- 30 Kasım 2015
- 15
- 4
- 30
-
- Konu Sahibi environmentaleng
Bender versem biraz keşke
Hehehe teşekkür ederim canımolduğun gibi güzel olduğundan hiç şüphem yok boşveeeeer ye gitsin :)
Tebrik ederim canımkızlar ben nikahlandım geldimmmmmartık resmi olarak evliyim
kızlar ben nikahlandım geldimmmmmartık resmi olarak evliyim
Canım merhaba. Balayı hakkında ben bir topic açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-nisan-ayi-icin-balayi-onerisi.878039/ linki bu bir bak istersen.2016 Nisan geliniyim bende:) Hazırlıklarım hemen hemen bitti. Bitmeyenler netleşti.
Karar veremediğim tek şey balayı:)
Hava limanına yakınlığı uzaklığı, otel ayrıcalıkları bir türlü oturtamadım. Aslında hayalim Seyşellere gitmekti ama yeşil pasaportum iptal oldu. Çıkmam için en az 6 aylık olması gerekiyor ayrıca nişanlımın yok. Şimdi alsa bile nisanda 5 aylık olacak. O yüzden mecbur Türkiye olacak.
Deneyimli olanlar paylaşırsa bizim için seviniriz. :)
Canım merhaba. Balayı hakkında ben bir topic açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-nisan-ayi-icin-balayi-onerisi.878039/ linki bu bir bak istersen.
bende seninle aynı moddayım, boşuna mı panik oluyorum acaba bir de benimki mayıs ayındaeylülde düğünüm var ama benimde ısrarlarıma rağmen erkek tarafı eve başlamadı inşaat halinde bu durum beni çok üzüyo ve düşündürüyo sizce ben mi acele ediyorum
bende seninle aynı moddayım, boşuna mı panik oluyorum acaba bir de benimki mayıs ayında
Ah ah ne kadar tanıdık, benimki de aynı, amma abarttın daha çok var diyoeşin ne diyo bu duruma peki benimki sürekli hallederiz sıkıntı yok o iş bende diyo ama icraat sıfır
Ah ah ne kadar tanıdık, benimki de aynı, amma abarttın daha çok var diyo
Tebrik ederim canımmutluluklar dilerim her şey gönlünce olsun inşallah.
tebrikler :)
Geç olup olmaması bence yaşadığın şehre bağlı büyük şehirlerde istenilen yerler ve tarihler hemen dolabiliyor. Eşyalardan ziyade düğün salonu daha öncelikli gibi.Selam kızlar, benim de Mayıs ayında nikahım olacak ama henüz hiç bir şey yapmadık. 3-5 küçük ev eşyası dışında. Daha salon gezmeye bile başlamadık. Sizce çok mu geç?
eylülde düğünüm var ama benimde ısrarlarıma rağmen erkek tarafı eve başlamadı inşaat halinde bu durum beni çok üzüyo ve düşündürüyo sizce ben mi acele ediyorum
Ayy hayrlı olsun canım Tebrik ederimkızlar ben nikahlandım geldimmmmmartık resmi olarak evliyim