2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

yumurtaların büyümesi için göbekten iğne olarak yapıyorum canım. teşekkür ederim hepimizin tedavileri hayrla sonuçlansın mutlu son olsun inşallah
Hayirlisi olsun canim. Ben de puregon kullananlardanim. Vurduktan sonra hemen cekmemeye özen gosterdim morarmalar olmasin diye ve bir 10 dk kadar dinlendim. Insallah guzel guzel yumurtalar olsun :)

7 eylül de transferim oldu. Eşimle tüp bebek durumunu kimse ile paylaşmak istemediğimiz için (çünkü asilamalardan da tecrube ettiğimiz uzere ailelerimiz bizden daha çok yıkılıyor negatif sonuçta) bu bayramda kendime hiç dikkat edemedim..

Gelenler gidenler, misafirler, iş güç, gelinlik, evlatlik, anneye babaya yardım derken... En sonunda resmen olduğumuz şehirden başka bir şehire kaçtık bugün dinlenebilmem için...

Pazartesi günü tahlil yaptıracağım. Yerleşme kanaması falan da olmadı. Sanki sonuç şimdiden belli gibi..:KK43:

Merhaba ben de 7 gundur puregon kullaniyorum. Doktorum extra herhangi bir oneride bulunmadi ama ben ilaci zerk ettikten sonra icimden 10'a kadar sayip oyle cekiyorum igneyi ve zamanlamasina dikkat ediyorum.
zamanlamaya bende dikkat ediyorum ama iğneyi hemen çıkartıyordum. teşekkür ederim bende dikkat edeyim bundan böyle. sizinde tedaviniz hayrla sonuçlansın dilerim. sevgiler

Hayirlisi olsun canim. Ben de puregon kullananlardanim. Vurduktan sonra hemen cekmemeye özen gosterdim morarmalar olmasin diye ve bir 10 dk kadar dinlendim. Insallah guzel guzel yumurtalar olsun :)
bende bundan böyle dikkat edeceğim. dinlenme kısmını hiç yapamıyorum :KK43: güzel haberler yakın olsun dilerim, sevgiler

Ben de dr önceden neden bazı testler, tahliller yapılmıyor diye sorduğumda.. Her gelen hastaya her testi yapamayız demişti.. Bir şeyler ters gittiğinde, negatifler tekrarladığında daha çok araştırılıyor sanırım.. Ama düsünen yok ki ; bu hastanin maddi gücü var mi, psikolojik olarak kaldirir mi? Bende bebegimin kalbi durdu 2. tedavide lazerle cizik atacakmis daha iyi tutunmadi icin.. Böyle bir imkan varneden önce yapmadin ki.. Ama napalim güveniyoruz iste..
bende aynısını düşünüyorum ilkini karga tulumba yapıyorlar sanki küçük biseymis de olmazsa ikinci de önlem alırız gibi bi kafa var anlamadım ilkinde yap yapacağını ikincide moral sıfır oluyor beden mahvoliyor onların umrunda mi baba da bahsetti çizik atmadan ikincide yapilabilecek ne varsa yapacakmış rahime pek güvenim yok açıkçası

zamanlamaya bende dikkat ediyorum ama iğneyi hemen çıkartıyordum. teşekkür ederim bende dikkat edeyim bundan böyle. sizinde tedaviniz hayrla sonuçlansın dilerim. sevgiler
Youtube da puregon nasil uygulanmali adli bir video seyretmistim ordan aklimda kalan bir bilgiydi. Rica ederim. Guzel sonuclar almak dilegiyle, sevgiler

7 eylül de transferim oldu. Eşimle tüp bebek durumunu kimse ile paylaşmak istemediğimiz için (çünkü asilamalardan da tecrube ettiğimiz uzere ailelerimiz bizden daha çok yıkılıyor negatif sonuçta) bu bayramda kendime hiç dikkat edemedim..

Gelenler gidenler, misafirler, iş güç, gelinlik, evlatlik, anneye babaya yardım derken... En sonunda resmen olduğumuz şehirden başka bir şehire kaçtık bugün dinlenebilmem için...

Pazartesi günü tahlil yaptıracağım. Yerleşme kanaması falan da olmadı. Sanki sonuç şimdiden belli gibi..:KK43:
Merhaba canim, yerlesme kanamasi herkeste olan birsey degilmis zaten. Icini ferah tut. Guzel haberler vereceksin bak gör :KK66:

Kızlar bahsettiğiniz iğne ne için ben transferden sonra herhangi bir iğne kullanmadim. Crione jel kullanıyorum sadece. Coraspin, vitamin ilacı folio bi de..

Kızlar bahsettiğiniz iğne ne için ben transferden sonra herhangi bir iğne kullanmadim. Crione jel kullanıyorum sadece. Coraspin, vitamin ilacı folio bi de..
Canım ben de o igneyi kullanmiyorum asprinde kan sulandirmak icin veriyorlar estrofem kullaniyprum bir ede 2 kere pregnyl diye bir igne kullandim ben ilk defa bu igneyi verdiler bana da rahme tutunmasina destekmis herkere farklı seyler veriyorlar hep ortak olan folikasit vitamin asprin gibi gördüm ben

Ben transfer sonrasi estrofem, santafer, inofolic, progestan fitil, corasprin ilaclarini kullandim hala da kullaniyorum. Bazilari gunde bir kez bazilari iki kez. Simdi corasprin yerine clexane igne vurackmisim gunde 1 kez. Baska da kullanan yok herhalde :)

X