- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.301
Peki ne için transfer sobrası test yapıldı? Ne acıdan gerek gorulmusProf Dr Tülay Okman Kılıç benim doktorum. Memorial da sadece işlemlerim yapıldi canım. Çok titiz ve ilgili bir insan ve ben çok memnunum bu durumdan.
Canımmm saglık olsun .. Rabbım emeklerinin karsılıgını vercek ıns..Selam Kızlar. Bugün adet oldum. Malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı. Ama yıkılmak yok. Ekim adetimde yeniden denicem baska bi doktorla. Rabbim bu süreçte yar ve yardımcımız olsun.
Kan degerlerimin tumune bakildi. Hazir kan vermisken beta da baktirsaydim keske simdi aklima geliyor :) Herhangi bir ohss durumu var mi vucutta ona bakildi. Bir anormallik vs.. sonuclar gayet guzel cikti bir sorunumuz yok kan sulandirici iğne basladi bugun. 30 yaşindayim, e2 degerimin yuksek olmasindan tek embriyo koyuldu 2+3 seklinde de 5. Gun embriyolari dondurduk. Sen de neler var :)Peki ne için transfer sobrası test yapıldı? Ne acıdan gerek gorulmus
Buarada yasın kactı. Cnm kac emrıyo ve kacıncı gun embrıyosu :) merak ettımm
Canim ikinci adette başlayabiliriz dedi doktor. Bizde erkek infertilitesi vardı ama bu denemede öğrendiğimiz bisey oldu bnim yumurta kalitem düşükmüş 1 embriyom döllendi sadece. Simdi ona göre tedavi uygulancak sanirim. Gittigimde tekrar gorusucem doktorla eger uzamasi gereken bi tedavi olursa tabiki beklicem. Ama ara vermek benim için iyi degil. Bu psikolojiyle daha çok hirslandim bnce ilaclar vücuda alışmışken bence daha mantıklıCanımmm saglık olsun .. Rabbım emeklerinin karsılıgını vercek ıns..
Neden hemen 1 ay sonra tekrar baslıyorsun? Acaba neden olmadıgı konusunda kucuk bır arastırma yapılsa mı??
Sahsen ben oyle dusunyorum.. Bır yada ıkı ayı kayıp olarak dusunme derım. Vucudun en önemlisi rahmın dınlenıp toparlanması için
Bahçecide başladık bizdebrüksel tüp bebek merkezi. siz nerde başladınız? problem nedir? yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
Aslinda hepimiz hemen hemen ayni doneme gelmisiz :) ve nedense ucumuz de pek umutlu degiliz. Idrar testi yapilabilir belki haftasonu diye dusunuyorum
Göbek deliğinin üç parmak sağ yada soluna yapıyorsan sorun yoktur tatlım kaygılanma nihai olarak biz ne yaparsak yapalım olacak olan neyse o olacak. nasibimizde ne varsa..Bahçecide başladık bizde
Benimde kontrolüm ctesi
Çok merak ediyorum yumurtalar nasıl diye
Acaba iğneleri doğru vuruyormuyum kaygılıyım birazda.
Benim o şekilde ben clexane ve coraspin kullanıyorum üstelik daha transfer olmadım.Canim pihtilasma var demissin bende de cok az cikti dr da yok herkesde bukadar vardir zaten dedi genetik test sonucum MTHFR 677C C>T MUTASYONU bu seninde mi bu sekilde
Yok canım cem beyden cok memnunum... Ama bılgılendrme için cok tesekkur ederım...Kan degerlerimin tumune bakildi. Hazir kan vermisken beta da baktirsaydim keske simdi aklima geliyor :) Herhangi bir ohss durumu var mi vucutta ona bakildi. Bir anormallik vs.. sonuclar gayet guzel cikti bir sorunumuz yok kan sulandirici iğne basladi bugun. 30 yaşindayim, e2 degerimin yuksek olmasindan tek embriyo koyuldu 2+3 seklinde de 5. Gun embriyolari dondurduk. Sen de neler var :)
Tülay hoca gercekten cok titiz eger doktor arayisiniz da varsa diger arkadaslar icin gorusmenizi oneririm.
İdrarda cıkmaZAslinda hepimiz hemen hemen ayni doneme gelmisiz :) ve nedense ucumuz de pek umutlu degiliz. Idrar testi yapilabilir belki haftasonu diye dusunuyorum
İçin nasıl rahat edecekse canım allahım sabır versın.. Ins guzel sonuclarını paylasacaksınCanim ikinci adette başlayabiliriz dedi doktor. Bizde erkek infertilitesi vardı ama bu denemede öğrendiğimiz bisey oldu bnim yumurta kalitem düşükmüş 1 embriyom döllendi sadece. Simdi ona göre tedavi uygulancak sanirim. Gittigimde tekrar gorusucem doktorla eger uzamasi gereken bi tedavi olursa tabiki beklicem. Ama ara vermek benim için iyi degil. Bu psikolojiyle daha çok hirslandim bnce ilaclar vücuda alışmışken bence daha mantıklı
Yok aslinda o tavsiye sana degildi. Cem beyin doktorun oldugunu biliyorumYok canım cem beyden cok memnunum... Ama bılgılendrme için cok tesekkur ederım...
Bendede 5 gun 1. Kalite 1 tane koyuldu.
Kan sulandırı kullanmıyorum ben neden verılıyo acaba
Olurda beta baktırrsan haber ver olurmu cok meraktayımmm:) ıns guzel sonuclar alırsn benım ilk denemem senın de ilkmi
Esımde aynı fikirde. Sahsen cok sabırsız degılım nedense olmayacak dusuncem var ama stres uzuntu yok . Belirtı vs olmayınca :) rahatım .. Öğrensemde detaylı ınceleme moduna gecsem derdımdeyım:):):)
Insallah cnim benim hepimiz cok guzel haberler verelim buradaİçin nasıl rahat edecekse canım allahım sabır versın.. Ins guzel sonuclarını paylasacaksın
Homozigot yazmayi unutmusum ya benimki niye pihtilasma yok dedi artik transferde kullanirim ben oyle veriyolar zaten eger hamilede kalirsam baska dra gorusurum sagol canim msjin icinBenim o şekilde ben clexane ve coraspin kullanıyorum üstelik daha transfer olmadım.