• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri

Merhaba hos geldinuff bu hazirliklar inan ne zmn baslarsan basla bitmiyor.en iyisi aslinda en sona birakmak.bi arkadaşım bir iki gün içinde her seyini halletti.ben bir yildir all all bitiremedim.her gün yeni bir eksik çıkıyor.Demem o ki acele etme canim er gec hallediliyor.hazirda paran varsa bi anda halledersin.ama benim gibi para biriktiremeyenlerdensen bir an önce almaya basla derim ☺
hoşbuldum:) benim de birkaç gün içinde hazırlıkları tamamlayan tanıdıklarım var. para varsa hemen halledilir diyorlar ama bir yerden de başlamak gerek ya:))

Düğün tarihimiz belli oldu canim 12.07.2016 salonu fln da tuttuk.biz 05.07.2009 dan beri birlikteyiz.düğün tarihimiz hep 5 temmuz olsun istiyorduk ama bayramın ilk gününe denk geliyor malesef
Olsun canım vardır bunda da bi hayır .hem bol bol kutlama yaparsınız sizde :KK71:
peki başladınız mı hazırlıklara yoksa eşini mi bekliyorsunuz?

Olsun canım vardır bunda da bi hayır .hem bol bol kutlama yaparsınız sizde :KK71:
peki başladınız mı hazırlıklara yoksa eşini mi bekliyorsunuz?

Ben taa geçen yıl başladım almaya canım.:KK55:yemek takımı,tencere seti,kahvaltı takımı vs ile.sonra ocak ayı gibi beyaz eşyaları aldıp,ödemeye başladım.şimdi de yatak odası takımını falan bakınıyorum işte.onu da alalım aradan çıksın.çünkü ne kadar erken ödemeye başlarsak o kadar rahat ederiz diye düşünüyorum.Bi de ben çok aceleciyim yaa:KK45: hepsi hemen olsun bitsin bir an önce istiyorum.kilo alıp verme gibi bi problem olmasa gelinliğimi fln bile şimdi alasım var.:KK54:

aa bi de salonu tuttuk işte.erken tutarsanız uyguna gelir fln dediler biz de tuttuk gitti :KK73:

yok mu başka hazırlıklara başlayan ?

bir de hanımlar balayı düşünüyor musunuz? düşünüyorsanız nereye ve niçin gitmek istiyorsunuz?o_O

yok mu başka hazırlıklara başlayan ?

bir de hanımlar balayı düşünüyor musunuz? düşünüyorsanız nereye ve niçin gitmek istiyorsunuz?o_O
ben daha bir iğne bile almadım:(( balayısız olmaz yaa. aslında yurt dışı istiyorum ama masraflı olacak o yüzden ege ya da akdeniz kıyılarından biri olacak. antalya çok klasik geliyor. neresi bilmiyorum :(

Ben taa geçen yıl başladım almaya canım.:KK55:yemek takımı,tencere seti,kahvaltı takımı vs ile.sonra ocak ayı gibi beyaz eşyaları aldıp,ödemeye başladım.şimdi de yatak odası takımını falan bakınıyorum işte.onu da alalım aradan çıksın.çünkü ne kadar erken ödemeye başlarsak o kadar rahat ederiz diye düşünüyorum.Bi de ben çok aceleciyim yaa:KK45: hepsi hemen olsun bitsin bir an önce istiyorum.kilo alıp verme gibi bi problem olmasa gelinliğimi fln bile şimdi alasım var.:KK54:

aa bi de salonu tuttuk işte.erken tutarsanız uyguna gelir fln dediler biz de tuttuk gitti :KK73:

ohh ne güzel herşey bitmiş bile sizin:KK55:hiç bişey kalmamış:nazar:
beyaz eşyalarını nerden aldın peki canım fiyatları nasıldı? fotoğraflarını atabilir misin? hem bana da fikir olur:21:
benimde çeyizler tamam bi tek blender la beyaz eşyalar kaldı.onuda evi tuttuktan sonra alıcaz.

ben daha bir iğne bile almadım:KK43:( balayısız olmaz yaa. aslında yurt dışı istiyorum ama masraflı olacak o yüzden ege ya da akdeniz kıyılarından biri olacak. antalya çok klasik geliyor. neresi bilmiyorum :KK43:

başka ile gelin gitmeyeceksen (gidecek olsan bile) yavaş yavaş bir şeylerini almalısın yoksa sonra çok sıkışırsın bak.bend e Marmaris e gidebiliriz diye düşünüyorum ama karar veremedim.hem sakin hem de eğlenceli bir yer olsun istiyorum :KK45:öyle bir yer de dahaca bulamadım:110:.aklınıza böyle bir yer gelirse,görür ya da duyarsanız bana da diyiverin lütfennn:KK15:

