- 28 Temmuz 2015
- 4
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi environmentaleng
MERHABA HİÇ ACELE ETMİYORSUN O İNŞAAT KADAR ZOR BİŞEY YOK AMA BİDE ONLAR AÇISINDAN DÜŞÜNMEK LAZIM SNUÇTA MADDİ BOYUTU DA VAR AMA ONLAR İÇİN DE İYİ OLUR YAVAŞ YAVAŞ YAPILIYO OLMASI ..eylülde düğünüm var ama benimde ısrarlarıma rağmen erkek tarafı eve başlamadı inşaat halinde bu durum beni çok üzüyo ve düşündürüyo sizce ben mi acele ediyorum
Hmm ben 1 hafta öncesini düşünyrum nişanlım çok erken yapmayalım dedi ama bakalımbenim düğünüm mayısın 22 sinde ben mayısın 6 sında foto çekimimi ayarladım sizede erken olmasını tavsiye ediyorm iki kat yorucu oluyo diiğer türlü kuzenimden biliyorm
FOTO ÇEKİMİNE BEN SADECE O ALBÜMLERE ÜCRET ALIYORM DEDİ ÇEKİM İÇİN ÜRGÜBE GİDİCEZ 1000 VE 1500 TL ARASI DEĞİŞİYO DEDİ O KATALOGDAKİ RESİMLERİN GÖRÜNTÜ KALİTESİ NE GÖRE DEĞİŞİYORMUŞ BÜYÜK İHTİMAL 1500 VERİRİZ
Süpürgeyi bende henüz almadm canm ama kesnlkle sulu alıcam.
tost makinamı Esse den granit aldım
böyle soft renkli olanlar varya korkmazın galiba onlar güzel gibipatisserieyumyum bana hediye gelmiş arzumun kendim alsaydım bahsettiğimden almayı düşünüyordum süpürgeyide ne sulu ne torbalı aldım sulu olanlarda su içinde biraz beklediği zaman koku yapıyormuş torbalıylada uğraşamam dedim toz hazneliler haznesine biriktiriyo kapağı açıp döküyosun annemin evindede o var pratik annemdeki philps ben fakirinkini aldım şiddetle toz hazneli tavsiye ederim
canım ben süpürge arnica bora 5000 aldım tost makinası korkmaz aldım saç kurutma makinasıda philips aldım baya araştırdım bunları :))
GünaydınGünaydın Herkese...
Biter inşallah sayılı gün tez geçer denir15.10.2016 .. benim şafak bitmez gibi
Merhaba canım nasılsın napıyorsunherkese selammmm
Merhaba canım nasılsın napıyorsun
Bende okuldayım canım çalışıyorum. Hiç bir iş yetişmiyor baya yoğun geçicek bu bir kaç hafta.iyiyim canım sen nasılsın? okuldayım ben :)
Biter inş ya hepimiz aynıyız baksana15.10.2016 .. benim şafak bitmez gibi