- 13 Ağustos 2016
- 93
- 80
- 34
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Senle ayniyiz canim.bende bi tane bebisimi aldim geldimm.ama 19 una kadar dayanabilecegimi sanmiyorum:))
Hayırlısı olsun inş nerede tedavi gördünüz?@Hubann inşallah en hayırlısı olur hepimiz için canım.. Hayır 3. Gün transferi oldu benim.. embriyo kalitesi ise 2-3. Kalite dedi embriyologumuz. Çok kaliteli olmadıkları için iki tane konuldu...
Hayırlısı olsun inşallah siz nerede tedavi gördünüz?Geldim canim sukurr.valla gayet guzell gecti.bi tane cok iyi kalite transfer edildi.okadar dil doktum ama iki tane transfer ettiremedim:) dokturum iki tane iyi kalite transfer edemem dedi.ama en guzel yani 2 tane buz bebisim var.19 eylule test verdi ama ben okadar dayanamam herhalde:)
Yok canim 5. Gun emriyosu.dondurulanlarda 5. Gun.agri olmuyor korkma 5 dklik islem.benim ilkinde bana sormadan 2 tane koymuslardi sayi az diye.ama bunda kaliteli oldugu icin tek koydu malesef.kendimi okadar ikiye sartlandirmisimki cikmisim moralim bozuk.esim diyo noldu oda zavallim bisey oldu sanmis.dedim tek koydu:)) aman diyo bunami takildin.tek olsunda diyo yeterki olsun.sonra dusundumde aynen oyle.oburunde iki konduda noldu tutmadi bu tek yeterki tutsun..Ay canım cok sevındım .3 gun embrıyo ıdı dımı:) agrı oldumu canım cok heyecanlıyım ben . 5 gune bekletıyorlar . Bende 2 tane istıyorum
Aynenn oyle canim hakkimizda hayirlisi bundan sonra...Hadi bakalım mutlaka haberlerini bekliyor olacağız.. :)
Ben de espri yapıyorum eşime, bir kişi girdim uc kişi çıktım içerden akıllı ol diye :)) Ama her şeye hazırlıklıyım... Hayırsız olacaksa nasip etmesin Rabbim.. Bol bol dua zamanı artık...
Sagol canim allah razi olsun.ben bursada uludag universitesinde tedavi goruyorum..Hayırlısı olsun inşallah siz nerede tedavi gördünüz?
Insaallah Rabbim gönlüne gore versin canm insaallah bebislerin sana sımsıkııı tutunsunn hic birakmasinlar...Hadi bakalım mutlaka haberlerini bekliyor olacağız.. :)
Ben de espri yapıyorum eşime, bir kişi girdim uc kişi çıktım içerden akıllı ol diye :)) Ama her şeye hazırlıklıyım... Hayırsız olacaksa nasip etmesin Rabbim.. Bol bol dua zamanı artık...
Senindemi ikinci denemen canm.. hayirli ugurlu olsun insaallah.. benimde ikinci denemem olcak nasip olursaYok canim 5. Gun emriyosu.dondurulanlarda 5. Gun.agri olmuyor korkma 5 dklik islem.benim ilkinde bana sormadan 2 tane koymuslardi sayi az diye.ama bunda kaliteli oldugu icin tek koydu malesef.kendimi okadar ikiye sartlandirmisimki cikmisim moralim bozuk.esim diyo noldu oda zavallim bisey oldu sanmis.dedim tek koydu:)) aman diyo bunami takildin.tek olsunda diyo yeterki olsun.sonra dusundumde aynen oyle.oburunde iki konduda noldu tutmadi bu tek yeterki tutsun..
Amin canim insaalah.seninde hayirli olsun sonu guzel bitsin insallah.ilkteki hayal kirikligini rabbimm yasatmasin tekrar bize.hangi asamadasin basladinmi tedaviyeSenindemi ikinci denemen canm.. hayirli ugurlu olsun insaallah.. benimde ikinci denemem olcak nasip olursa
Aminnnn canm insaallah...o duygu anlatilamaz.. biz bugun doktora gittik yumurtaliklarima bakildi hicbi sikinti yok dedi hoca.. bizde sikinti erkek faktörlü. Yarin hastaneye gidip bikac kan testi yaptircaz hormonlarla ilgili sanirim. Cumada sperm testi vercek esim. Kaliteye vs. Bakilcak ona gore bi yol çizcez bakalim..Amin canim insaalah.seninde hayirli olsun sonu guzel bitsin insallah.ilkteki hayal kirikligini rabbimm yasatmasin tekrar bize.hangi asamadasin basladinmi tedaviye
Aminn insaallahh.. dualarimizda unutmayalim birbirimizi..S sus_panda ben sakarya özel adatıp hastanesinde tedavi gördüm canım...
Cennetul Mualla Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
İnşallah sizler de kolaylıkla atlatırsınız bu süreçleri...
Canım transfer sonrası tatıl hakkında ne dusunuyorsun? Denız , havuz , yolculuk vsBenim agrim sızım olmadı hiç ama benimle beraber giren bir hanım daha vardı onin ara ara sanci girdi karın bölgesine..
Allaha şükür son derece rahattim 5 dakikada bitti transfer.. Doktoruma teşekkür borçluyum beni inanılmaz rahatlattı transfer esnasında.
5. Gün daha ıyı dıyorlar bu ne derece dogruYok canim 5. Gun emriyosu.dondurulanlarda 5. Gun.agri olmuyor korkma 5 dklik islem.benim ilkinde bana sormadan 2 tane koymuslardi sayi az diye.ama bunda kaliteli oldugu icin tek koydu malesef.kendimi okadar ikiye sartlandirmisimki cikmisim moralim bozuk.esim diyo noldu oda zavallim bisey oldu sanmis.dedim tek koydu:)) aman diyo bunami takildin.tek olsunda diyo yeterki olsun.sonra dusundumde aynen oyle.oburunde iki konduda noldu tutmadi bu tek yeterki tutsun..
Canım transfer sonrası tatıl hakkında ne dusunuyorsun? Denız , havuz , yolculuk vs
Ayy canım Allah en hayırlısını versin inşallah. Hepimiz çok büyük sınavdan geçiyoruz. İnşallah hayırlısıyla atlatacağız bu zamanları. Bizim de yüzümüz gülecek. Biraz sabır ve bolca inançla...ve paylaşmak istediğim bir nokta daha var benim. Tedaviye başlamadan önce çok korkuyordum. İğneler, muayeneler, ruh halim ne olacak çok zorlanacağım diye düşünüyordum. Çünkü tüp bebek deneyimi olan herkes sürecin çok zor olduğunu söylüyordu çevremde (bir arkadaşım hariç)..
Ben burdan sürece yeni başlayacak arkadaşlara kendi adıma sürecin hiç de böyle işlemediğini söylemek istedim. Ne iğneler ne yumurta toplama işemi ne de transferden korkmasınlar. (Ben, acı eşiği çok düşük biri olarak söylüyorum bunu)
Ve kendimizi Her türlü sonuca hazırlamak bence çok önemli... Ruh sağlığı alanında çalışan biri olarak, bu süreçten psikolojik anlamda çok ciddi yara alarak, sarsılarak geçen kişilerle tanıştım. Ve imkanları varsa bu kişilerin psikoterapi desteği almalarını da şiddetle öneriyorum.
Herkese sevgiler, bu sefer anne karnına tutunmaya çalışan pıtırcıklarımla