senin de :)

78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor

yuhhhhh neresi düşükkkkkk

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yeni bir hamileeeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiiii hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

morordek morordek

Allahımmmmmmmmmmmmmmm darısı isteyen herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay evet çok teşeşkkür ederim. İnanamıyorum. İnsallah en yakın süre içerisinde herkesin duaları kabul olur. Sevinç çığlıklarını paylaşırız. Hala titriyorum. İnananamıyorum. Çok şükür.
tatlım hemen gebelik takvımı eklee ; en istediğim şeyyyy:: )))tekrar hayırlı olsun sevıncını butun kalbımle paylaşiyorum..

onu düşünüyorum şimdi nasıl söylesem diye, aynı yerde çalışıyoruz. Toplantıda şimdi. Geldiğinde direk burda mı söyleyeyim, yoksa akşama mı süpriz yapayım. Ay Allahım inşallah en yakın süre içerisinde tüm anne olmak isteyenlerin dilekleri olur. :) çok teşekkür ederim defalarca kızlar destekleriniz için.

Merhaba hanımlar test sonucu bekleyenlere hayırlı sonuçlar çıkar inşallah

Benim de bat yarın, yarın sabah test yapmayı düşünüyordum kiii bugün kırmızıları gördüm :duduk:
Yani ümitler başka bahara kaldı :cry:
Yeni BAT ne canim, listede düzelteyim.
78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
Aaaaa cok sevindiiiim! Sanirim sen de listeye hamile olarak girenlerdensin :)) Insallah saglikla bebegini kucagina da alirsin

Back