- 14 Eylül 2015
- 337
- 298
- 38
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.241
Hayirlisi olsun canim. Ben de puregon kullananlardanim. Vurduktan sonra hemen cekmemeye özen gosterdim morarmalar olmasin diye ve bir 10 dk kadar dinlendim. Insallah guzel guzel yumurtalar olsun :)yumurtaların büyümesi için göbekten iğne olarak yapıyorum canım. teşekkür ederim hepimizin tedavileri hayrla sonuçlansın mutlu son olsun inşallah
Merhaba ben de 7 gundur puregon kullaniyorum. Doktorum extra herhangi bir oneride bulunmadi ama ben ilaci zerk ettikten sonra icimden 10'a kadar sayip oyle cekiyorum igneyi ve zamanlamasina dikkat ediyorum.kızlar Bayram'ın birinci günü itibariyle puregona başladım. nelere dikkat etmem gerekiyor var mı tavsiyeleriniz?
zamanlamaya bende dikkat ediyorum ama iğneyi hemen çıkartıyordum. teşekkür ederim bende dikkat edeyim bundan böyle. sizinde tedaviniz hayrla sonuçlansın dilerim. sevgilerMerhaba ben de 7 gundur puregon kullaniyorum. Doktorum extra herhangi bir oneride bulunmadi ama ben ilaci zerk ettikten sonra icimden 10'a kadar sayip oyle cekiyorum igneyi ve zamanlamasina dikkat ediyorum.
bende bundan böyle dikkat edeceğim. dinlenme kısmını hiç yapamıyorumHayirlisi olsun canim. Ben de puregon kullananlardanim. Vurduktan sonra hemen cekmemeye özen gosterdim morarmalar olmasin diye ve bir 10 dk kadar dinlendim. Insallah guzel guzel yumurtalar olsun :)
bende aynısını düşünüyorum ilkini karga tulumba yapıyorlar sanki küçük biseymis de olmazsa ikinci de önlem alırız gibi bi kafa var anlamadım ilkinde yap yapacağını ikincide moral sıfır oluyor beden mahvoliyor onların umrunda mi baba da bahsetti çizik atmadan ikincide yapilabilecek ne varsa yapacakmış rahime pek güvenim yok açıkçasıBen de dr önceden neden bazı testler, tahliller yapılmıyor diye sorduğumda.. Her gelen hastaya her testi yapamayız demişti.. Bir şeyler ters gittiğinde, negatifler tekrarladığında daha çok araştırılıyor sanırım.. Ama düsünen yok ki ; bu hastanin maddi gücü var mi, psikolojik olarak kaldirir mi? Bende bebegimin kalbi durdu 2. tedavide lazerle cizik atacakmis daha iyi tutunmadi icin.. Böyle bir imkan varneden önce yapmadin ki.. Ama napalim güveniyoruz iste..
Youtube da puregon nasil uygulanmali adli bir video seyretmistim ordan aklimda kalan bir bilgiydi. Rica ederim. Guzel sonuclar almak dilegiyle, sevgilerzamanlamaya bende dikkat ediyorum ama iğneyi hemen çıkartıyordum. teşekkür ederim bende dikkat edeyim bundan böyle. sizinde tedaviniz hayrla sonuçlansın dilerim. sevgiler
SlmCanım hıc sorma dun öyle bır karın agrısı bel agrısı cektım ki ölüyordum.. O yuzden karamsarım canım
Karın şişliği normalmiş canım dr aradım benım gectı baya. Ananas ye ödemi baya alıyo hem cok ferah..
Hep yatyrum ben halsızım
Pek umudum yok sonuctan
Merhaba canim, yerlesme kanamasi herkeste olan birsey degilmis zaten. Icini ferah tut. Guzel haberler vereceksin bak gör7 eylül de transferim oldu. Eşimle tüp bebek durumunu kimse ile paylaşmak istemediğimiz için (çünkü asilamalardan da tecrube ettiğimiz uzere ailelerimiz bizden daha çok yıkılıyor negatif sonuçta) bu bayramda kendime hiç dikkat edemedim..
Gelenler gidenler, misafirler, iş güç, gelinlik, evlatlik, anneye babaya yardım derken... En sonunda resmen olduğumuz şehirden başka bir şehire kaçtık bugün dinlenebilmem için...
Pazartesi günü tahlil yaptıracağım. Yerleşme kanaması falan da olmadı. Sanki sonuç şimdiden belli gibi..
Canım bana sadece asprin verdiArkadaşlar aramizda clexane (kan sulandirici) kullanan var mi?
Kullandim canim 2 transferde deArkadaşlar aramizda clexane (kan sulandirici) kullanan var mi?
Anladim canim merak ettim kullanan var mi diye. Ben bugun kullanmaya baslayacagim. Dun bir suru tahlil yapti doktorum ondan sonra bu igneyi verdi de :sCanım bana sadece asprin verdi
Kendin mi vuruyordun canim bu iğneyi? Göbekten uygulama verdi bana doktor ama merak ettim acisini :)Kullandim canim 2 transferde de
Evet canim kendim vuruyodum yakiyor igneKendin mi vuruyordun canim bu iğneyi? Göbekten uygulama verdi bana doktor ama merak ettim acisini :)
Canım ben de o igneyi kullanmiyorum asprinde kan sulandirmak icin veriyorlar estrofem kullaniyprum bir ede 2 kere pregnyl diye bir igne kullandim ben ilk defa bu igneyi verdiler bana da rahme tutunmasina destekmis herkere farklı seyler veriyorlar hep ortak olan folikasit vitamin asprin gibi gördüm benKızlar bahsettiğiniz iğne ne için ben transferden sonra herhangi bir iğne kullanmadim. Crione jel kullanıyorum sadece. Coraspin, vitamin ilacı folio bi de..
Kan sulandirici iğneymis canim bu .Kızlar bahsettiğiniz iğne ne için ben transferden sonra herhangi bir iğne kullanmadim. Crione jel kullanıyorum sadece. Coraspin, vitamin ilacı folio bi de..