- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- Konu Sahibi deeplydisturbed
valla hamilemiyim değilmiyim haberini beklemk adrenalin dolu .. 8ekime sanki bin yıl var bnm içindeçok heyecanlı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla hamilemiyim değilmiyim haberini beklemk adrenalin dolu .. 8ekime sanki bin yıl var bnm içindeçok heyecanlı ya
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Gunaydinnn kizlarrr ben doktora gidiorumm size haber vericem bakalim nolcak hepimiz icin cok guzel bi gun olsun
Benim ilk olacak ama nedense erkek hissediyorumm:)Ya arkadaşlar bebeğinin cinsiyeti ile ilgili bişey hisseden varmı ben çok heyecanlıyım bu konuda bir tane dünya tatlısı bi kızımvar ona dünyaları değişmem o benim meleğim ama bitanede oğlum olsa ne güzel olur
Herkes karışıyor. Ben çok sık girmiyorum unutuyorum.Liste neleri kapsasın ben anlamam bu işlerden pek
Benim tek keseydi ikiz yok :)kızlar bu kadar kişi heyecanla bu işi 9 ay götürcez inş. kimbilir ne sürprizlerle karşılaşacağız. Mesela kimlerin ikizi olacak acaba ?
Herkes karışıyor. Ben çok sık girmiyorum unutuyorum.
valla bebişimin olmasını ikiz olmasınıda isterim hatta eşim benden çok ikiz olsun istio bnm genlerde varda kısmet diyrlim..kızlar bu kadar kişi heyecanla bu işi 9 ay götürcez inş. kimbilir ne sürprizlerle karşılaşacağız. Mesela kimlerin ikizi olacak acaba ?
bence cok guzel bi fikirBirbirimizi daha iyi tanımak için bi liste yapsak ya arkadaşlar ya
benimde ilk gebeil esim sorup duruyor kiz mi olacak erkek mi diye.. sanki ben biliyorumm... cok merak ediyorum bende tabi önce saglikli olmasi ama kiz mi erkek mi.. teni saci gözu kokusu herseyini cok merak ediyorum..Kimlerin kız beklerken erkek, ya da erkek beklerken kız olacak acaba ?
ay ne güzel duygular allahım eksikliğini hisssttrmesin kaç haftalık?benimde ilk gebeil esim sorup duruyor kiz mi olacak erkek mi diye.. sanki ben biliyorumm... cok merak ediyorum bende tabi önce saglikli olmasi ama kiz mi erkek mi.. teni saci gözu kokusu herseyini cok merak ediyorum..
ay ne güzel duygular allahım eksikliğini hisssttrmesin kaç haftalık?
oy ne güzel bendede belirtiled var dün yaptım beyaz hafif bi çizgi brlirdi .kısmet bnm varsa şuan 3+2 de daha 8 ekime çok var sabırsızım biraz :)4+0 yarin 5 haftaya girmis olacagim ins. beklenen adet yarin.. iki gundur test yapiyorum sukur kan katlaniyor ptesi dr gidecem
Nick yaş şehir hafta d.t
duyguo35 35 istanbul 5 4 haz.
Artık bat ın satın pek öemi yok gibi:) gebeliği daha kesin olmayanların hafta kısmına şimdilik kalp koyarız sonra rakam inşallah:))
Nasıl
Nick yaş şehir hafta d.t
Artık bat ın satın pek öemi yok gibi:) gebeliği daha kesin olmayanların hafta kısmına şimdilik kalp koyarız sonra rakam inşallah:))
Nasıl
Nick yaş şehir hafta d.t
10 beybisi 20 balıkesir
Bakalım birbirine girecek mi yine :) karışık
oldu sanki
- NİCK YAŞ İL SAT BAT DENEME
- 10beybisi 20 balıkesir 10eylül 08ekim 5 ay gibi olabilirde yapamadım ben listeyi :)
Çok teşekkür ederim canımok sevindim tatlım. kucağına almayı nasip etsin