2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.bu akşam kan testi yaptırıcam regl 3 gün kaldı.iğnenin 15.günü yani bugün yapmamı istedi doktor.gerçi dünki eczane testinde tek çizgiyi görünce hevesim kırıldı ama hayırlısı

canım öncelikle geçmiş olsun umarım hastalığını atlatırsın. arkadaşımın kardeşi de hemen hemen sizin gibi 1 senedir bebek bekliyordu doktoru ona da öyle söylemiş ilişkiden sonra gelin diye. sanırım detaylı bir şekilde spermlerin ulaşmasına falan bakılacak açıkçası tam olarak nedenini bilmiyorum ama bu uygulamayı bazı doktorlar yapıyorlar.

İğneyi nasıl ne zaman vuruldun canım birde devlette mi özelde mi yaptırdın

Kızlar çatlama iğnesi sonrası 11.günüm geçen hafta umudum vardı bu hafta umutsuzum sanki. Akıntı başladı bu sabah sanki adet geliyor

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr :) doktordan geliyorum sonuçlarım iyiymiş :) gebelik yok dedi ama kırmızılar gelmeden umut kesilmez değil mi T4 anlık düşüşmüş yassı epitel ise ölü hücrelermiş normalmiş zaman zaman olurmuş böyle ay çok mutlu oldum vallaaaa

Koru hastanesi Gunay hanim

Enerjisi çok güzel

Eğitimi falan da hep yurtdışında

Yorumlar da şahane ydi ama ben kndim de görmek istedim

İstanbula gidiyormuş eşinin tayin sebebiyle :'(
Yaa cok duydum ismini, Sincan Koru'daydi degil mi? Tuh yaa!
Ben de Nesrin Hanim'i sevdim gibi ama bakalim :) halen emin olamiyorum.

Çok sevindim canimmm

Insallah en kisa surede bebek haberi de gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…