2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım sen Ağustos ta mi yaptırmıştın bir öncekini yani 2 defa arka arkaya mı yaptirdınız

Kızlar tedavileriniz başlamış hayırlı olsun inşallah ugurlu bir ay olur sizler için bizim sigorta hala başlamadı bir an önce histeroskopi yaptırıp tedaviye başlamak istiyorum ama erteledikce erteleniyor sanırım adetim gelene kadar baslamazsa sigorta bu ay da olmayacak histeroskopi psikolojim çok bozuldu yaaaaaa kafayı yiycem bir an önce olsa şu sigorta offffffffff ya hadi insallahhh sizler umut olursunuz bana inşallah hepiniz pozitif haberler verin canlarım

İnşallah hayırlısıile tutunur sana minnakların inşallah dondurmaya kalırlar kaliteyi falan boşver kismetin gelmişse olacak inşallah dualarimdasın canım

Merhaba canlar..ben de katılmak isterim sizlere.. 31 ağustosta opu oldu ancak yumurtalar döllenmedi .. Yumurta kalitesi düşük dendi. Şimdi adet olunca gel dediler. Yaşım 34 ama rezev azmış. Annem 40 yaşında kardeşimi doğurdu keza kuzenim ( halamın kızı ) 42 yaşında doğum yaptı doğal yoldan.. Benim kafam karışık .. Hak tan hayırlısı deyip sabrediyorum

selam canım, olmadı kelimesini duyunca kalbim ansızın sıkıştı, çok üzüldüm inan. kendimi düşündüm biranda. üzülme diyemeyeceğim, üzüntünü yaşayacaksın elbet ama sen de önemlisin bunu unutma, kendine sağlığına dikkat et, toparlanmaya çalış hatta bilmiyorum olabiliyorsa resetle kendini ve tekrar yeni umutlarla başla. asla hayal etmekten de vazgeçme. hepimiz birgün anne olacağız ben buna inanıyorum. yoksaki biliyorsun doktorlar çok kolay bir şekilde "boşuna uğraşma hamile kalman mümkün değil" diyorlar. biz bu cümleyi duymadık ki. demek ki bir umut var ama zamanını bekliyor işte. dualarım seninle, bebek isteyen bütün anne adaylarıyla, inşallah birgün bütün bunlar geçicek ve kucaklarımız dolacak.

canim bence hemen baslama en az 2.adette sonra cagiriyorlar.hem daha iyi toparlanirsin.hemde kurler falan yapar.yumurtalarinin daha iyi olmasini saglarsin.mesala incir kuru rezerv azligina cok iyiymis.birde yumurtalarinin kaliteli olup olmayacagini nerden anliyorlar spermdende olabilir.canim dedigim gibi bu ayi iyi degerlendir.RABBİM isteyen herkese nasip etsin

Teşekkür edrim canım.. İnan sabahları uyanırken gam- kederle uyanıyorum ..kalbim sıkışıyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum.. Dediğin gibi ara versem iyi olacak.. Bu ay değil de ekimde gideyim ben .Rabbim umutlarımızı hayallerimizi boşa çıkarmasın.

incir kürü için geciktim galiba.. Adet bitince başlanması gerek biliyorum
canim inan bu üzüntüleri hemen hepimiz yaşıyoruz.benimde 20 yumurta toplandi bir tane bile bana kalmadı.
benimde en son 28temmuzda iptal olmuştu.vitamin takviyesi arisutu bal pole incir kuru hepsini uyguluyorum.gerçi incir kurunu yeni kullanmaya başladım.İNŞALLAH şifa olur.
seni cok iyi anliyorum.sen iyisi 3ay ara ver o ara saf arisutu kullan,incir kuru aslan pençesi falan da iyi diyorlar.yani iyice arastir öyle tedaviye gir keskelerin olmasın bakarsin.bu kurlerden sonra kendiliğinden hamile kalirsin.bende bu ayın 23.başlayacağım inşallah bu sefer herşey iyi gider.hepimiz için inşallah

kızlar bu bahsettiğiniz incir kürüne adetliyken mi başlanıyor bide incirin kendisini yesek olmaz mı

QUOTE="ggm-3, post: 47991972, member: 744051"]kızlar bu bahsettiğiniz incir kürüne adetliyken mi başlanıyor bide incirin kendisini yesek olmaz mı[/QUOTE]yok canım yemegi tercih edilmiyor.suyu onemliymis.ben adetin 3.günü basladim.birdahaki adete kadar devam edecegim.

QUOTE="ggm-3, post: 47991972, member: 744051"]kızlar bu bahsettiğiniz incir kürüne adetliyken mi başlanıyor bide incirin kendisini yesek olmaz mı[/QUOTE]yok canım yemegi tercih edilmiyor.suyu onemliymis.ben adetin 3.günü basladim.birdahaki adete kadar devam edecegim.

Ben adetin 3. Günü başladım kaynayan yatın litre suya 7 incir dograyip 20 dk kaynatiyotum 21 gün uygylayacam bklm
bende taze inciri yiyorum bal tarçın çörek otu yemeye başladım bide kaynatayım bari adet oldum yarın gidiyorum inş bi aksilik çıkmazda ilaçlara başlarım artık

Tatlım ben de tüp bebek tedavisine başladm 5 eylül iki gündür gonal f 450 den 200 mg vuruluorum. B2nide listeye alırsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…