.bend e Marmaris e gidebiliriz diye düşünüyorum ama karar veremedim.hem sakin hem de eğlenceli bir yer olsun istiyorum :KK45:öyle bir yer de dahaca bulamadım:110:.aklınıza böyle bir yer gelirse,görür ya da duyarsanız bana da diyiverin lütfennn:KK15:
Ben de sakin bir yer istiyorum. Takipte kalalım :)

ohh ne güzel herşey bitmiş bile sizin:KK55:hiç bişey kalmamış:nazar:
beyaz eşyalarını nerden aldın peki canım fiyatları nasıldı? fotoğraflarını atabilir misin? hem bana da fikir olur:21:
benimde çeyizler tamam bi tek blender la beyaz eşyalar kaldı.onuda evi tuttuktan sonra alıcaz.

canım benim buzdolabım LG,çamaşır ve bulaşık makinem electrolux .fırınlı ocağımı almadım.çünkü evin durumuna belli olmayabilir belki ankastre gerekebilir veya fırınlı ocak gerekebilir diye onu evi tutunca alacağız.eşyalarımı seçerken samsung alırım diyordum ama bir aile dostumuz beyaz eşya dükkanı sahibi en iyisi lg ve electrolux dedi ben de onun fikrine güvendim ve bunları aldım.bir de annemlerde de electrolux marka bulaşık makinesi ve fırın kullanıyoru z maşallah gayet sağlam çıktılar.öyle işte onlara güvenerek aldım gitti.Bu arada fırınlı ocak hariç hepsi 6500 fln tuttu.Çeyiz kampanyaları daha uyguna geliyor tabi ki

buzdolabımı teknosadan almadım ama bunun aynısıydı sanırım.
http://www.teknosa.com/urunler/1150...Do6DbfunelOE5G2wPofZ5DJ4Qfg2zbqsc1hoCmSDw_wcB

çamaşır makinem
http://www.electrolux.com.tr/Ürünler/Çamaşır_ve_kurutma_makineleri/Çamaşır_makineleri/EWF1497CDW/

bulaşık makinem
http://www.electrolux.com.tr/Ürünle..._solo/Standart_bulaşık_makineleri/ESF8810ROX/

canım benim buzdolabım LG,çamaşır ve bulaşık makinem electrolux .fırınlı ocağımı almadım.çünkü evin durumuna belli olmayabilir belki ankastre gerekebilir veya fırınlı ocak gerekebilir diye onu evi tutunca alacağız.eşyalarımı seçerken samsung alırım diyordum ama bir aile dostumuz beyaz eşya dükkanı sahibi en iyisi lg ve electrolux dedi ben de onun fikrine güvendim ve bunları aldım.bir de annemlerde de electrolux marka bulaşık makinesi ve fırın kullanıyoru z maşallah gayet sağlam çıktılar.öyle işte onlara güvenerek aldım gitti.Bu arada fırınlı ocak hariç hepsi 6500 fln tuttu.Çeyiz kampanyaları daha uyguna geliyor tabi ki

buzdolabımı teknosadan almadım ama bunun aynısıydı sanırım.
http://www.teknosa.com/urunler/1150...Do6DbfunelOE5G2wPofZ5DJ4Qfg2zbqsc1hoCmSDw_wcB

çamaşır makinem
http://www.electrolux.com.tr/Ürünler/Çamaşır_ve_kurutma_makineleri/Çamaşır_makineleri/EWF1497CDW/

bulaşık makinem
http://www.electrolux.com.tr/Ürünle..._solo/Standart_bulaşık_makineleri/ESF8810ROX/
bulaşık makinenin kaşıklığını çok beğendim canım
bizde özellikle buzdolabını samsung düşünüyoruz canım.ama nasip tabi bakalım

hepsi güle güle aşkla kullanın :KK36:

Merhaba kızlar bende 2016 24 ocak gelini olucam inşaallah :) çoğu şeyimizi hallettik. Kına gecesi için farklı fikirler düşünüyorum aklınıza gelirse yardımcı olursanız sevinirim :))

Merhaba kızlar bende 2016 24 ocak gelini olucam inşaallah :) çoğu şeyimizi hallettik. Kına gecesi için farklı fikirler düşünüyorum aklınıza gelirse yardımcı olursanız sevinirim :))

Merhaba canim hayırlı olsun simdiden.bu fikre benim de ihtiyacim var.aklimda su an icin bir şey yok ama gelirse hemen yazarim sana da ☺

Kızlar merhabalar.. Biz dün akşam tarihimizi kestik, bugün de salonumuzu tuttuk çok şükür♥ 20 Ağustosta kınam 21 Ağustosta da düğünüm var nasipsee♥

Canim dün Datça yi inceledim biraz cok hoşuma gitti sen de bir bakabilirsin diye düşünüyorum.belki once datca ordan marmaris ordan da fethiye ye gideriz bi otel ayarlamadan dogaclama bi tatil olur :KK49:
doğaçlama iyidir:) inceleyeyim ben de datçayı incelerim. Fethiye'de çok güzeldir.:)

Back