Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Merhaba benide aranıza alın lütfen son adet tarihim 17 nisan bat ne zaman geleceği ise meçhul evleneli 1 sene oldu ve hala bebisim olmadı 6 ay once hasimoto hastası olduğumu öğrendim adet duzensizligimde var tabiki bugün doktorumda randevum vardı ve değerlere bakıp smear testi için örnek aldı ve bana adet olduktan sonra 10 gün say ve 10.gün bana geliceksin ama gelmeden 1 saat önce eşinle birlikte olup gel dedi bu ne demek hiç bişey anlamadım bir akıl verir misiniz bana uzun oldu biraz ama kusura bakmayin
İğneyi nasıl ne zaman vuruldun canım birde devlette mi özelde mi yaptırdınHayırlı sabahlar arkadaşlar.bu akşam kan testi yaptırıcam regl 3 gün kaldı.iğnenin 15.günü yani bugün yapmamı istedi doktor.gerçi dünki eczane testinde tek çizgiyi görünce hevesim kırıldı ama hayırlısı
söyleyeyeim de o ne canım ya:d 7 mayıs yumurtlama tarihim 21 mayıs beklenen regl tarihiBAT söyle istersen seni de listeye ekleyelim :)
Nırım 12.gün vuruldu.özele gidiyorum ama doktor iğneyi yazıyo eczaneden alıyosun 75 tl falanİğneyi nasıl ne zaman vuruldun canım birde devlette mi özelde mi yaptırdın
hayırlı haberlerle gel inşallah :)Günaydın kızlar
benim bugün adet 21. Günü
Protestegon hormonuna baktiracagim
Dua edin 10 un üzerinde ciksin:)
Tmm cnım sanırım ben yumurtlamıyorumS
Nırım 12.gün vuruldu.özele gidiyorum ama doktor iğneyi yazıyo eczaneden alıyosun 75 tl falan
Can'ım benim inşallah 10 un üzerinde çıkar bende yaptırdım 21. Günü 11.47 çıktı ne anlama geliyorGünaydın kızlar
benim bugün adet 21. Günü
Protestegon hormonuna baktiracagim
Dua edin 10 un üzerinde ciksin:)
Can'ım benim inşallah 10 un üzerinde çıkar bende yaptırdım 21. Günü 11.47 çıktı ne anlama geliyor
Aaaaa kiiiimmm??? Nerde, neden gidiyor?Morordek çok tatlı bir doktor keşfettim ama son 1 haftası giDiyor rrrrrrrrrrrrrrr:'(
Aaaaa kiiiimmm??? Nerde, neden gidiyor?
Aaaaa kiiiimmm??? Nerde, neden gidiyor?
Yaa cok duydum ismini, Sincan Koru'daydi degil mi? Tuh yaa!Koru hastanesi Gunay hanim
Enerjisi çok güzel
Eğitimi falan da hep yurtdışında
Yorumlar da şahane ydi ama ben kndim de görmek istedim
İstanbula gidiyormuş eşinin tayin sebebiyle :'(
Çok sevindim canimmmgünaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr :) doktordan geliyorum sonuçlarım iyiymiş :) gebelik yok dedi ama kırmızılar gelmeden umut kesilmez değil mi T4 anlık düşüşmüş yassı epitel ise ölü hücrelermiş normalmiş zaman zaman olurmuş böyle ay çok mutlu oldum vallaaaa