2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Merhabalar kızlar, bu sabah transfer için hastanedeydik... Embriyologumuz çok ilgili bir hanimdi... Embriyolarimizin gelişiminin beklenenin altinda olduğunu ama yine de iki tane transfer yapıp Allah tan ümidin kesilmeyecegini ifade etti. Su şekilde oran dusuk; ama belli de olmaz dedi.. Velhasıl iki tane pitircigi içime yerleştirdiler. Bundan sonrası tamamen nasip, Kısmet . Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli olacaksa nasip etsin bize inşallah. Kendimi her şeye hazırlamış durumdayım. Tevekkül bu işte en büyük silahı oluyor insanın.

kaju bizim için neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemiyoruz. İnşallah Rabbim sabır versin isteyip de negatif gören herkese..

Hubannn inşallah hayırlısı olsun canım benim..

baya iyi toplanmış yumurtan.benim ilk denememde 6 yumurtam toplanmıştı.sana ne iğnesi verildi acaba benim yine az sayıda oluşmasını istemiyorum.
cnm amh ın kaçtı 6 tane toplandı benim bir yumurtalığım var amh 1,12 acaba kaç tane çıkar çok merak ediyorum aslında 6 bana çok iyi bi sayı gibi geliyor

amh değerinin şimdi hatırlamıyorum ama iyi denilmişti hormon değerim için.benim iki yumurtalığımda var ama sol tarafta kist var.yine de iyi mi diyorsun sağol ne bileyim yüksek sayıları duyunca benim tedavim de eksik bi şeyler mi oluyor acaba diye düşünüyorum yani.

baya iyi toplanmış yumurtan.benim ilk denememde 6 yumurtam toplanmıştı.sana ne iğnesi verildi acaba benim yine az sayıda oluşmasını istemiyorum.
Merhaba canim puregon kullandim ben, son 4 gun de orgalutran vurdum. Birini sabah digerini aksam seklinde. Ve doktorum neredeyse hergun kontrol etti.

Sen şu anda hangi aşamadasın sorun ne sizin canım
cnm benim ilk denemem olacak çikolata kistinden ameliyat oldum bir yumurtalığım ve tüpüm alındı diğer tüpümdede sıvı birikmesi oluşmuş bağlandı yumurta rezervimde düşmüş işte hiç bilmiyorum kaç yumurta oluşur sağlıklı mı olur ne olur inş yeterince sağlıklı yumurtam olur yarın gidicem adetimin 3. günü ilaçlara başlıycak bakalım

Canımmnasıl gectııı
Geldim canim sukurr.valla gayet guzell gecti.bi tane cok iyi kalite transfer edildi.okadar dil doktum ama iki tane transfer ettiremedim:) dokturum iki tane iyi kalite transfer edemem dedi.ama en guzel yani 2 tane buz bebisim var.19 eylule test verdi ama ben okadar dayanamam herhalde:)

Kızlar meraba aranıza yeni katılıyorum.. Dün transferm gerçekteşti bu 3. Denemem 1 adet blast transfer edildi.. 16 eylül test tarihim. İnşallahh eylül ayı hepimize uğur getirir..
Transfer nasıl gectı canım agrı oldumu anlatırmısın işlemi.. Blast nedır?

Ay canım cok sevındım .3 gun embrıyo ıdı dımı:) agrı oldumu canım cok heyecanlıyım ben . 5 gune bekletıyorlar . Bende 2 tane istıyorum

Transfer nasıl gectı canım agrı oldumu anlatırmısın işlemi.. Blast nedır?
Yok canm 5 dk da oldu da bitti maşallahh :)) blast 5. Gün embriyosu canım.. Transferde idrara çok sıkışmazsan sıkıntı olmuyor ama ben öncekilerde çok sıkışmışım ki nerdeyse bırakın kalsın diyecektm.. Sana tavsiyem sadece çok su içip mahvetme kendini

Canım 5. Gunmuydu??
Hıc canını sıkma olurmu bırlıkte beklıcez allahın ıznıyle olacak .. Agrı sızı oldumu ne önerirsin..
2 tane koymuyorlardı sana ne gerekce soledıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…