2016 gelinleri

Merhabalaar
Bende 30 temmuzda evleneceğim ama beyaz eşyaları almadık henüz, bu ay alacağız inşallah
Ben hep erken erken diyip duruyorum ama yetişmicek bilee galibaa
Allahım kolaylık versin hepimizee
Canım biz beyaz eşyaya zam geleceği söylendiği için almakta acele ettik. Sizde hallederseniz yetişirde inşallah

Ne güzel sözünüz olacak hadi hayırlısı isteme falan onlar en güzel heyecanlar bence

Evet canım bende duydum onu o yüzden acele etmeliyiz bizde :)
Senin az kalmış gerçi , bizim daha 8 ay var :)
LG'nin lg-GC-D502HLAM kodlu buzdolabını
hotpointin AQ93F297 kodlu çamaşır makinesini ve LFF8M116X kodlu bulaşık makinesini aldık çok övülen makineler çamaşır makinesini annem kullanıyor çok memnunuz inşallah güzel çıkar hepsi.
Aklınızda fikir olsun.

Biz hepsini Bosch'tan alacağız canım
Annemin evinde de herşeyimiz bosch ve çok memnunuz
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

Gencim daha canım 10 yıl olsada 26 yaşındayım
16 yaşında tanıştnz yani bende tanıştığmda 16 yaşımdaydım şuan 22 yaşındayım 6 yılımızı devirdik çok şükür
Ama insanın hayat arkadşyla beraber büyümesi kadar keyifli bişey yok biz parkta kaydıraktn bile kaymıştık lisede

günaydın herkese

naber canım

teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın :)

tanışalım mı :)

ben 29 yaşındayım, öğretmenim,
ben bunu görmemişim canım ya kusura bakma bazen bildirim gelmiyor
tanışalım canım 21 yaşındayım bende özel bi sektörde satış pazarlama departmanındayım benimde düğünüm nisanda nasıl gidiyor hazırlıklar :)

benim de 22 mayısta nişanım 25 eylülde düğünüm olacak inşallah çok stresli dönemler sözüm 2 hafta önce oldu tam 8 kilo verdm düğüne sıfır beden olacağım sanırım :)

İyilik canım senden naber dün çok yoğundum yazamadım hiç.

Kızlar sonunda su ısıtıcısı aldım tercihimi delonghinin bu ürününden yana yaptım. Çalıştırıp baktım gayet güzel beğendim ben esse'den aldım essede baya ucuzdu hafta sonu.

Eklentiler

• 63022_Delonghi-KBJ2001-W-Brillante-1-7L-Su-Isitici_000_1397720707.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 283
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…