Merhaba hanımlar test sonucu bekleyenlere hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
Benim de bat yarın, yarın sabah test yapmayı düşünüyordum kiii bugün kırmızıları gördüm
Yani ümitler başka bahara kaldı
hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın canım bat ne zamandı seninKan testi verdim şimdi , saat 14:00 de çıkacakmış. heyecanla beklemeye başladım bakalım.
Canım gözün aydın
Hamilelik olsa 5 gün kalsa çıkardı bence moral bozmak istemem ama
Değerlerin güzel çıksın hem bu ay olmaz bir sonraki ay olur
canım evet varsa çıkardı ama benim bugün daha 11. günüm yumurtlamanın.. yani geç yumurtladım.. cuma günü olmazsam ihtimal var :) çatladığında değerlendirdim çünkü.. bir umut işte..adet olursam hayal kırıklığına uğramam canım
benim de bugün yumurtlamanın 9. günü canım ben de beta hgc negatif ama doktor dedi olursa çıkardı diye...
dur bakalım inşallah senin çıkar canımmmm :)
hayırlısı canım yaa.. varsa var yoksa da elimden gelen bir şey yok bir daha ki aya der geçerim napim :) senin için de daha erkenmiş canım yaaa.. geç döllenme vs. de olabilir.. hiç belli olmaz kırmızılar gelmeden umut kesilmezinşallah vardır senin de :)
tebrıklerr hamılesınn dua et bızım de olsun cnm çok mutlu oldummm çok güzel bı haber verdın bıze ıyıkı yollamışım senı kan vermeye:))))78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
ne güzel ya canım benim çok sevindim şimdi güzel bir sürprizle ilk önce eşine ver bu haberi darısı bize78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
tatlım hemen gebelik takvımı eklee ; en istediğim şeyyyy:: )))tekrar hayırlı olsun sevıncını butun kalbımle paylaşiyorum..ay evet çok teşeşkkür ederim. İnanamıyorum. İnsallah en yakın süre içerisinde herkesin duaları kabul olur. Sevinç çığlıklarını paylaşırız. Hala titriyorum. İnananamıyorum. Çok şükür.
Aglayarak okudum tebrikler canim rabbim hepimizi mutlu etsin saglikla kucagina almayi kokusunu duymayi nasip etsin78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
Yeni BAT ne canim, listede düzelteyim.Merhaba hanımlar test sonucu bekleyenlere hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
Benim de bat yarın, yarın sabah test yapmayı düşünüyordum kiii bugün kırmızıları gördüm
Yani ümitler başka bahara kaldı
Aaaaa cok sevindiiiim! Sanirim sen de listeye hamile olarak girenlerdensin :)) Insallah saglikla bebegini kucagina da alirsin78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
Aglayarak okudum tebrikler canim rabbim hepimizi mutlu etsin saglikla kucagina almayi kokusunu duymayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?