2016 gelinleri

eylülde düğünüm var ama benimde ısrarlarıma rağmen erkek tarafı eve başlamadı inşaat halinde bu durum beni çok üzüyo ve düşündürüyo sizce ben mi acele ediyorum
MERHABA HİÇ ACELE ETMİYORSUN O İNŞAAT KADAR ZOR BİŞEY YOK AMA BİDE ONLAR AÇISINDAN DÜŞÜNMEK LAZIM SNUÇTA MADDİ BOYUTU DA VAR AMA ONLAR İÇİN DE İYİ OLUR YAVAŞ YAVAŞ YAPILIYO OLMASI ..

benim düğünüm mayısın 22 sinde ben mayısın 6 sında foto çekimimi ayarladım sizede erken olmasını tavsiye ediyorm iki kat yorucu oluyo diiğer türlü kuzenimden biliyorm
Hmm ben 1 hafta öncesini düşünyrum nişanlım çok erken yapmayalım dedi ama bakalım
Hayrlı olsn düğün tarihiniz belli ne güzel. Foto çekimini kaça anlaştınız canım

FOTO ÇEKİMİNE BEN SADECE O ALBÜMLERE ÜCRET ALIYORM DEDİ ÇEKİM İÇİN ÜRGÜBE GİDİCEZ 1000 VE 1500 TL ARASI DEĞİŞİYO DEDİ O KATALOGDAKİ RESİMLERİN GÖRÜNTÜ KALİTESİ NE GÖRE DEĞİŞİYORMUŞ BÜYÜK İHTİMAL 1500 VERİRİZ

Aynen mat simli falan kaliteye göre değişiyormuş sanırım bende bir kaç fiyat aldım 1000 1500 2000 değişiyor

Süpürgeyi bende henüz almadm canm ama kesnlkle sulu alıcam.
tost makinamı Esse den granit aldım

canım ben süpürge arnica bora 5000 aldım tost makinası korkmaz aldım saç kurutma makinasıda philips aldım baya araştırdım bunları :))
MissGamzeli teşekkürler kızlar bizde hafta sonu nişanlımla yine süpürge baktık denedik süpürgeleri. Dyson'nın küçük bir modeli var içim ona çok fena gitti ama bakalım karar veremedim.

Bende geldimmm. Tam tarih belli değil ama inşallah ağustos 2016 olacak. Daha nişan bile olmadı ama olsun 14 şubat olarak belirledik onu da. Şimdiden sizlerden öğrenirim ne yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…