- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi environmentaleng
Evet lise döneminde tanışmış olduk. O yüzden birbirimizin o ergenlik halleriniçok erken yaşta başlamışsınız o zaman :)
Evet lise döneminde tanışmış olduk. O yüzden birbirimizin o ergenlik hallerinide çok iyi biliyoruz
aminn canım bizimde 9 yıl oldu çok güzel bi duygu sevdiğinle yıllarca birlikte olup sonunun evliliğe gitmesi bizde lisede başladık 24 yaşındayım bendeKızlar benim nişanlımla birbirimizi tanıyalı 10. yılımız10 yılın sonunda nişanlanıp evlilik hazırlığına başlamak çok güzel bir duygu allah isteyen herkese yaşatsın.
Kızlar benim nişanlımla birbirimizi tanıyalı 10. yılımız10 yılın sonunda nişanlanıp evlilik hazırlığına başlamak çok güzel bir duygu allah isteyen herkese yaşatsın.
canım düğün temmuzda mıne güzel :)
ayyy bizim de pazartesi nikahımız var, heyecan başladı bende
Çok güzel. İnşallah çok güzel geçer ayağına basmayı unutma canımne güzel :)
ayyy bizim de pazartesi nikahımız var, heyecan başladı bende
aminn canım bizimde 9 yıl oldu çok güzel bi duygu sevdiğinle yıllarca birlikte olup sonunun evliliğe gitmesi bizde lisede başladık 24 yaşındayım bende
Ozaman hepimize maşallah arkadaşlarbiz de 8. yılımıza girdikgerçekten çok hoş inanamıyor insan
Günaydın Herkesee günümüz aydın olsun güzel geçsin inşallah ve Hayırlı Cumalar
Nasılsın canım ne yapıyorsungünaydın canım, sana da hayırlı cumalar
Nasılsın canım ne yapıyorsun
canım düğün temmuzda mı
Çok güzel. İnşallah çok güzel geçer ayağına basmayı unutma canım
Günaydın Herkesee günümüz aydın olsun güzel geçsin inşallah ve Hayırlı Cumalar
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar
iyi sayılırım şükür biraz grip olmuşum salgın var malumve gurbetteyim aşkımı ve ailemi çok özledim sen ne yapıyorsun canım?
belli değil henüz ama, ya temmuz sonu ya da ağustos ayı bakalımm :)
tamam unutmamm inşallah
en sevdiğim cuma gününden selamlar kızlaar
geçmiş olsunnnn
anladım canım hayırlı olsun. teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin içinhazırlıklar nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun dikkat et havalar değişik etkileniyor insan. Bende işteyim dersten çıktım.iyi sayılırım şükür biraz grip olmuşum salgın var malumve gurbetteyim aşkımı ve ailemi çok özledim sen ne yapıyorsun canım?
Arkadaşlar ben kendimi tanıtmadım sizlere 26 yaşındayım Maraşlıyım ama orda yaşamıyorumÖğretim görevlisiyim şuan doktora yapıyorum kısmetse 16 nisanda düğünüm var hazırlık olarak çoğu şeyi yaptık mobilyaların beyaz eşyanın çoğunluğunu aldık böyle sizler?
MerhabalaarArkadaşlar ben kendimi tanıtmadım sizlere 26 yaşındayım Maraşlıyım ama orda yaşamıyorumÖğretim görevlisiyim şuan doktora yapıyorum kısmetse 16 nisanda düğünüm var hazırlık olarak çoğu şeyi yaptık mobilyaların beyaz eşyanın çoğunluğunu aldık böyle sizler?
daha ne olsunhenüz hazırlık yokbi tek benim çeyizim tam, bi de nikah hazırlığımız tam işte o kadar
Arkadaşlar ben kendimi tanıtmadım sizlere 26 yaşındayım Maraşlıyım ama orda yaşamıyorumÖğretim görevlisiyim şuan doktora yapıyorum kısmetse 16 nisanda düğünüm var hazırlık olarak çoğu şeyi yaptık mobilyaların beyaz eşyanın çoğunluğunu aldık böyle sizler?