• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.bu akşam kan testi yaptırıcam regl 3 gün kaldı.iğnenin 15.günü yani bugün yapmamı istedi doktor.gerçi dünki eczane testinde tek çizgiyi görünce hevesim kırıldı ama hayırlısı

Arkadaşlar Merhaba benide aranıza alın lütfen son adet tarihim 17 nisan bat ne zaman geleceği ise meçhul evleneli 1 sene oldu ve hala bebisim olmadı 6 ay once hasimoto hastası olduğumu öğrendim adet duzensizligimde var tabiki bugün doktorumda randevum vardı ve değerlere bakıp smear testi için örnek aldı ve bana adet olduktan sonra 10 gün say ve 10.gün bana geliceksin ama gelmeden 1 saat önce eşinle birlikte olup gel dedi bu ne demek hiç bişey anlamadım bir akıl verir misiniz bana uzun oldu biraz ama kusura bakmayin

canım öncelikle geçmiş olsun umarım hastalığını atlatırsın. arkadaşımın kardeşi de hemen hemen sizin gibi 1 senedir bebek bekliyordu doktoru ona da öyle söylemiş ilişkiden sonra gelin diye. sanırım detaylı bir şekilde spermlerin ulaşmasına falan bakılacak açıkçası tam olarak nedenini bilmiyorum ama bu uygulamayı bazı doktorlar yapıyorlar.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.bu akşam kan testi yaptırıcam regl 3 gün kaldı.iğnenin 15.günü yani bugün yapmamı istedi doktor.gerçi dünki eczane testinde tek çizgiyi görünce hevesim kırıldı ama hayırlısı
İğneyi nasıl ne zaman vuruldun canım birde devlette mi özelde mi yaptırdın

Kızlar çatlama iğnesi sonrası 11.günüm geçen hafta umudum vardı bu hafta umutsuzum sanki. Akıntı başladı bu sabah sanki adet geliyor :(

:21::21::KK71: günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr :) doktordan geliyorum sonuçlarım iyiymiş :) gebelik yok dedi ama kırmızılar gelmeden umut kesilmez değil mi :KK66: T4 anlık düşüşmüş :KK73: yassı epitel ise ölü hücrelermiş normalmiş zaman zaman olurmuş böyle :rolleyes: ay çok mutlu oldum vallaaaa:confused:

Koru hastanesi Gunay hanim

Enerjisi çok güzel

Eğitimi falan da hep yurtdışında

Yorumlar da şahane ydi ama ben kndim de görmek istedim

İstanbula gidiyormuş eşinin tayin sebebiyle :'(
Yaa cok duydum ismini, Sincan Koru'daydi degil mi? Tuh yaa!
Ben de Nesrin Hanim'i sevdim gibi ama bakalim :) halen emin olamiyorum.

:21::21::KK71: günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr :) doktordan geliyorum sonuçlarım iyiymiş :) gebelik yok dedi ama kırmızılar gelmeden umut kesilmez değil mi :KK66: T4 anlık düşüşmüş :KK73: yassı epitel ise ölü hücrelermiş normalmiş zaman zaman olurmuş böyle :rolleyes: ay çok mutlu oldum vallaaaa:confused:
Çok sevindim canimmm

Insallah en kisa surede bebek haberi de gelir :)

Back