2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım ben ağustosta tüp denemem var okudum galiba erteledin pardon:KK23:.Canım daha doktorla konuşamadım adet ol 2. yada 3. günü gelin dedi.Zaten konuştuğumda başka doktordu.Doktorumun Amerikada toplantısı varmış yarın ,öbür gün gelecekmiş.O zaman anlatır heralde,dimi.Doğru işte umut hep var.Tüp diye çok umut oluyor özellikle aşılama sonrası.O aşılamalar esas tüketti beni.
Canım sen Ağustos ta mi yaptırmıştın bir öncekini yani 2 defa arka arkaya mı yaptirdınız

Kızlar tedavileriniz başlamış hayırlı olsun inşallah ugurlu bir ay olur sizler için bizim sigorta hala başlamadı :KK12:bir an önce histeroskopi yaptırıp tedaviye başlamak istiyorum ama erteledikce erteleniyor sanırım adetim gelene kadar baslamazsa sigorta bu ay da olmayacak histeroskopi psikolojim çok bozuldu yaaaaaa kafayı yiycem bir an önce olsa şu sigorta offffffffff ya :KK34:hadi insallahhh sizler umut olursunuz bana inşallah hepiniz pozitif haberler verin canlarım :halay:

Insallah canim bu son olur valla.kaliteleri konusunda bilgi vermediler.dondurmaya kalirmi bilmiyorum.kalsa ne guzel olur valla.buyuk ihtimal iki koyarlar canim.benim ilkindedr iki koymuslardi.rezerv dusuk ya benim o yuzden doktor sormadan direk iki koyuyo.
İnşallah hayırlısıile tutunur sana minnakların inşallah dondurmaya kalırlar kaliteyi falan boşver kismetin gelmişse olacak inşallah dualarimdasın canım

Merhaba canlar..ben de katılmak isterim sizlere.. 31 ağustosta opu oldu ancak yumurtalar döllenmedi .. Yumurta kalitesi düşük dendi. Şimdi adet olunca gel dediler. Yaşım 34 ama rezev azmış. Annem 40 yaşında kardeşimi doğurdu keza kuzenim ( halamın kızı ) 42 yaşında doğum yaptı doğal yoldan.. Benim kafam karışık .. Hak tan hayırlısı deyip sabrediyorum

Kızlar biliyorum pozitif olsun istiyorsunuz ama yine olmadı.Benimde sonucum negatif.Saat 3te sanki dünya başıma yıkıldı,O saatten beri rüyada giyim girip buraya size bile yazamadım:KK61:Korkunç üzüldüm desem yalan olmaz,İlk defa bu kadar heveslendim göğüslerim hassaslaşmıştı dışarıdan bile belli oluyordu transferin 3. gününden beri öyleydim,ama benimde ağustos serüvenim bitmiş oldu.İnsan sanki hayatını dışarıdan izliyormuş gibi oluyor(hayatımın 3.sahsı gibiyim) ,değiştirmek istiyorsun ama değişmiyor işte.
selam canım, olmadı kelimesini duyunca kalbim ansızın sıkıştı, çok üzüldüm inan. kendimi düşündüm biranda. üzülme diyemeyeceğim, üzüntünü yaşayacaksın elbet ama sen de önemlisin bunu unutma, kendine sağlığına dikkat et, toparlanmaya çalış hatta bilmiyorum olabiliyorsa resetle kendini ve tekrar yeni umutlarla başla. asla hayal etmekten de vazgeçme. hepimiz birgün anne olacağız ben buna inanıyorum. yoksaki biliyorsun doktorlar çok kolay bir şekilde "boşuna uğraşma hamile kalman mümkün değil" diyorlar. biz bu cümleyi duymadık ki. demek ki bir umut var ama zamanını bekliyor işte. dualarım seninle, bebek isteyen bütün anne adaylarıyla, inşallah birgün bütün bunlar geçicek ve kucaklarımız dolacak.

Merhaba canlar..ben de katılmak isterim sizlere.. 31 ağustosta opu oldu ancak yumurtalar döllenmedi .. Yumurta kalitesi düşük dendi. Şimdi adet olunca gel dediler. Yaşım 34 ama rezev azmış. Annem 40 yaşında kardeşimi doğurdu keza kuzenim ( halamın kızı ) 42 yaşında doğum yaptı doğal yoldan.. Benim kafam karışık .. Hak tan hayırlısı deyip sabrediyorum
Merhaba canlar..ben de katılmak isterim sizlere.. 31 ağustosta opu oldu ancak yumurtalar döllenmedi .. Yumurta kalitesi düşük dendi. Şimdi adet olunca gel dediler. Yaşım 34 ama rezev azmış. Annem 40 yaşında kardeşimi doğurdu keza kuzenim ( halamın kızı ) 4 yaşında doğum yaptı doğal yoldan.. Benim kafam karışık .. Hak tan hayırlısı deyip sabrediyorum
canim bence hemen baslama en az 2.adette sonra cagiriyorlar.hem daha iyi toparlanirsin.hemde kurler falan yapar.yumurtalarinin daha iyi olmasini saglarsin.mesala incir kuru rezerv azligina cok iyiymis.birde yumurtalarinin kaliteli olup olmayacagini nerden anliyorlar spermdende olabilir.canim dedigim gibi bu ayi iyi degerlendir.RABBİM isteyen herkese nasip etsin

