- 8 Aralık 2015
- 1.025
- 1.229
- 133
Yeni BAT ne canim, listede düzelteyim.
Aaaaa cok sevindiiiim! Sanirim sen de listeye hamile olarak girenlerdensin :)) Insallah saglikla bebegini kucagina da alirsin
insallah çok teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni BAT ne canim, listede düzelteyim.
Aaaaa cok sevindiiiim! Sanirim sen de listeye hamile olarak girenlerdensin :)) Insallah saglikla bebegini kucagina da alirsin
insallah çok teşekkür ederim :)
78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
Son adet tarihin mi 10 nisan canim? Bu ay kacinda bekliyordun peki? 2 gun geciktim deyince 9 mayıs diye yazdim listeye ama? :)bat 10 Nisan :)
Ayy maşallah canım..
Rabbim bebişini korusun, iyice yerleşsin göbişine, ve sağlıkla al kucağına inşallah
Darısı bizlere inşallah, Hamişlerin duası kabul olurmuş, tüm isteyenlere dua edermisin
Son adet tarihin mi 10 nisan canim? Bu ay kacinda bekliyordun peki? 2 gun geciktim deyince 9 mayıs diye yazdim listeye ama? :)
bence orda söyleme adam şoka girmesin :) evde söyle özel bişeyler yap daha güzel olur bence yine de sen bilirsin tabionu düşünüyorum şimdi nasıl söylesem diye, aynı yerde çalışıyoruz. Toplantıda şimdi. Geldiğinde direk burda mı söyleyeyim, yoksa akşama mı süpriz yapayım. Ay Allahım inşallah en yakın süre içerisinde tüm anne olmak isteyenlerin dilekleri olur. :) çok teşekkür ederim defalarca kızlar destekleriniz için.
canım hayırlı olsundarısı bize inşallah.bende erken gebelik testi yaptım negatif cıkmıstı.ama cok erken yaptım sanırım.suan bat a 2 gün kaldı bekliyorum.bu ay ilk denemem ama cok heyecanlıyım.inş birkac gün içinde olumlu sonuçlarımızı bizlerde yazabiliriz.78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
Kızlar benim yarın bata son 3 gün kalcak.. Sabah erken gebelik testi yapacam dayanamıyorum artıııkkk
yap canım yap :)
6 haziran canım sana zahmet eklersenYeni BAT ne canim, listede düzelteyim.
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ben de öyleyim vallanegatif görmekten bezdim ama yine de duramıyorum bakalım hayırlısı
Canım tebrik ederim inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
Hayırlı olsun canım.belirtileri varmıydı.benimde bata 3 gün var kan verdim sonuç bekliyorum78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
Hayırlı olsun canım.belirtileri varmıydı.benimde bata 3 gün var kan verdim sonuç bekliyorum
Sonuç 1.19 çıktı.acaba geç döllenme olduysa değer yükselir mi bat a 3 gün varNe zaman verdin canım çıkmıştır belki e sonuç gibi bir sistemi vardir hastanenin baksana bi:)
Sonuç 1.19 çıktı.acaba geç döllenme olduysa değer yükselir mi bat a 3 gün var