• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri

canım her şeyi aileme yıkmak istemiyorum ondan çabalıyorum ama yokk nafile :KK76: benimkinede kıyamıyom o kadar borcun altına girecek ev kira olacak Allah yardımcımız olsun yeni ev kuracakların yaaa:KK68:
Aminn canım valla bizde hep hesap kitap yapıyoruz.
annen baban kuzum onlar . anlayışlı insanlarsa yük olmaz ki.

evet canım nişanlıyım asker bekledim 1 sene Mayısta kavuştum askerime, şimdi de nasipse düğün şafağı sayacağız :)
ayy bende nişanlımı bekliyorum , benimkide mayısta gelicek inşAllah :nazar::KK36: kasımda izne geliyor benimki hem de nikah yapıcaz :nazar: ama mayısta kavuşucaz birbirimize o yüzden ben hem 2015 hem 2016 geliniyim :)
çok memnun oldum canım inşAllah sizinde Mayıs haziran gibi olur düğününüz :KK50:

ayy bende nişanlımı bekliyorum , benimkide mayısta gelicek inşAllah :nazar::KK36: kasımda izne geliyor benimki hem de nikah yapıcaz :nazar: ama mayısta kavuşucaz birbirimize o yüzden ben hem 2015 hem 2016 geliniyim :)
çok memnun oldum canım inşAllah sizinde Mayıs haziran gibi olur düğününüz :KK50:
Temmuz sonu Ağustos başı istiyoruz bakalım nasip kuzum hayırlısı neyse o olsun, ayy çok güzel yaa canım en heyecanlı şafak senin şuan çifte mutluluk :)

Temmuz sonu Ağustos başı istiyoruz bakalım nasip kuzum hayırlısı neyse o olsun, ayy çok güzel yaa canım en heyecanlı şafak senin şuan çifte mutluluk :)
hiç sorma canım valla benim heyecanımın bitmesine hiç fırsat yok :D herkes 1 gün yaşarken ben 6 ay yaşıycam iyimi kötümü bilemedim :D

hiç sorma canım valla benim heyecanımın bitmesine hiç fırsat yok :KK70: herkes 1 gün yaşarken ben 6 ay yaşıycam iyimi kötümü bilemedim :KK70:

yalnız değilsin canım benim ki daha uzun galiba taaaa haziranda gelecek,inşallah tabi.ben şafak saymayı bıraktım gitti.hepimize hayırlı teskereler inşallah.

yalnız değilsin canım benim ki daha uzun galiba taaaa haziranda gelecek,inşallah tabi.ben şafak saymayı bıraktım gitti.hepimize hayırlı teskereler inşallah.
inşAllah canım ..sizin nikah \ düğün ne zaman?

bende bayramda bırakmıştım şimdi yine devam ediyorum.nerde askerin canım?

ayy canım benim ben nikah olmadı zannettim daha :)
o zaman birbirimizi en iyi biz anlıycaz :KK19: nasıl hissediyorsun nikah olduğundan beri peki canim

Valla evliyim ama değilim.insanlara bunu açıklaması biraz güç.biliyor musunuzz brn neredeyse 1yildir evliyim aslinda 28.10.2016 evlilik yil dönümümüz düğün olunca biz hangi tarihi evlilik yil dönümü olarak kutlycz bilemedim.inan ki nikahtan sonra hic farkli bir sey hissetmedim hatta nişanlılık fln da sevgililik gibi geldi.

selam kızlar, ben de Allah kısmet olursa 2016 geliniyim. ama hazırlıklara başlamadım daha:KK43:(
Merhaba hos geldinuff bu hazirliklar inan ne zmn baslarsan basla bitmiyor.en iyisi aslinda en sona birakmak.bi arkadaşım bir iki gün içinde her seyini halletti.ben bir yildir all all bitiremedim.her gün yeni bir eksik çıkıyor.Demem o ki acele etme canim er gec hallediliyor.hazirda paran varsa bi anda halledersin.ama benim gibi para biriktiremeyenlerdensen bir an önce almaya basla derim ☺

Valla evliyim ama değilim.insanlara bunu açıklaması biraz güç.biliyor musunuzz brn neredeyse 1yildir evliyim aslinda 28.10.2016 evlilik yil dönümümüz düğün olunca biz hangi tarihi evlilik yil dönümü olarak kutlycz bilemedim.inan ki nikahtan sonra hic farkli bir sey hissetmedim hatta nişanlılık fln da sevgililik gibi geldi.
bayağı olmuş sizin nikah olalı canım.belki düğününüzle aynı güne denk getirirsiniz iksi çıkmış olur aradan:KK73:

bizimde tanışma yıldönümümüz 12 kasım .nikahı da aynı güne getirelim dedik hem bizim içinn çok özel diye hem ikisi aynı anda kutlanır diye :nazar::KK48:

bayağı olmuş sizin nikah olalı canım.belki düğününüzle aynı güne denk getirirsiniz iksi çıkmış olur aradan:KK73:

bizimde tanışma yıldönümümüz 12 kasım .nikahı da aynı güne getirelim dedik hem bizim içinn çok özel diye hem ikisi aynı anda kutlanır diye :nazar::KK48:

Düğün tarihimiz belli oldu canim 12.07.2016 salonu fln da tuttuk.biz 05.07.2009 dan beri birlikteyiz.düğün tarihimiz hep 5 temmuz olsun istiyorduk ama bayramın ilk gününe denk geliyor malesef

Back