2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Prof Dr Tülay Okman Kılıç benim doktorum. Memorial da sadece işlemlerim yapıldi canım. Çok titiz ve ilgili bir insan ve ben çok memnunum bu durumdan.
Peki ne için transfer sobrası test yapıldı? Ne acıdan gerek gorulmus
Buarada yasın kactı. Cnm kac emrıyo ve kacıncı gun embrıyosu :) merak ettımm

Selam Kızlar. Bugün adet oldum. Malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı. Ama yıkılmak yok. Ekim adetimde yeniden denicem baska bi doktorla. Rabbim bu süreçte yar ve yardımcımız olsun.
Canımmm saglık olsun .. Rabbım emeklerinin karsılıgını vercek ıns..
Neden hemen 1 ay sonra tekrar baslıyorsun? Acaba neden olmadıgı konusunda kucuk bır arastırma yapılsa mı??
Sahsen ben oyle dusunyorum.. Bır yada ıkı ayı kayıp olarak dusunme derım. Vucudun en önemlisi rahmın dınlenıp toparlanması için

Peki ne için transfer sobrası test yapıldı? Ne acıdan gerek gorulmus
Buarada yasın kactı. Cnm kac emrıyo ve kacıncı gun embrıyosu :) merak ettımm
Kan degerlerimin tumune bakildi. Hazir kan vermisken beta da baktirsaydim keske simdi aklima geliyor :) Herhangi bir ohss durumu var mi vucutta ona bakildi. Bir anormallik vs.. sonuclar gayet guzel cikti bir sorunumuz yok kan sulandirici iğne basladi bugun. 30 yaşindayim, e2 degerimin yuksek olmasindan tek embriyo koyuldu 2+3 seklinde de 5. Gun embriyolari dondurduk. Sen de neler var :)

Tülay hoca gercekten cok titiz eger doktor arayisiniz da varsa diger arkadaslar icin gorusmenizi oneririm.

Canim ikinci adette başlayabiliriz dedi doktor. Bizde erkek infertilitesi vardı ama bu denemede öğrendiğimiz bisey oldu bnim yumurta kalitem düşükmüş 1 embriyom döllendi sadece. Simdi ona göre tedavi uygulancak sanirim. Gittigimde tekrar gorusucem doktorla eger uzamasi gereken bi tedavi olursa tabiki beklicem. Ama ara vermek benim için iyi degil. Bu psikolojiyle daha çok hirslandim bnce ilaclar vücuda alışmışken bence daha mantıklı

G glfrmlh hadi hayırlısı olsun.. inşallah güzel ve hayırlı haberlerini alırız canım.

Benim de 12. gunum pazartesi.. Negatif sonuç beklediğimden biran evvel yaptırıp bu yükten kurtulmak istiyorum artık...

Surekli rahim kasılmaları oluyor iki gündür bende. Merdiven çıkarken de bir şeyler batar gibi oldu iki gün önce.

Denizatidenizyildizi inşallah sizin için en doğru zamandır canım.. hayirlisiyla sonuçlanır.

Benim ilk denemem, embriyolog benim de oluşan yumurtalarımın beklenen duzeyin altında geliştiğini ifade etti. Döllenen embriyodaki hücrelerde 3. Gununde 4-5 hücrede transfer edildi... Bu yüzden hiç umudum yok. Ve daha gücümü toplayıp bu tedavi edilebilen bir durum mu diye arastirmadim bile...

Evet öyle gerçekten.. Ben transfer masasında kapıldım zaten umutsuzluğa. Embriyolog o esnada söyledi çok umutlu olmadığını. Hatta sonrasında problemin ne olduğunu fotoğraflarla anlattı bize..

Daha o gün yitirdim umudumu, masadan kalkıp gitmemek için zor durdum. Sonra Rabbimin hikmeti dedim, kendime kızdım..

Öyle işte, çok karmaşık duygular içindeyim..

Bahçecide başladık bizde
Benimde kontrolüm ctesi
Çok merak ediyorum yumurtalar nasıl diye
Acaba iğneleri doğru vuruyormuyum kaygılıyım birazda.
Göbek deliğinin üç parmak sağ yada soluna yapıyorsan sorun yoktur tatlım kaygılanma nihai olarak biz ne yaparsak yapalım olacak olan neyse o olacak. nasibimizde ne varsa..

Yok canım cem beyden cok memnunum... Ama bılgılendrme için cok tesekkur ederım...
Bendede 5 gun 1. Kalite 1 tane koyuldu.
Kan sulandırı kullanmıyorum ben neden verılıyo acaba
Olurda beta baktırrsan haber ver olurmu cok meraktayımmm:) ıns guzel sonuclar alırsn benım ilk denemem senın de ilkmi

İçin nasıl rahat edecekse canım allahım sabır versın.. Ins guzel sonuclarını paylasacaksın

Yok aslinda o tavsiye sana degildi. Cem beyin doktorun oldugunu biliyorum

Evet ilk denemem. Vallahi hangimiz yaparsa haber versin :) günler neredeyse ayni gibi insallah güzellikler gelir.

Belki benim çıkar? Sizden daha önce oldu trasnferim.. Pazar gecesi, kan vermeden bir gece önce, evde test yapabilirim... Kan testine gününden önce eşim hic sıcak bakmıyor.
Hubannn mandus
Esımde aynı fikirde. Sahsen cok sabırsız degılım nedense olmayacak dusuncem var ama stres uzuntu yok . Belirtı vs olmayınca :) rahatım .. Öğrensemde detaylı ınceleme moduna gecsem derdımdeyım:):):)

Benim o şekilde ben clexane ve coraspin kullanıyorum üstelik daha transfer olmadım.
Homozigot yazmayi unutmusum ya benimki niye pihtilasma yok dedi artik transferde kullanirim ben oyle veriyolar zaten eger hamilede kalirsam baska dra gorusurum sagol canim msjin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…