@dehaaa Canım benim az önce mutluluk çığlıklarını gördüm ay bir sevindim anlatılmaz,bu bir işaret inşallah herşey güzel olacak sonuçlarla burada göbecikleri atıvereceğiz beyaw.
off sorma bide eşinin falan ya da annenin kıyamayıp ne sağlıklı şey varsa yedirmeye kalkması.güleceksiniz ama yediğim herşeye (karnımda bebiş varya güya) pişman oluyorum ,boşuna yemişim diyorum
Kiloda alacağız yok yere hamile kalmadan ha kızlar
neslli gün geçmiyor yeni birşeyler öğrenmeyelim.''süperfilite'' diye birşeyi yeni öğrendim,acaba bende ne bulacaklar bakalım ilerleyen aşamalarda
Canım işin aslı aşılama beni çok yordu,daha öncede söyledim gerçi sende biliyorsundur(insan işin içine girince mecburen öğreniyor)Aşılama tutma oranı tüp gibi değil ha tutmuyormu tutuyor ama az.İşin aslı tüp gibi uğraşıyorsun sonuç yine kan testi yaptırıyorsun,tabi sonuç negatifse üzülmeyecem desende biraz tabi üzülüyorsun (çünkü süreç zor)sonra tüpe geçiyorsun yine aynı süreçler tabi daha büyük bir beklenti ve yine güm(ki 1. tüpün tutmaması çok görülen birşeymiş).İşin aslı aşılamaları göz ardı etmek lazım ama bilinç altı tabi öyle olmuyor.Yani aslında keşke hiç aşılama olmasaydı.Yani tatlım lütfen aşılamadan çok beklenti içinde olma canım,olmazsada üzülme.Tutarsa ballısın derim kız vallaaa
Ne zamandı sonuç