• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor

Ayy maşallah canım.. :KK46::nazar:
Rabbim bebişini korusun, iyice yerleşsin göbişine, ve sağlıkla al kucağına inşallah :anneadayı:

Darısı bizlere inşallah, Hamişlerin duası kabul olurmuş, tüm isteyenlere dua edermisin :KK200:

Ayy maşallah canım.. :KK46::nazar:
Rabbim bebişini korusun, iyice yerleşsin göbişine, ve sağlıkla al kucağına inşallah :anneadayı:

Darısı bizlere inşallah, Hamişlerin duası kabul olurmuş, tüm isteyenlere dua edermisin :KK200:

Tabiki, tüm kalbimle .. Umarım en kısa süre içerisinde tüm bebiş isteyenlerin mutlu haberlerini paylaşırız. :)

Son adet tarihin mi 10 nisan canim? Bu ay kacinda bekliyordun peki? 2 gun geciktim deyince 9 mayıs diye yazdim listeye ama? :)

Bu ay da 10 Nisanda bekliyordum en geç Çok düzenli değildi , genelde 30 günde bir bat tarihim gelirdi. 9 mayıs da olur sorun yok canım :)

onu düşünüyorum şimdi nasıl söylesem diye, aynı yerde çalışıyoruz. Toplantıda şimdi. Geldiğinde direk burda mı söyleyeyim, yoksa akşama mı süpriz yapayım. Ay Allahım inşallah en yakın süre içerisinde tüm anne olmak isteyenlerin dilekleri olur. :) çok teşekkür ederim defalarca kızlar destekleriniz için.
bence orda söyleme adam şoka girmesin :) evde söyle özel bişeyler yap daha güzel olur bence yine de sen bilirsin tabi

canım hayırlı olsun:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:darısı bize inşallah.bende erken gebelik testi yaptım negatif cıkmıstı.ama cok erken yaptım sanırım.suan bat a 2 gün kaldı bekliyorum.bu ay ilk denemem ama cok heyecanlıyım.inş birkac gün içinde olumlu sonuçlarımızı bizlerde yazabiliriz.

Canım benim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok güzel haber :halay: sevincin mesajlarından anlaşılıyor bizlere de dua et taze anne adayı :anneadayı::KK200:

Yeni BAT ne canim, listede düzelteyim.
6 haziran canım sana zahmet eklersen :KK45:
negatif görmekten bezdim ama yine de duramıyorum bakalım hayırlısı :halay:
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış :KK70: ben de öyleyim valla

Bugün hastaneye gittim doktor alttan kontrol etti yumurtalıkların gayet sağlıklı dedi folik asit verdi bide adetten sonra 10 ve 20 ci günler arasi gün aşırı ilişkiye gir hamile kalırsin dedi bakalım inşallah

Back