2016 gelinleri

Kızlar benim nişanlımla birbirimizi tanıyalı 10. yılımız 10 yılın sonunda nişanlanıp evlilik hazırlığına başlamak çok güzel bir duygu allah isteyen herkese yaşatsın.
aminn canım bizimde 9 yıl oldu çok güzel bi duygu sevdiğinle yıllarca birlikte olup sonunun evliliğe gitmesi bizde lisede başladık 24 yaşındayım bende

canım düğün temmuzda mı

belli değil henüz ama, ya temmuz sonu ya da ağustos ayı bakalımm :)

Çok güzel. İnşallah çok güzel geçer ayağına basmayı unutma canım

tamam unutmamm inşallah

Günaydın Herkesee günümüz aydın olsun güzel geçsin inşallah ve Hayırlı Cumalar

günaydın canım, sana da hayırlı cumalar

en sevdiğim cuma gününden selamlar kızlaar

iyi sayılırım şükür biraz grip olmuşum salgın var malum ve gurbetteyim aşkımı ve ailemi çok özledim sen ne yapıyorsun canım?

geçmiş olsunnnn

Arkadaşlar ben kendimi tanıtmadım sizlere 26 yaşındayım Maraşlıyım ama orda yaşamıyorum Öğretim görevlisiyim şuan doktora yapıyorum kısmetse 16 nisanda düğünüm var hazırlık olarak çoğu şeyi yaptık mobilyaların beyaz eşyanın çoğunluğunu aldık böyle sizler?

ben 29 yaşındayım, şimdilik ilkokulda ingilizce öğretmeniyim, pazartesi nikahımız var tayin için. düğün ile ilgili her şey henüz belirsiz, ve düğüne yönelik bi hazırlığımız yok henüz.

Merhabalaar
Bende 30 temmuzda evleneceğim ama beyaz eşyaları almadık henüz, bu ay alacağız inşallah
Ben hep erken erken diyip duruyorum ama yetişmicek bilee galibaa
Allahım kolaylık versin hepimizee

ne güzel az kalmış, hazırlıkları da kolaylamışsınız epeyce ben de ingilizce öğretmeniyim canım ilk atamam bu yıl anadoludayım memleketimin her yeri güzel ama gurbetlik zor 23 yaşındayım düğün tarihimiz belli değil fakat ocakta sözümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…