canim bence hemen baslama en az 2.adette sonra cagiriyorlar.hem daha iyi toparlanirsin.hemde kurler falan yapar.yumurtalarinin daha iyi olmasini saglarsin.mesala incir kuru rezerv azligina cok iyiymis.birde yumurtalarinin kaliteli olup olmayacagini nerden anliyorlar spermdende olabilir.canim dedigim gibi bu ayi iyi degerlendir.RABBİM isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür edrim canım.. İnan sabahları uyanırken gam- kederle uyanıyorum ..kalbim sıkışıyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum.. Dediğin gibi ara versem iyi olacak.. Bu ay değil de ekimde gideyim ben .Rabbim umutlarımızı hayallerimizi boşa çıkarmasın.

incir kürü için geciktim galiba.. Adet bitince başlanması gerek biliyorum
canim inan bu üzüntüleri hemen hepimiz yaşıyoruz.benimde 20 yumurta toplandi bir tane bile bana kalmadı.
benimde en son 28temmuzda iptal olmuştu.vitamin takviyesi arisutu bal pole incir kuru hepsini uyguluyorum.gerçi incir kurunu yeni kullanmaya başladım.İNŞALLAH şifa olur.
seni cok iyi anliyorum.sen iyisi 3ay ara ver o ara saf arisutu kullan,incir kuru aslan pençesi falan da iyi diyorlar.yani iyice arastir öyle tedaviye gir keskelerin olmasın bakarsin.bu kurlerden sonra kendiliğinden hamile kalirsin.bende bu ayın 23.başlayacağım inşallah bu sefer herşey iyi gider.hepimiz için inşallah

QUOTE="ggm-3, post: 47991972, member: 744051"]kızlar bu bahsettiğiniz incir kürüne adetliyken mi başlanıyor bide incirin kendisini yesek olmaz mı[/QUOTE]yok canım yemegi tercih edilmiyor.suyu onemliymis.ben adetin 3.günü basladim.birdahaki adete kadar devam edecegim.

QUOTE="ggm-3, post: 47991972, member: 744051"]kızlar bu bahsettiğiniz incir kürüne adetliyken mi başlanıyor bide incirin kendisini yesek olmaz mı[/QUOTE]yok canım yemegi tercih edilmiyor.suyu onemliymis.ben adetin 3.günü basladim.birdahaki adete kadar devam edecegim.

Ben adetin 3. Günü başladım kaynayan yatın litre suya 7 incir dograyip 20 dk kaynatiyotum 21 gün uygylayacam bklm
bende taze inciri yiyorum bal tarçın çörek otu yemeye başladım bide kaynatayım bari adet oldum yarın gidiyorum inş bi aksilik çıkmazda ilaçlara başlarım artık

Mrb arkadaşlar 2016 ocak ayında tüp bebek yaptiracaklar adında topik açmıştım ve ocak ayında biçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve pozitifi gördü tabiki ben hariç diğer bütün arkadaşlara topigim uğurlu geldi, inşallah bu topikde de uğurlu gelir hepimiz pozitifi görürüz . ..

Şimdi kısaca benden bahsedeyim...

2016 Ocak ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol Lucrin tedavisi bi önceki adetin 21. Gununden çatlatma iğnesi yapılana kadar kullanılıyor adet olunca da 8.gününe kadar da Gonalf+Lucrin +Luveris kullandım ultrasona gittiğimde tedavim iptal oldu sebep yumurtaların etrafında topak şeklinde damarların (varislerin) olması, eğer devam edersek toplama işlemi sırasında iğne damara denk gelirse iç kanama geçirebilirmişim ve hayati riskim olabilirmiş, doktorum iptal edecez tedaviyi ve ilk önce o varisler in tedavisini olacaksın dedi tamam dedim ama benim kafa allak pullak oldu hiç duyulmamıştım böyle bişey ömrümde hatta KK da topik açmıştım hiç duyan olmamisti neyse basladım kılcal damarların tedavisine hastaneye git geller ultrasonlar, tomoğrafiler vs. En sonunda yattım ameliyat masasına kasıgımdan girip kılcal damarları tıkadılar mart ayının son günleriydi. Ameliyattan sonra Doktoruma çıktım ne zaman başlayabiliriz tekrar tedaviye diye bu sefer umutluydum olacaktı hani damarlarda tıkanmıştı başka bi sorun yoktu ortada çünki hsg ler histeroskopi ler herşey iyiydi kılcal damarlardan başka bi sorun görünmüyordu mayıs ayında başlayalım dedi tamam dedim.

