2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Göbek deliğinin üç parmak sağ yada soluna yapıyorsan sorun yoktur tatlım kaygılanma nihai olarak biz ne yaparsak yapalım olacak olan neyse o olacak. nasibimizde ne varsa..
Evet evet aynen öyle yapıyorum ama işte hep bi tedirginlik bu tedavi süreci
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin mücadelemizi görsün inş.

Selam Kızlar. Bugün adet oldum. Malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı. Ama yıkılmak yok. Ekim adetimde yeniden denicem baska bi doktorla. Rabbim bu süreçte yar ve yardımcımız olsun.
Aynen oyle valla canim yilmadan yola devam.sonunda o guzellige ulasana kadar artik.yediklerine ictiklerine dikkat et bu ara.incir ye bol bol mutlaka.saf ari sutunu unutma sakin.

Ayy valla bende ayni moddayim canim.bir an once yapayimda negatif yukunden kurtulayim derdindeyim.bana pazartesi verdi ama ben cumartesi yaptirim valla daha bekleyemicem

Homozigot yazmayi unutmusum ya benimki niye pihtilasma yok dedi artik transferde kullanirim ben oyle veriyolar zaten eger hamilede kalirsam baska dra gorusurum sagol canim msjin icin
tam benimki gibi homozigot yani tek gende. transfer olunca verecektir doktor meraklanma. pıhtılaşma riski iki gene göre daha az ama gene de var. benim kayıplarım var bu yüzden. ciddiye al mutlaka eğer doktor vermezse mutlaka başka doktora görün derim. içini ferah tut elbet en önemlisi bu canım.

Baska dra giderim zaten canim sagol

Izmirde yaşıyorum ben de kadın doğum doktorum yücel beyi önermişti çok memnunmusun benim bu olmazsa heralde oraya gelicem de
banada kadın doğum doktorum önermişti canım. rahmimde perde vardı. Yücel hoca histeroskopi yaptı memnunum bi sıkıntı yaşamadım. tüp bebeği ilk defa deniyorum. yarın ikinci kontrolüme gidicem şimdilik ilgi vs güzel

çok şey yaşamışsınız gerçekten. 5 kayıp benim kaybım iki. birini ölü doğurdum ve gördüm onu 25 haftalık hala gözümün önünde çok zor ama Allah dayanma gücü veriyor.
öyle rabbim sabrını veriyor işte..
senin adına da çok üzüldüm rabbim inşallah şimdi kucağınada sağlıklı sıhatli almanı nasip etsin

cidden öyle bende ilk duyduğumda o neymiş dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…