- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.341
Amin canım inşallah her isteyenin sağlıklı bebeği olur.öyle rabbim sabrını veriyor işte..
senin adına da çok üzüldüm rabbim inşallah şimdi kucağınada sağlıklı sıhatli almanı nasip etsin
Canim pihtilasma var demissin bende de cok az cikti dr da yok herkesde bukadar vardir zaten dedi genetik test sonucum MTHFR 677C C>T MUTASYONU bu seninde mi bu sekilde
Benim o şekilde ben clexane ve coraspin kullanıyorum üstelik daha transfer olmadım.
Valla hiç bir his birşey yok bende iyice umutsuzluğa kapıldım yarın olsada yapsam testi artık dayanamıyorum migrenim de tuttu kötüyüm gece rüyamda test pozitif çıkıyordu ne sevinmistim keske gercek olsaAmin canim insallah guzel sonuclar aliriz.varmi belirtin hissetigin biseyler
Valla hiç bir his birşey yok bende iyice umutsuzluğa kapıldım yarın olsada yapsam testi artık dayanamıyorum migrenim de tuttu kötüyüm gece rüyamda test pozitif çıkıyordu ne sevinmistim keske gercek olsa
Insallah canım son gunler artik daha da dayanılmaz oluyor hele kiigren de tutarsa neler yapsam gecmiyor agliyorum agrisindan rn buyuk sıkıntım bu benim tedavi de hap kullanmak yassk oldugu icin migrenin ağrısı çıldırttı bir de sanki hastalancakmisim gibi his var nirmalde bugun regl olma günüm bakalım hayirlisiBiliyorum zor oluyor ve hepimiz benzer duygulari yasiyoruz ama lutfen hep pozitif olmaya calis. Bir de ben bu surecte kendimi hep "bunda da vardir bir hayir" diye telkin etmeye calisiyorum. Onerim en azindan bugun kafandan olumsuz tum dusunceleri silmeye calismandir. İnsallah iyi olacak, hayirli sonuclar alacaksin.
Evet canım transfer öncesi başlatıldı. Benim dondurulmus embriyolarım var o yüzden opu sonrası başlamadı sadece transfer öncesi verdi. Sanırım riskli gebelik kategorisinde olduğumdan böyle.Transfer olmadan mi igne baslatildi? Opu sonrasi mi onerildi? Cok soru sordum kusura bakmayin lutfen merak ettim.
Senin hangi gundu transfer canim benim 5 eylüldü
Benim de 3.gun embriyosu yarın sabah yaptirticam canim 12.gun oluyor doktor 14.gun yaptirtmami yazmisti ama beklemiycem o kadar7 eylül benim de canım.. (3. Gün embriyosu) Sen ne zaman yapıyorsun tahlili?
merhaba, geçen ay ben de histeroskopi oldum. korkma ben ağrı sızı hiçbirşey hissetmedim. sadece ilk gün tuvalete çıktığımda yanma hissettim histeroskopi sonrası arveles ve azro adında ilaç kullandım. aklında olsun azro verilirse değiştirmeye çalış :) gaz ve ishal yapıyor.Yarin histereskopi olucam korkuyorum olanlar var mi aranizda nasil oluyor sonrasinda agri sizi oluyor mu
Canım benim tek yumurtalıgım oldugu icin normalde kac uretilir bilmiyorum toplamda 9 toplandi benim 5i dollendi 2si dayandi tranfere ama ilk kontrolse bence iyi bir sayıkızlar bugün iğnelere Başladıktan sonra ilk kontrolüm vardı. 8-9 tane yumurta saydı doktorum. sayısı nasıl sizce? iğnenin dozunu 300 e yükseltti. yetersiz diye mi yükseltti acaba?
Ben kullandim canim.hemde en basindan beri 375 le devem ettim hep.hatta yaninda ilk 5 gun femara icmistim yani..arkadaşlar aranızda gonal f iğneye 375 ile başlayan varmı ?
ayrıca 5. günden sonra gonalf 300 e düştü menogon 75 lik kalçadan vuruldu
ek olarak 4. günden beri orgalutran
ben hiç bu kadar iğne vuranı okumadım sanki
ortalama kaç günde toplandı yumurtalarınız?
Canımcımnasılsın histeroskopi oldun mu ağrı oluyor mu işlemden sonra dikkat etmen gereken bir şey var mı ben de histeroskopi için gün almaya geldim merak ediyorum korkuyorum da kusura bakma çok soru sordumCanim pihtilasma var demissin bende de cok az cikti dr da yok herkesde bukadar vardir zaten dedi genetik test sonucum MTHFR 677C C>T MUTASYONU bu seninde mi bu sekilde
valla cnm hiç bilmiyorum kaçıncı gün dondurur dondurmak içinde belli bi kalitede olması gerekiyomus zaten beş yumurta oluşmuş kaçını toplar kaçı döllenir bilmiorum önemli olan embriyoların kaliteli olması dedi yarın toplanacak işte inş iki tane kaliteli embriyom olurda dondurulur üç dört ay bencede çok orayı kazıycam dedi muhtemelen kendine gelmesi için bekliycek eğer kaliteli embriyolar olmazsa donduramazlarsa ilaçları baştan kullancam ay ne zormus yaMoralini bozma öylece transfer edip sonra hüsrana uğramak ınan daha kötü ayrıca dondurulmyslar daha iyi tutunuyormus ve doğal döngüde transfer olmasi dağa iyi ignelerin etkisi olmaz bana da aynısını yapıcak üç dört ay çok değil mi bir sonraki aya olmaz,mi acaba gerçi bana rahim hormonlara dayanamamış demişti keşke dondursaydi uzulme geç olsun hayırlı olsun embriyolari kaçıncı gün donduracak acaba kaç yumurtan var senin
Sağol tatlım içimi ferahlattınCanım benim tek yumurtalıgım oldugu icin normalde kac uretilir bilmiyorum toplamda 9 toplandi benim 5i dollendi 2si dayandi tranfere ama ilk kontrolse bence iyi bir sayı