• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri

hayırlı olsun. darısı başımıza:)) tarih konusunda çok kararsız kalıyoruz:KK43:
amin canıımm inşallah, biz uzun süredir nişanlıyız ve tarih belirsizliği o kadar yıpratmıştı ki bizi ama çok sevdik sabrettik şükrettik şimdi geri sayım yapıyoruz darısı başına bebeğimmm :))

artık tüm ümitlerimi kaybettim ben evlenemicem galiba bıktım yaa benimkinin tavırlarından yerli yersiz kavga çıkarmasından. kendisi askerde diye benimde evde askerlik yapmamı istiyor. kızlar çok kötü durumdayım daha düne kadar çeyiz ev heyecanı sarmışken şimdi hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. bıktım artık kavga etmekten napcam ben yaaaaa:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

artık tüm ümitlerimi kaybettim ben evlenemicem galiba bıktım yaa benimkinin tavırlarından yerli yersiz kavga çıkarmasından. kendisi askerde diye benimde evde askerlik yapmamı istiyor. kızlar çok kötü durumdayım daha düne kadar çeyiz ev heyecanı sarmışken şimdi hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. bıktım artık kavga etmekten napcam ben yaaaaa:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Canım askerde olmasından dolayı olur böyle şey. Genelde en sıkıntılı süreç bu askerlik dönemi oluyor. Benim başıma gelmedi ama arkadaşlarım da aynı sıkıntıyı yaşadılar. Askerden döndükten sonra halloluyor. Tabi o arada bi yaramazlık yapmamışsa

Sabırlı olmaya calis canim.üstüne gitme demeyi cok isterdim ama insanın canina tak ettiriyorlar.bir dayan iki dayan daha dayanamaz oluroluyor insan.
sen onunla tartismalarinizi düşünme ceyizini düşün gelinligini düşün, kafani dağıtacak bir seyler bak internetten,seni motive edecek.birbirinizi kırmayın zor bir süreç hepimiz için...

Canım askerde olmasından dolayı olur böyle şey. Genelde en sıkıntılı süreç bu askerlik dönemi oluyor. Benim başıma gelmedi ama arkadaşlarım da aynı sıkıntıyı yaşadılar. Askerden döndükten sonra halloluyor. Tabi o arada bi yaramazlık yapmamışsa
evet askerde diye böyle zaten yaa :( bu durum çok üzücü ama ben zorla göndermedim ki onu evlenelim diye gitsin yapsın aradaki tüm engeller kalksın dedim offff inşş geçerr

Sabırlı olmaya calis canim.üstüne gitme demeyi cok isterdim ama insanın canina tak ettiriyorlar.bir dayan iki dayan daha dayanamaz oluroluyor insan.
sen onunla tartismalarinizi düşünme ceyizini düşün gelinligini düşün, kafani dağıtacak bir seyler bak internetten,seni motive edecek.birbirinizi kırmayın zor bir süreç hepimiz için...
canım inanki ben ve sabır yanyana durmazken şimdi kankayız o derece yani sen düşün o_O ama bazen ya ben analtamıyorum ya gerçekten dediklerimi anlamıyor. bak bu saatte stres atayım diye mutfağı temizledim yaa hıncımı alamıyorum iki lafından biri beni sinir ediyo bazen :mad::mad::mad::mad::mad:

Kızlar merhaba bende 2016 temmuz geliniyim inşallah :) çok tatlı telaşlarmış şimdiden başladık hazırlıklara özellikle düğün mekanlarında bütün cumartesi günleri tutulmuş :( İzmir'de Deniz kenarı bir yer bakıyoruz inşallah isteğimize göre buluruz herkese keyifli günler

nasıl yaaaa 2016 temmuz zamanına daha çok var hemen yerleri mi tutulmuş bu insanlar hangi ara karar veriyor düğün tarihinee çok kıskandım :D

Kızlar merhaba bende 2016 temmuz geliniyim inşallah :) çok tatlı telaşlarmış şimdiden başladık hazırlıklara özellikle düğün mekanlarında bütün cumartesi günleri tutulmuş :KK43: İzmir'de Deniz kenarı bir yer bakıyoruz inşallah isteğimize göre buluruz herkese keyifli günler

canım şimdiden hayırlı olsun. çok desteğini gördüm senin hem forumda hem mail aracılığı ile. her şey gönlüne göre olsun. iyi bir hayat diliyorum sana.

Evet Can'ım malesef pazar günü olacak birimde artık

Yahu bende 2016 evlenicem ama daha tarih belli bile değil daha istemeye geleceklerde falan ooyyyy hadi bize yer kalmazsa :D neyse koca şehirde elbet vardır bir yer hemde ben çok yaza kalmak istemiyorum kısmet bakalım

Yahu bende 2016 evlenicem ama daha tarih belli bile değil daha istemeye geleceklerde falan ooyyyy hadi bize yer kalmazsa :KK70: neyse koca şehirde elbet vardır bir yer hemde ben çok yaza kalmak istemiyorum kısmet bakalım
Bulursunuz canım merak etme sadece Deniz kenarında düğün yapacaklar için mekan az olduğu için tarihler de azalmış dolaylısıyla inşallah gönlüne göre rüya gibi bir düğünün olur Mutluluklar:KK68:

Bulursunuz canım merak etme sadece Deniz kenarında düğün yapacaklar için mekan az olduğu için tarihler de azalmış dolaylısıyla inşallah gönlüne göre rüya gibi bir düğünün olur Mutluluklar:KK68:

İnşallaaaaahhhh amiin amiinn aminn hepimizin rüya gibi bir düğünü olsun inşallaah teşekkür ederim

Back
X