Mayıs ayında gittim ultrason kan derken e2 değerim yüksek çıktı vee nurtopu gibi bi kist oysaki hiç kist olmazdı bende neyse bir ay daha bekleyim dedim doktorum doğum kontrol hapı vercem her gün içeceksin adet olunca 2. Günü gel dedi tamam dedim içmeye başladım haziran ayında adet oldum tekrar gittim
Bu sefer herşey iyiydi kan degerim de ultrasonda başladık tedaviye Cetrotide Gonalf Luveris kullandım yumurtalar cevap verdi ilaclara gayette iyi büyüyorlar yine ben sevindim hiç bi sorun yoktu ultrasonda 11-12 tane görünen yumurtalar toplamada 6 tane çıktı, 6 tane nin 4 tanesi olgun, 4 taneninde de 3 tanesi döllendi embriyolog 3. Günü gelin dedi gittik yumurtalar 3. Gün iyi görünmüyormuş 6 hücreli olarak kalmış embriyologumuzda 5. Güne bekleyelim eğer 5. Güne Giderse transfer yapalım dedi yumurtalar kalitesiz olduğu için transfer edip ümit vermemek için 5. Günü bekleyelim dedi tamam dedim benim ümidim kalmamıştı zaten ama bi ümit Rabbimin işi belli olmaz dedim 5. Gün tek başıma gittim, eşime de eğer transfer yapacaz derlerse ben seni çağırırım gelirsin dedim tamam dedi, veee hastaneye gittim yine de ne olur ne olmaz diye su da içiyorum transfere sıkışık olarak girmek gerektiği için, direk embriyolog un yanına girdim embriyolog un bana sizin transfer iptal oldu demesiyle başımdan aşağı sanki kaynar sular döküldü benimle birlikte Opu olan 2 arkadaş da oradaydılar onlar transfere girdiler ben ağlaya ağlaya eve döndüm ama bırakmadım ertesi gün tekrar doktorumun yanına gittim ne zaman başlayalım hocam diye sordum eylülde başlayalım dedi farklı tedavi yöntemleriyle heyecan ve ümit ile şimdi eylülü bekliyorum inşallah bu sefer olur rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir hepimize...

Benimle birlikte burda tedavi süreçlerini paylaşmak isteyen arkadaşları bekliyorum...

RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... EN YAKIN ZAMANDA DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH...

NİCKYAŞSEBEPMERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR REGLİ TARİHİTRANSFER TARİHİSONUÇ
Cadiprensesss30Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta Hacettepe Üniversitesi HastanesiTransfere gidemeyen 3. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Merional ........ .....Hubannn29Sebepsiz infertilite Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel)1. Deneme .... 29. Ağustos.2016.... .....
atav melek29Sebepsiz infertilite Medicana Hastanesi(Ömer Faruk )2.Deneme .... ........ .....
eejanaika32Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman)1. Deneme ..... ........ .....
just_married30Sebepsiz infertilite Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem )2.Deneme Gonalf, Merional, Orgalutran 21.Ağustos.2016.... .....
fidan_2231Sperm azlığı Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik )1. Deneme .... 22. Eylül .2016.... .....
blgk26azospermBahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme Gonalf........ .....BonjourMadame26Sebepsiz infertilite Ada TıpHastanesi(Prof.Dr. Bülent Duran )1. Deneme Gonalf, Orgalutran 23. Agustos.20167. Eylül.2016 .....Ilaymilya25Azosperm Hatay Mozaik Tüp Bebek Merkezi 3. Deneme............. .....dehaaa30Azosperm Ege Üniversitesi Hastanesi1. Deneme..... ........ .....nesersat35Azosperm .... .. ........ .....kaju32Sebepsiz infertilite İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık )1. Deneme Pregon, orgalutran 9. Ağustos.201625.Ağustos.2016 .....ggm-328Yumurtalık rezervi azlıgı Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi1. Deneme ............ .....ZehreNur30Morfoloji Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Dr.Selen sakar )1.Deneme ( Dondurulmuş) Gonalf,Menopur, femara, orgalutran, ovitrelle, gonappty 23.Ağustos.2016.........ayisigi7435Sebepsiz infertilite İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi1. Deneme (Dondurulmuş ) Pregon,Orgalutran ........ .....edosko 31Morfoloji Bağcılar Medipol Mega Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme ... ............Elfst31Morfoloji Başkent Hastanesi2. Deneme..... ........ .....heidi101731Erkek infertilitesi Bursa Acıbadem Hastanesi3. Deneme..... ........ .....mavimli38,5Kan pıhtılaşması, rezerv azlıgı Fulya Bahçeci Tüp Bebek Merkezi.... (Dondurulmuş )..... ........ .....benim bebixsxim31Polikistik over İzmir Medicalpark Hastanesi 4. Deneme ..... ........ .....glfrmlh34Sperm azlığı Adana Acıbadem Hastanesi 2. Deneme (Dondurulmuş ) ..... ........ .....

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Tatlım ben de tüp bebek tedavisine başladm 5 eylül iki gündür gonal f 450 den 200 mg vuruluorum. B2nide listeye alırsan çok sevinirim.

X