- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
-
- Konu Sahibi environmentaleng
ben düğün günü yapmayı düşünüyorum ayrı ayrı hem masraf hem dert kuaförü falan ama şöyle düşününce düğün günü bide fotoğraf çekinmek için yorulacaksn gece boyunca zaten oturamayacaksın sıkıntı sıkıntıKızlar ya fotoğraf çekimlerinizi ne zaman yapacaksınız ?
Düğün günü mü Öncesi mi sonrası mı ? Bu konu benim çok aklıma takılıyor gelinlik yıpranır mı öncesinde kuru temizleme falan ister muhakkak
Aynen istediğin gibi zaman ayıramıyosun öyle de ya stersli olur gibime geliyor benimdeben düğün günü yapmayı düşünüyorum ayrı ayrı hem masraf hem dert kuaförü falan ama şöyle düşününce düğün günü bide fotoğraf çekinmek için yorulacaksn gece boyunca zaten oturamayacaksın sıkıntı sıkıntı
Ayy hayrlı olsun canım Tebrik ederim
Kızlar ya fotoğraf çekimlerinizi ne zaman yapacaksınız ?
Düğün günü mü Öncesi mi sonrası mı ? Bu konu benim çok aklıma takılıyor gelinlik yıpranır mı öncesinde kuru temizleme falan ister muhakkak
Amin canım inşallahteşekkür ederim canım, darısı sizlere :)
ben ya önce ya sonra düşünüyorum, henüz karar vermedim ama öncesi ağır basıyor. düğün günü kesinlikle istemiyorum
Amin canım inşallahNasıl hissettin evet derken ayy ne güzel yaa
Ya düğün sonrası ve düğün günü bende istemiyorum . Ama öncesinde de işte gelinlik yıpranır diyenler var gelinliğin etekleri kirleniyor ya kuru temizleme şart sanırım
heyecanlıydım epeyceama çok güzeldi
evet, kuru temizleme yapılma süresi hesaba katılarak bir tarih belirlenmeli çekim için. dikkat edilirse yıpranma olmaz yaa
Bayıldımmm süper olmuş kızzzCadiKelebek limoncicegii sfye41 patisserieyumyum Vatanseverr B burjuvas
kızlar, nikah detaylarımı görmek isterseniz buyrun topiğimeee
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/missgamzelinin-nikah-detaylari.882783/
Günaydın canım:)Günaydın Arkadaşlar
Canım ben tost makinemi çaycımı kahve makine mi blender fln hepsini arzumdan aldım döküm benimkisi bordo renk bana hediye olarak ayaklı süpürge verdiler. ayrıca babaannem hediye olarak rowentadan almış normal süpürge ben almadım yaniKızlaar bana yardım edin süpürge, tost makinesi konusundaCadiKelebek limoncicegii sfye41 Vatanseverr B burjuvas MissGamzeli
Günaydın Arkadaşlar
Kızlaar bana yardım edin süpürge, tost makinesi konusundaCadiKelebek limoncicegii sfye41 Vatanseverr B burjuvas MissGamzeli
Bayıldımmm süper olmuş kızzz
darısı düğüneteşekkür ederimmmmm
Kızlaar bana yardım edin süpürge, tost makinesi konusundaCadiKelebek limoncicegii sfye41 Vatanseverr B burjuvas MissGamzeli
Canım çok güzel yaCadiKelebek limoncicegii sfye41 patisserieyumyum Vatanseverr B burjuvas
kızlar, nikah detaylarımı görmek isterseniz buyrun topiğimeee
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/missgamzelinin-nikah-detaylari.882783/
darısı düğüne
Canım çok güzel yahele o nikah cüzdanı üzernde yüzükler süper olmşsunuz mutluluklar
böyle soft renkli olanlar varya korkmazın galiba onlar güzel gibipatisserieyumyum bana hediye gelmiş arzumun kendim alsaydım bahsettiğimden almayı düşünüyordum süpürgeyide ne sulu ne torbalı aldım sulu olanlarda su içinde biraz beklediği zaman koku yapıyormuş torbalıylada uğraşamam dedim toz hazneliler haznesine biriktiriyo kapağı açıp döküyosun annemin evindede o var pratik annemdeki philps ben fakirinkini aldım şiddetle toz hazneli tavsiye ederim
canım ben süpürge arnica bora 5000 aldım tost makinası korkmaz aldım saç kurutma makinasıda philips aldım baya araştırdım bunları :))Kızlaar bana süpürge, tost makinesi birde saç kurutma makinesi önerir misiniz siz neler aldınız?
benim düğünüm mayısın 22 sinde ben mayısın 6 sında foto çekimimi ayarladım sizede erken olmasını tavsiye ediyorm iki kat yorucu oluyo diiğer türlü kuzenimden biliyormAynen istediğin gibi zaman ayıramıyosun öyle de ya stersli olur gibime geliyor benimde