2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

öyle mi yapalim napalim :) kacinci gun sayiliyor bugun? Yani olumluysa eger cikma ihtimali olabilecek bir gun mu? :)
Bugun olmaz:) tam 5. Gundeyız canım.. Sana 5. Gun embrıyosu mu transfer edıldı??
Acaba hafta sonumu yapsak:)
Buarada bız hastanede senınle konuşmus olabilir mıyız.. Ordudan gelen bırı vardı??

Kızlar transferimi yaptırdım evdeyim. Rabbim hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin. 26 eylül tahlil günüm dualarinizla hayırlı haberler alırım inşallah.
Insallah siki siki tutunurlar canim hayirli olsun pozitifi gormeyi nasip etsin rabbim

Yarin histereskopi olucam korkuyorum olanlar var mi aranizda nasil oluyor sonrasinda agri sizi oluyor mu

Arkadaşlar aramizda clexane (kan sulandirici) kullanan var mi?

Ben suanda bebe aspirini kullaniyorum ama doktorum transferden sonra (insallah) clexane kullanacagimi soyledi. Sanirim cogu tup bebek tedavisinde kullaniliyor. Benim ozel bir durumum var genetik testim sonucu kan pihtilasmasi cikti. Hersekilde kullanmam gerekiyormus. Sanirim sizin durumda transfer oncesi vermis doktorunuz. Daha etkili olacagini dusunuyorum yani iyi birsey kanimca.

Ben transfer olali 5 gun oldu. Dun bazi testler yaptirdi doktorum onun uzerine ilk kez bugun kullanmaya basladim.

Canim pihtilasma var demissin bende de cok az cikti dr da yok herkesde bukadar vardir zaten dedi genetik test sonucum MTHFR 677C C>T MUTASYONU bu seninde mi bu sekilde

cnm benim rahim kalınlığı artmış 17 ml olmus transferim olmıycak cumartesi yumurtalar toplanıp eğer döllenirlerse dondurcaklar sonra üç dört ay bekliycez dedi çok moralim boxuldu ya

cnm benim rahim kalınlığı artmış 17 ml olmus transferim olmıycak cumartesi yumurtalar toplanıp eğer döllenirlerse dondurcaklar sonra üç dört ay bekliycez dedi çok moralim boxuldu ya
Moralini bozma öylece transfer edip sonra hüsrana uğramak ınan daha kötü ayrıca dondurulmyslar daha iyi tutunuyormus ve doğal döngüde transfer olmasi dağa iyi ignelerin etkisi olmaz bana da aynısını yapıcak üç dört ay çok değil mi bir sonraki aya olmaz,mi acaba gerçi bana rahim hormonlara dayanamamış demişti keşke dondursaydi uzulme geç olsun hayırlı olsun embriyolari kaçıncı gün donduracak acaba kaç yumurtan var senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…