- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi environmentaleng
Sadece fotoğraf çekiminde hava güzel olsada olur düğün kapalı mekanda nede olsa ama tabi ozamanda güzel olsunUmarım hava mis gibi olur
Hakkımızda hayırlısı hazırlıklar ne alemde?:)Sadece fotoğraf çekiminde hava güzel olsada olur düğün kapalı mekanda nede olsa ama tabi ozamanda güzel olsun
Kına yeri, düğün için salon tuttuk canım. Beyaz eşyalardan fırın seti hariç aldık. Mobilyalardan da oturma odası yok geri kalanını hallettik. Çeyiz olarakda süpürgem yokHakkımızda hayırlısı hazırlıklar ne alemde?:)
ne güzel benimde çeyiz neredeyse bitti. beyaz eşyalar bitti bir yatak odası kaldı düğün salonu kına yeri tutuldu kınada dağıtmak için başörtü aldık küçüklere taç aldım :)Kına yeri, düğün için salon tuttuk canım. Beyaz eşyalardan fırın seti hariç aldık. Mobilyalardan da oturma odası yok geri kalanını hallettik. Çeyiz olarakda süpürgem yokbirde bir kaç elektronik eşya. Sizde nasıl hazırlıklar. Aaa bide gelinlik damatlık bindallı abiye hiç birini halletmedik daha.
Maşallah baya bitmiş sizinde bende küçüklere taç toka aldım çiçekli büyüklerede yuvarlak çiçekli taç aldımne güzel benimde çeyiz neredeyse bitti. beyaz eşyalar bitti bir yatak odası kaldı düğün salonu kına yeri tutuldu kınada dağıtmak için başörtü aldık küçüklere taç aldım :)
Sakin gerilmek yokmerhaba kızlaaar :) sizin hazırlıkları okuyunca geriliyorum yaaa bizim daha tarih bileyok ortada
istanbuldamısın canımMaşallah baya bitmiş sizinde bende küçüklere taç toka aldım çiçekli büyüklerede yuvarlak çiçekli taç aldımKına ve düğünde hediyelik vermek istiyorum onları ayarlama işini ocaktan sonraya bıraktım.
Merhaba canım nabermerhaba kızlaaar :) sizin hazırlıkları okuyunca geriliyorum yaaa bizim daha tarih bileyok ortada
Yok canım İstanbulda değilim.istanbuldamısın canım
burda birşeyleri bulmak daha kolay çarşı vs var yaYok canım İstanbulda değilim.
Sakin gerilmek yokDüğün tarihiniz kesinleşirse herşey alınmaya başlanır bir bir
Merhaba canım naber
naber nasılsın konuyu aktif hala getirelimevet sanırım :)
merhabaaa
ben işteyim ama vakit buldukça yazıyorum. Bu süreçte birbirimizden yardım fikir almak güzel olacak.naber nasılsın konuyu aktif hala getirelim
Bende çalışıyorum kolay gelsin :)ben işteyim ama vakit buldukça yazıyorum. Bu süreçte birbirimizden yardım fikir almak güzel olacak.
Kızlar benim nişanlımla birbirimizi tanıyalı 10. yılımız10 yılın sonunda nişanlanıp evlilik hazırlığına başlamak çok güzel bir duygu allah isteyen herkese yaşatsın.
naber nasılsın konuyu aktif hala getirelim
Kızlar benim nişanlımla birbirimizi tanıyalı 10. yılımız10 yılın sonunda nişanlanıp evlilik hazırlığına başlamak çok güzel bir duygu allah isteyen herkese yaşatsın.
Gencim daha canım10 yıl mııı
kaç yaşındasın?
Gencim daha canım10 yıl olsada 26 yaşındayım