• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri

Günümüzü nişanlimla belirledik sonunda 1 ekim 2016 diye fakat düğün salonlari uçmuş hepsi anlasmis gibi 10 bin tl civari fiyat veriyorlar .. Uygun yerlerde var ama cok kotü mekanlar...

İşin icine girince anladimki bu isler cidden zor...

kız ben dayanamam o kadar sen nasıl sabrettin :KK48:

Ne bileyim flört olmak hala güzel ya aslında:KK60:,evlenince bir şeylerin heyecani eskisi gibi olmayacak sanki.tabi dayanamadigim cok zmanlar da olmuyor degil.mesela bize geliyor bi kac gün kalmaya o içerde yatiyor ben odamda...ise bak kocama sarilip uyuyamiyom :KK74:diyorum kendi kendime.o zmanlar cok zor oluyor gerçekten :110:

Ne bileyim flört olmak hala güzel ya aslında:KK60:,evlenince bir şeylerin heyecani eskisi gibi olmayacak sanki.tabi dayanamadigim cok zmanlar da olmuyor degil.mesela bize geliyor bi kac gün kalmaya o içerde yatiyor ben odamda...ise bak kocama sarilip uyuyamiyom :KK74:diyorum kendi kendime.o zmanlar cok zor oluyor gerçekten :110:
daha da rahat olucaksınız canım kafanıza göre gezip tozarsınız bence çocuk olana kadar heyecan bitmez,aynı evde olmakda cabası :KK48:
o hissi çok iyi bilirim :KK51:bende kayınvalimlerde kalmıştım nişanlıydık eşim askerden izne gelmişti.uçağı sabah a karşı diye onlarda kalmıştım.ben koltuk ta yattım kayınvalimle eşim yerde birlikte yattı :63:ama biz yinede elele tutuşarak uyuduk..

bide yemin törenine gittiğimizde yine 3 müz aynı oda da tek kişilik yataklar da yatmıştık.eşim hemen ortadaki yatağı kapmıştı ki uyurken birbirimize bakarak uyuyabilmek için.o gün yine elele tutuşarak hem uyuduk hem uyandık.:KK36: kollarımız ağrımıştı ama değdi :KK48:

Back
X