- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.261
Ben kullanıyorum canım. Transfer öncesiyim. Aynı zamanda coraspin de alıyorum. Clenaxe göbeğimi mosmor etti başka yerlere vurulabiliyor mu biliyor musun?Arkadaşlar aramizda clexane (kan sulandirici) kullanan var mi?
canım ben başka bi ameliyattan sonra kullanmıştım. koldan yapılıyordu birazdan biraz daha fazla yakıyor ama dayanılmayacak bi acısı yokKendin mi vuruyordun canim bu iğneyi? Göbekten uygulama verdi bana doktor ama merak ettim acisini :)
Kan pıhtılaşması sorunu için veriyor doktor. Ben şimdiden başladım hamilelikte dokuz ay kullanacağım kısmetse.Arkadaşlar aramizda clexane (kan sulandirici) kullanan var mi?
Gecmis olsun canim benim. Daha simdi ilk kez vurdum ama kol ve bacaktan da vurulabiliyor diye biliyorum ama oralarda kas dokusu fazla oldugundan acitiyormus. Gobek sanki en uygun. Ben de herhangi bir acima olmadi puregon gibi.Ben kullanıyorum canım. Transfer öncesiyim. Aynı zamanda coraspin de alıyorum. Clenaxe göbeğimi mosmor etti başka yerlere vurulabiliyor mu biliyor musun?
Ah görsen göbeğim mosmor olduGecmis olsun canim benim. Daha simdi ilk kez vurdum ama kol ve bacaktan da vurulabiliyor diye biliyorum ama oralarda kas dokusu fazla oldugundan acitiyormus. Gobek sanki en uygun. Ben de herhangi bir acima olmadi puregon gibi.
Senin transfer oldu mu canım?Gecmis olsun canim benim. Daha simdi ilk kez vurdum ama kol ve bacaktan da vurulabiliyor diye biliyorum ama oralarda kas dokusu fazla oldugundan acitiyormus. Gobek sanki en uygun. Ben de herhangi bir acima olmadi puregon gibi.
Evet arkadasim gectigimiz cmt gunu transferim oldu. Senin?Senin transfer oldu mu canım?
Yok ben bant kullanıyorum rahim kalınlaştırıcı. haftaya doktoru görmeye gideceğim ona göre herşey yolunda ise transfer tarihi verir inşallah.Evet arkadasim gectigimiz cmt gunu transferim oldu. Senin?
Insallah canim benim.Yok ben bant kullanıyorum rahim kalınlaştırıcı. haftaya doktoru görmeye gideceğim ona göre herşey yolunda ise transfer tarihi verir inşallah.
Hayirlisi olsun canim. Dualarim seninle. Hep birlikte guzel haberlerimizi paylasacagiz buradaKızlar transferimi yaptırdım evdeyim. Rabbim hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin. 26 eylül tahlil günüm dualarinizla hayırlı haberler alırım inşallah.
Evet cnım ara ara belim agrıyor ama dayanılmayacak kadar degılSlmHubannn ağrılar geçti inşallah
İnşallah canım.Kızlar transferimi yaptırdım evdeyim. Rabbim hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin. 26 eylül tahlil günüm dualarinizla hayırlı haberler alırım inşallah.
Sevindim canım. Ben iyiyim bugün sadece kullandığım clexane iğne çok morluk yapıyor göbeğimde malesefEvet cnım ara ara belim agrıyor ama dayanılmayacak kadar degıl
Sen nasılsın
Sag kasık degıl de cogunlukla belıme vuran bır agrım var canım..CanimHubannn benim sag kasigimda hafif bir agri var acaba sen de boyle belirti var mi? Yeni transfer sayilmiyoruz artik di mi?
Öncesinde yapacak misin? :))Sag kasık degıl de cogunlukla belıme vuran bır agrım var canım..
Salı gunu tahlil gunum. :)
Inanırmısın içime hıc dogmuyorÖncesinde yapacak misin? :))
öyle mi yapalim napalim :) kacinci gun sayiliyor bugun? Yani olumluysa eger cikma ihtimali olabilecek bir gun mu? :)Inanırmısın içime hıc dogmuyor
Yapım olumszsa oğrenıyım yeter dıyorum:) sen ne dusunuyosun aynı gun transfer olduk. Yapsakmı bırlıkte:)