2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

@tosun788(((canim hayirli olsun senin adına çok sevindim.İNŞALLAH bu sefer annecigini hiç bırakmaz 9sonra kucağında olur.canim sen sigara kullaniyomuydun?yoksa bana mi oyle geldi.benim iptal olan tedavide çok olmasa da kullanıyordum.acaba ondan mi diye kendimi suclayip duruyorum. şimdi tamamiyle bıraktım.acaba bende transfere gelebilicekmiyim

@tosun788(((canim hayirli olsun senin adına çok sevindim.İNŞALLAH bu sefer annecigini hiç bırakmaz 9sonra kucağında olur.canim sen sigara kullaniyomuydun?yoksa bana mi oyle geldi.benim iptal olan tedavide çok olmasa da kullanıyordum.acaba ondan mi diye kendimi suclayip duruyorum. şimdi tamamiyle bıraktım.acaba bende transfere gelebilicekmiyim

Ya kızlar bılenler benı bır aydınlatsın .
5. Gün embriyosu ne oluyo? Sansı yuksek mı? Artısı eksısı nedır .

Kızlar troid hormonunuz nasıl benim az çalışıyor değer yüksek çıkıyor.Tüp bebek tedavisini nasıl etkiler acaba bilginiz var mı?
Canım kaç değerin benm TSH 6 kusur biseydi ilaç kullanıyorum 1 aydr düşürmek için aslında doktor 1ay sonra test yaptr kaç olcak die dedi ama suan şehir disindaym sonrada bayram anca bayram sonrası yaptirabilirim ilacida içmeye devam ediom zararı olurmu bilmiom ama

Ya kızlar bılenler benı bır aydınlatsın .
5. Gün embriyosu ne oluyo? Sansı yuksek mı? Artısı eksısı nedır .
Canim 5. Gün embriyosu tutunmaya daha elverişli oluyor diyorlar embriyo çoğalıyor tam o sıralar etrafındaki çemberden çıkıp tutunmaya yakın oluyor tabi bu yumurtaya da bağlı hepsinin gelişimi olgunluğu farklı olabiliyor mesela 5. Gün embriyosu tutulmuyor ama 3. Gün embriyosu tutunuyor ne olacağını Allah bilir ben de bu kadar biliyom :)

Herkes cok ıyı seyler yazmış ama bılemyorum tabı allahın bıleceg iş
Cok tesekkur ederım canım benım

Sagol canim allah razi olsun.darisi senin basina insallah.evet canim malesef iciyorum.uc gunde bi paket falan.bu sabah kadar ictim hala yani.valla icmesem daha cok stres olugorum napiyim birakamiyorum ben.valla diyorum ya ilkinde herseye dikkat etmistim bukadar kaliteli yumurta cikmamisti.bunda hicbisey yapmadim dondurmaya bile kaldi.ben bu isi tamamen strese bagliyorum..

anlıyorum canım seni ama benim aslında nedensiz denmesi bir tepkim var.Yani aslında nedensiz değiliz bizde.Vede beni korkutan bu,bazen bende kaygıya düşüyorum ya ciddi bir şeyimiz varda şuan doktorlar çözemiyorsa.Korkum o yani aslen.Aslında evet bazen isyan ettiğim oluyor kendime de kızıyorum bu konuda ama içim herkes gibi çok buruk ve sanki herkese gücenmiş gibi hissediyorum(hatta çoğunlukla da Allaha -ki yanlış biliyorum ama bunu yaparken Allahım beni affet de diyorum ama engel olamıyorum, işte öyle birşey...)Canım teyzem 17 yıl önce çocuk istiyordu ama eşinde hiç sperm yoktu hatta doktor imkansız demiş çocuğunuz olmaz demişti(ki enişteme bu olaylarda önce ölümden döndü ,ciğerini kusuyordu düşün doktoru 3-4 ay ömür vermişti ama ölmedi valla. Bunu bir iyi beslediler pekmezle cevizler,doktorun gözleri ayrılmış nasıl değiştiğini görünce.Bide düşün bu olaydan sonra çocuğu kesinlikle olmaz dendi.)Ama oldu valla.Koca kızı var teyzemin.Ben buraya yazmıştım eşimede uyguladığım kürlere canım benim, uygulamak istersen.İnşallah hepimiz bugünleri unuturuz bizim de boy boy çocukları olur.

Canım sen Ağustos ta mi yaptırmıştın bir öncekini yani 2 defa arka arkaya mı yaptirdınız
evet canım ardı ardına yapıldı ama temmuz ayında oldu aşılamam ağustosta aşılama dendi ama tüpe döndük

Amin tüm kalbimle canım beni amin.Öyle haklısın her konuda sağol canım desteğin için

kaju canım test yaptırdın mı? Senin için çok heyecanlıyım
canım benim negatif önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Amin tüm kalbimle canım beni amin.Öyle haklısın her konuda sağol canım desteğin için

canım benim negatif önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Canım uzuntunu paylasıyor neler hissettıgını cok ıyı anlıyorumm..
Tedavınden bahsedermısın bıraz.. Bende sebepsz gruptayım..

Iyi geceler herkese bende ekimde transfer yaptircam insallah..Simdiden bekleyen herkese allah hayirlisiyla saglikla nasip etsin...

Merhaba bende bayramdan sonra tüp bebek yaptırıcam inşallah bende çikolata kisti var eşimdede sperm hareketszğiğ o yüzden cok fazla beklemek ıstemıyoruzz ama korkularım var ya tutmazsa psikolojım nasıl olr ne hale gelırımm dıyee e tabı maddı yonude var bunun ama onu pek dusunmuyorumm inşallah benımde tutarda buraya yazarımm

kızlar bir şey sorucam da. geçen hafta perşembe histeroskopi olmuştum. kanama 1 gün az oldu. sarı gibi akıntı var. koyu sarı. normal mi bu aranızda olanlar vardır belki
benim için normal dışı da :)

kızlar bir şey sorucam da. geçen hafta perşembe histeroskopi olmuştum. kanama 1 gün az oldu. sarı gibi akıntı var. koyu sarı. normal mi bu aranızda olanlar vardır belki
benim için normal dışı da :)
canım 1 ay önce ben de histereskopi oldum. ilk günler kanamam oldu ama regli kanaması gibi değil açık kırmızı ve deri parçaları gibi parçalar geliyordu. sarı akıntı olmadı hiç. yapılan işleme göre değişir. benim polip vardı polip alındı. doktorunu arayıp sor istersen. ağrın sancın yoksa çokta kafana takma, enfeksiyon vs değildir, zamanla geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…