-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.221
Canım ben de de aynı şekilde agri vardı transferden 3 gun sonra tüm gün sürdü diger sabah kalmadı korkma iyiye yor senin kaçıncı gun6e denk geldi ağrıHaklısın canım .. Okadar cok agrı cektım ki bugun normal oldugunu soylesede dr ben hıc duymadım
Canım hıc sorma dun öyle bır karın agrısı bel agrısı cektım ki ölüyordum.. O yuzden karamsarım canımHubannn nasil oldun canim? Agridan ziyade benim karin siskinligim hala devam ediyor insanin sinirleri bozuluyor gercekten, 4.gunu geride birakiyoruz insallah su gibi gecer de sonu güzel olur.
Bendede 3. Gun oldu canımCanım ben de de aynı şekilde agri vardı transferden 3 gun sonra tüm gün sürdü diger sabah kalmadı korkma iyiye yor senin kaçıncı gun6e denk geldi ağrı
Canım teşekkürler bilgi verdiğin için. Yarın transferin var yani. Heyecanlı mısın :)@nisandeniz Yok tatlım dondurulmusta cok masraflı olmuyor. Ben dondurulmuş embriyolarımla yaptırıyorum bayramın 4.gunu transferim olacak allahtan bir mani gelmezse. Hastaneye bu defa 1300tl ödedim bir de estrofem hap ve progestan igne verdi sadece onlarda cok pahalı degil
Hele ki herkes tatile gitmiş biz ise birşey yapamıyorkenTransfer sonrasi beklemek de zor iş :) zaman geçmek bilmiyor ..
:) aslinda normal hayata devam ediyorum tabi evin rutin işleri disinda bugun mesela bir.arkadasima.kahvaltiya gittim :) evde olmak daha da zorlastiriyor .. doktorum bazi kan degerlerimi yeniden gormek istedi sabah tahlil vermeye gittim :) senin nasil geciyor M Mimsinem canim?Hele ki herkes tatile gitmiş biz ise birşey yapamıyorken
Ben de yapabildiğim maximum herşeyi yapiyorum zaman gecsin diye ama deniz kum güneş herkes tatilde ben ancak kalan 1 2 kisi ile evde bulusmacalar ve iyice umudum gitti olmadi diye hissediyorum senin hangi gün test canım
Transferim cumartesi oldu test gunu olarak da 22 sini verdiler. Senin?Ben de yapabildiğim maximum herşeyi yapiyorum zaman gecsin diye ama deniz kum güneş herkes tatilde ben ancak kalan 1 2 kisi ile evde bulusmacalar ve iyice umudum gitti olmadi diye hissediyorum senin hangi gün test canım
5 eylülde oldu canim 3.gün embriyosu 19 eylüle verdi benimTransferim cumartesi oldu test gunu olarak da 22 sini verdiler. Senin?
Senin doktorun hulusi bey miydi cnm bence rahim önde gidiyor yumurtaya göre ideal kaliblij 8. 10 ml arasuymis bana da tutmayinca fazla kalinkasmis dedi 14 ml olmuş dedi transfer günü muaybe etmeden direk transfer yapmıştı şimdi bi dahakibde dobduracam normal adet döneminde transfer edecem dedi rahim çık önemli kızlar bunu atlama bencesordum cnm bi sıkıntı yok dedi bakalım
Yok cnm yapmamışti bana ve embriyolar iyiydi rahim yuzunden tutmamış dedi sınırımi bozdu ikincide rahim için herşeyi yapacakmış güya ilkinde niye yapmadıysa şimdi midem mahvildu yerimden kalkamiom ilaç yüzünden uff senin ilk denemen mi pekicanım ilk denemende yapmamış mıydı bende başladım ilaçlara o iğneden bana da aldırdı bakalım ne olacak ama benim yumurta rezervim çok düşük iki üç tane yumurta var kendiliğinden oluşan ilaçlarla çoğalır mı bilmem bayramın ikinci günü kontrol var bakalım ne durumdalar
Ben de dr önceden neden bazı testler, tahliller yapılmıyor diye sorduğumda.. Her gelen hastaya her testi yapamayız demişti.. Bir şeyler ters gittiğinde, negatifler tekrarladığında daha çok araştırılıyor sanırım.. Ama düsünen yok ki ; bu hastanin maddi gücü var mi, psikolojik olarak kaldirir mi? Bende bebegimin kalbi durdu 2. tedavide lazerle cizik atacakmis daha iyi tutunmadi icin.. Böyle bir imkan varneden önce yapmadin ki.. Ama napalim güveniyoruz iste..Yok cnm yapmamışti bana ve embriyolar iyiydi rahim yuzunden tutmamış dedi sınırımi bozdu ikincide rahim için herşeyi yapacakmış güya ilkinde niye yapmadıysa şimdi midem mahvildu yerimden kalkamiom ilaç yüzünden uff senin ilk denemen mi peki
Hayırlısı olsun inş puregon ne ilacı acaba yabancı geldi bana kullandığım ilaçlara ☺kızlar Bayram'ın birinci günü itibariyle puregona başladım. nelere dikkat etmem gerekiyor var mı tavsiyeleriniz?
yumurtaların büyümesi için göbekten iğne olarak yapıyorum canım. teşekkür ederim hepimizin tedavileri hayrla sonuçlansın mutlu son olsun inşallahHayırlısı olsun inş puregon ne ilacı acaba yabancı geldi bana kullandığım ilaçlara ☺