• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri

merhaba kızlar,
ben de 2016 temmuz ayında evleneceğim inşallah.(yani şimdilik temmuz diye konuştuk ama değişmez inşallah)
dahaca salon tutmadık acaba çok mu erken ?:KK57:
sizin nişanlılarınız da erken olduğunu her şey için acele ettiğinizi düşünüyor mu?
benim ki çok acele ediyorsun ocaktan sonra bakarız her şeyi diyor.
ama ben sabırsızlanıyorummmm.her şey kesinleşsin istiyorummm.

nişanlım atanamadı o yüzden ailesinin maddi durumu iyi değil yani orta halli
Canım durumumuz aynı bende 2014 de nişanlandım ve düğünü hiç ağzına alan yok bizimkiler de çok sinirleniyorlar ailesine sürekli söylüyoruz duymamazlıktan geliyorlar ben artık çıldırmak üzereyim :KK61:

merhaba kızlar,
ben de 2016 temmuz ayında evleneceğim inşallah.(yani şimdilik temmuz diye konuştuk ama değişmez inşallah)
dahaca salon tutmadık acaba çok mu erken ?:KK57:
sizin nişanlılarınız da erken olduğunu her şey için acele ettiğinizi düşünüyor mu?
benim ki çok acele ediyorsun ocaktan sonra bakarız her şeyi diyor.
ama ben sabırsızlanıyorummmm.her şey kesinleşsin istiyorummm.
bence erken değil canım erkekler böle korkuyorlarya evlilkten erteliyorlar rahat adamlar sonuçta bizler gibi değilller :) biz haziranda tutuk yeri ve istedğimiz gün dolmuştu ramazan öne geldiği için çoğu yer doluyor bence ocak ayına bırakmayın ve ufak ıfak bakmaya başlayın sonra daha yüksek fiyatlar ödersiniz

ay canım aynıymış düğün tarihimiz hayırlı olsun bizde 8 yıllık birliktelikten sonra şubatta nişan yapmıştık şimdide düğün hazırlıkları içindeyiz :)

oo sizin baya uzun süreli birlikteliğiniz olmuş bizm 1 yıl sürdü sevgilik dönemi :) siz hangi salonla anlaştınız canım :)

Canım durumumuz aynı bende 2014 de nişanlandım ve düğünü hiç ağzına alan yok bizimkiler de çok sinirleniyorlar ailesine sürekli söylüyoruz duymamazlıktan geliyorlar ben artık çıldırmak üzereyim :KK61:
bizde karşı taraf çok istekli ama bizimkiler pek istemiyorlar.deselerki ayrı eve çıkmasınlar sizinle yaşasınlar babam hemen düğün yapacak o derece

evet adaş çıktık :) bizde 7500 tuttuk şimdi kına için yer bakmam lazım :/ evlilik devamlı para akışı yaa valla çok zor ve zahmetli ):
aynen öyle canım ya tam bitti diyosun hiç hesapta olmayan başka bişey çıkıyor biz kına içinde kültür merkezi salonunu tuttuk oda 1000 tl uyguna geldi çok şükür :))

bende geçen ay a kadar 2016 geliniydim , ani bir kararlar 2015 e transfer oldum :rolleyes:ama nişanlım asker olduğu için mayısta teskeresini alıcak o zaman gidicez evimize:KK36::KK200::nazar: o yüzden bende yarı 2015 gelini sayılırım hemde yaren olduğumuz için yazıyım dedim:KK19:
canım bende asker yolu bekliyorum benimkide 2016 ağustosta gelecek mayısa yetişemedik :) allah kavuştursun canım bizde düğün yapmayı düşünmüyorum nikah sonrası eğlence istişyoruz ama bakalım artık nerde asker senin ki

canım bende asker yolu bekliyorum benimkide 2016 ağustosta gelecek mayısa yetişemedik :) allah kavuştursun canım bizde düğün yapmayı düşünmüyorum nikah sonrası eğlence istişyoruz ama bakalım artık nerde asker senin ki
sağsalim kavuşun birbirinize kuzumda varsın ağustos ta gelsin sevdiğin :KK68:tez zamanda kavuştursun sizide rabbim inşAllah.
çook sevindim valla canım bizim gibi çıktığınız için :KK5: sizinde aileler yüzünden mi yoksa siz mi öyle istediniz?
ağrı da yapıyor kuzum

Back
X