- 10 Mart 2011
- 396
- 102
- 323
- Konu Sahibi bircadiningunlugu
İnşallah Canım gönlüne göre olsunsağol canım, iyiyim. darısı başıma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Canım gönlüne göre olsunsağol canım, iyiyim. darısı başıma :)
kızlar merhabaa :))
ay bilemedim kiiii merhabaa :))Merhabaaa herkesler nerelerde bu aralar
Merhaba ben de 2016 gelini olucam kismetse ama çok kararsizim hala tarih alamadık ve mart ayında dusunuyoruz hayırlısı olsun insallahkızlarr merhabaaa 2015'in bitmesine 4 ay kala sadece 2016 gelinlerine özel sohbet sayfamızı açmak istedim. Neler yapıyorsunuz, hazırlıklarınız başladı mı vb. Gelin sohbet edeliim
Hoşgeldin kolay gelsin canim güzel telaşlar bunlar. Ben de 8 aylık evliyim ve nasıl heyecanlı oldugunu tahmin edebiliyorum bir blogum var aynı isimde eğer fikir almak istersen ziyaret edebilirsin canım. Tabi burdan da elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Mutluluklar...Merhaba kizlar! Araniza yeni katildim. Benimde 6 subatta soz&nisasim olcak. Bizim aileler uzun suredir tanistigi icin aslinda biz nisandan once dugun gununude kararlastirdik:) kismetse Eylul 15 2016 evleniyoruzzz:) Ayrica istedigimiz dugun mekaninda gun sikintisi olmasin diye bugun son pazarligimizi yapip kaporamizi yatirdik:)) bundan sonrasi once nisan hazirliklari sonra, ceyiz hazirliklari. Buraya katilip birimizin tavsiyelerinden ve goruslerinden faydalanirim dusundum:)
Hangi yakada olmasını tercih edersin? Daha rahat yardım edebiliriz canımMerhaba, ben de Temmuz 2016 da kısmetse evleneceğim. Öncelikle hepinizi tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum.
Kına gecesi mekanı arıyorum çok pahalı olmayacak aynı zamanda şık olan bir yer biliyor musunuz İstanbul da
Merhaba, ben de Temmuz 2016 da kısmetse evleneceğim. Öncelikle hepinizi tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum.
Kına gecesi mekanı arıyorum çok pahalı olmayacak aynı zamanda şık olan bir yer biliyor musunuz İstanbul da
Avrupa olmasını tercih ediyorum. Bakırköy ve Bahçelievlerde bir kaç yerle görüştüm ancak içime sinmedilerHangi yakada olmasını tercih edersin? Daha rahat yardım edebiliriz canım
Kağıthane de kına sarayı var diye duymuştum araştırın benceBende aynı dertten muzdaribim.
İstanbul Avrupa yakası Kağıthane taraflarında arıyorum
Ama çok pahalı her yer
nikahı yaptık canım.benimki öğretmen asker Diyarbakır dicle de şu an.düğün de inşallah 12.07.2016
ayy canım benim ben nikah olmadı zannettim daha :)
o zaman birbirimizi en iyi biz anlıycaz nasıl hissediyorsun nikah olduğundan beri peki canim
bizde 12 Kasımda yaptıkben de sizdenim
ocak ayı eş durumundan faydalanbilmek için 30 kasım 2015^te yaptık nikahımızı, ama düğün 5 ağustos 2016^da