- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.281
Hubannn canim bence idrar testi yapsan hemen çıkar ben olsam.hiiiiiç dayanamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun olmaz:) tam 5. Gundeyız canım.. Sana 5. Gun embrıyosu mu transfer edıldı??öyle mi yapalim napalim :) kacinci gun sayiliyor bugun? Yani olumluysa eger cikma ihtimali olabilecek bir gun mu? :)
Insallah siki siki tutunurlar canim hayirli olsun pozitifi gormeyi nasip etsin rabbimKızlar transferimi yaptırdım evdeyim. Rabbim hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin. 26 eylül tahlil günüm dualarinizla hayırlı haberler alırım inşallah.
Bugun olmaz:) tam 5. Gundeyız canım.. Sana 5. Gun embrıyosu mu transfer edıldı??
Acaba hafta sonumu yapsak:)
Buarada bız hastanede senınle konuşmus olabilir mıyız.. Ordudan gelen bırı vardı??
Arkadaşlar aramizda clexane (kan sulandirici) kullanan var mi?
Arkadaşlar aramizda clexane (kan sulandirici) kullanan var mi?
Ben transfer olali 5 gun oldu. Dun bazi testler yaptirdi doktorum onun uzerine ilk kez bugun kullanmaya basladim.Ben suanda bebe aspirini kullaniyorum ama doktorum transferden sonra (insallah) clexane kullanacagimi soyledi. Sanirim cogu tup bebek tedavisinde kullaniliyor. Benim ozel bir durumum var genetik testim sonucu kan pihtilasmasi cikti. Hersekilde kullanmam gerekiyormus. Sanirim sizin durumda transfer oncesi vermis doktorunuz. Daha etkili olacagini dusunuyorum yani iyi birsey kanimca.
Dr kmdı canm bana hıc test vs yapılmadı transfer snrasıBen transfer olali 5 gun oldu. Dun bazi testler yaptirdi doktorum onun uzerine ilk kez bugun kullanmaya basladim.
Hayirli ugurlu olsun canimm güzel haberler verirsin insaallahKızlar transferimi yaptırdım evdeyim. Rabbim hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin. 26 eylül tahlil günüm dualarinizla hayırlı haberler alırım inşallah.
Prof Dr Tülay Okman Kılıç benim doktorum. Memorial da sadece işlemlerim yapıldi canım. Çok titiz ve ilgili bir insan ve ben çok memnunum bu durumdan.Dr kmdı canm bana hıc test vs yapılmadı transfer snrası
Canim pihtilasma var demissin bende de cok az cikti dr da yok herkesde bukadar vardir zaten dedi genetik test sonucum MTHFR 677C C>T MUTASYONU bu seninde mi bu sekildeBen suanda bebe aspirini kullaniyorum ama doktorum transferden sonra (insallah) clexane kullanacagimi soyledi. Sanirim cogu tup bebek tedavisinde kullaniliyor. Benim ozel bir durumum var genetik testim sonucu kan pihtilasmasi cikti. Hersekilde kullanmam gerekiyormus. Sanirim sizin durumda transfer oncesi vermis doktorunuz. Daha etkili olacagini dusunuyorum yani iyi birsey kanimca.
cnm benim rahim kalınlığı artmış 17 ml olmus transferim olmıycak cumartesi yumurtalar toplanıp eğer döllenirlerse dondurcaklar sonra üç dört ay bekliycez dedi çok moralim boxuldu yaYok cnm yapmamışti bana ve embriyolar iyiydi rahim yuzunden tutmamış dedi sınırımi bozdu ikincide rahim için herşeyi yapacakmış güya ilkinde niye yapmadıysa şimdi midem mahvildu yerimden kalkamiom ilaç yüzünden uff senin ilk denemen mi peki
Moralini bozma öylece transfer edip sonra hüsrana uğramak ınan daha kötü ayrıca dondurulmyslar daha iyi tutunuyormus ve doğal döngüde transfer olmasi dağa iyi ignelerin etkisi olmaz bana da aynısını yapıcak üç dört ay çok değil mi bir sonraki aya olmaz,mi acaba gerçi bana rahim hormonlara dayanamamış demişti keşke dondursaydi uzulme geç olsun hayırlı olsun embriyolari kaçıncı gün donduracak acaba kaç yumurtan var senincnm benim rahim kalınlığı artmış 17 ml olmus transferim olmıycak cumartesi yumurtalar toplanıp eğer döllenirlerse dondurcaklar sonra üç dört ay bekliycez dedi çok moralim boxuldu ya
Hıı anladım şimdi ben gonal f kullanıyorumyumurtaların büyümesi için göbekten iğne olarak yapıyorum canım. teşekkür ederim hepimizin tedavileri hayrla sonuçlansın mutlu son olsun inşallah
Üzüldüm canım kafanı iyice dağıt insallah 2.sinde tutunur bebislerinSelam Kızlar. Bugün adet oldum. Malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı. Ama yıkılmak yok. Ekim adetimde yeniden denicem baska bi doktorla. Rabbim bu süreçte yar ve yardımcımız olsun.
brüksel tüp bebek merkezi. siz nerde başladınız? problem nedir? yarın kontrolüm var çok heyecanlıyımHıı anladım şimdi ben gonal f kullanıyorum
Bende bayramın 1.günü başladım iğnelere
Siz nerede tedavi görüyorsunuz
Yilmak yok insallah bu emeklerin karsiligini hepimiz alacagiz. Allah yardimcimiz olsun.Selam Kızlar. Bugün adet oldum. Malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı. Ama yıkılmak yok. Ekim adetimde yeniden denicem baska bi doktorla. Rabbim bu süreçte yar ve yardımcımız olsun.
geçmiş olsun. Ekim ayı için güzellikler dilerim..Selam Kızlar. Bugün adet oldum. Malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı. Ama yıkılmak yok. Ekim adetimde yeniden denicem baska bi doktorla. Rabbim bu süreçte yar ve yardımcımız olsun.