• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri

Merhaba ben de 2016 Temmuz gelini olacağım inşallah henüz mekanlardan yeni yeni düğün.com aracılığıyla fiyat almaya başladım kişi sayımızı 250 gibi düşünürken 150 kişi olacağını farkettik hesaplayınca :KK61:ben fiyat aldığım bazı mekanları paylaşmak isterim sizlerde istanbul'da fiyat aldığınız yerler varsa paylaşırsanız benimle sevinirim.Sevgiler.

Florya bahçe

KOKTEYL MENÜSÜ FİYATLARIMIZ

60-75 TL

DÜĞÜN YEMEĞİ TAVUK VE ET MENÜLERİ

75-150 TL

OSMANLI MENÜSÜ(ÖZEL VIP)

250 TL

Baler Sosyal Tesisleri

KOKTEYL MENÜ (40TL)

ORDÖVLÜ MENÜ (45TL)

YEMEKLİ MENÜ(55 TL)

Le Parc De Mariage

91-140 TL ARASI YEMEKLİ DEĞİŞEN MENÜLER VAR + KDV

61-80 TL KOKTEYL MENÜLERİ +KDV

Bambi Garden

*Her şey dahil yemekli altın paket: 75 TL
*Her şey dahil gümüş paket: 55 TL
*Her şey dahil yemekli platin paket: 95 TL

Bakırköy Spor Vakfi

Yemekli 70-80 TL

daha uygun fiyatlı olarak belediye sosyal tesisi var ancak minimum 350 kişilik düğünler yapılabiliyor sadece.

Kızlar merhaba:-) ben 2015 gelini olarak evlilik hazırlıklarıyla ilgili bir çok deneyimimi bir blogta paylaşmak istedim ve kendime buradaki kullanıci adimla bir blog açtım. Eğer blogumu incelerseniz sizler için faydalı olabilecek konular olduğunu görürsünüz. Hepinize kolay gelsin. Bu arada kına gecenizle ilgili hediye hazırlatmak isterseniz ben yardımci olabilirim. Hayırlı olsun hepinize ve bol eğlenceli günler diliyorum. Biliyorum çok stresli bir dönem ama keyfini çıkarmaya çalışın :-)

kızlar merhaba :) bende 2016 gelini olucam kısmetse ve evlilik panosunu bulamıyorum :) kaç yıldır bu siteye üyeyim bunu yapmayı çok istemiştim :) bileniniz var mı acaba nolu bu evlilik panosuna nereye gitti ??

Benimde 2016 23 eylül de düğünüm nişanlım asker ocakta gelicek suan herşeyle ben ilgileniyorum kayinvalidemler ne geliyor ne soruyor yapılacak bişey var mı diyo suan çok zorlanıyorum :cry:

kızlarr merhabaaa :KK200: 2015'in bitmesine 4 ay kala sadece 2016 gelinlerine özel sohbet sayfamızı açmak istedim. Neler yapıyorsunuz, hazırlıklarınız başladı mı vb. Gelin sohbet edeliim:KK66::KK54:
Merhaba ben de 2016 gelini olucam kismetse ama çok kararsizim hala tarih alamadık ve mart ayında dusunuyoruz hayırlısı olsun insallah :KK68:

Merhaba kizlar! Araniza yeni katildim. Benimde 6 subatta soz&nisasim olcak. Bizim aileler uzun suredir tanistigi icin aslinda biz nisandan once dugun gununude kararlastirdik:) kismetse Eylul 15 2016 evleniyoruzzz:) Ayrica istedigimiz dugun mekaninda gun sikintisi olmasin diye bugun son pazarligimizi yapip kaporamizi yatirdik:)) bundan sonrasi once nisan hazirliklari sonra, ceyiz hazirliklari. Buraya katilip birimizin tavsiyelerinden ve goruslerinden faydalanirim dusundum:)

Merhaba kizlar! Araniza yeni katildim. Benimde 6 subatta soz&nisasim olcak. Bizim aileler uzun suredir tanistigi icin aslinda biz nisandan once dugun gununude kararlastirdik:) kismetse Eylul 15 2016 evleniyoruzzz:) Ayrica istedigimiz dugun mekaninda gun sikintisi olmasin diye bugun son pazarligimizi yapip kaporamizi yatirdik:)) bundan sonrasi once nisan hazirliklari sonra, ceyiz hazirliklari. Buraya katilip birimizin tavsiyelerinden ve goruslerinden faydalanirim dusundum:)
Hoşgeldin:-) kolay gelsin canim güzel telaşlar bunlar. Ben de 8 aylık evliyim ve nasıl heyecanlı oldugunu tahmin edebiliyorum:-) bir blogum var aynı isimde eğer fikir almak istersen ziyaret edebilirsin canım. Tabi burdan da elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Mutluluklar...

Merhaba, ben de Temmuz 2016 da kısmetse evleneceğim. Öncelikle hepinizi tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum.
Kına gecesi mekanı arıyorum çok pahalı olmayacak aynı zamanda şık olan bir yer biliyor musunuz İstanbul da

Merhaba, ben de Temmuz 2016 da kısmetse evleneceğim. Öncelikle hepinizi tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum.
Kına gecesi mekanı arıyorum çok pahalı olmayacak aynı zamanda şık olan bir yer biliyor musunuz İstanbul da

Bende aynı dertten muzdaribim.
İstanbul Avrupa yakası Kağıthane taraflarında arıyorum
Ama çok pahalı her yer :(

nikahı yaptık canım.benimki öğretmen asker Diyarbakır dicle de şu an.düğün de inşallah 12.07.2016 :KK16:

ayy canım benim ben nikah olmadı zannettim daha :)
o zaman birbirimizi en iyi biz anlıycaz :KK19: nasıl hissediyorsun nikah olduğundan beri peki canim

ben de sizdenim :KK53:

ocak ayı eş durumundan faydalanbilmek için 30 kasım 2015^te yaptık nikahımızı, ama düğün 5 ağustos 2016^da :KK51:

Back
X