2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kızlar gerçekten bugünlerde geçecek dimi ya.İnanın o kadar inancımı törpüledi.Benim saçımda hiç beyazım yoktu şimdi son 1 yılda tepemde var.Size yazarken bile göz yaşıma hakim olamıyorum.Keşke şu sorunu var deseler bu daha zor biliyor musunuz.''Her şey mükemmel'' hep denen bu sonuç hiç mükemmel değil.En azından kendimi olmayacağına hazırlarım.(bu arada bu sebepsiz olanların daha sıkıntılı gurup olduğunu düşünüyorum çünkü eldeki bilgilere göre her yönden çok iyiyiz demekki henüz çözülemeyen konuda bir sıkıntı var) Neyse sizi de akşam akşam üzdüm.Keşke sizlerin sonuçları iyi çıksada şu tüp bebek oranının yüksek olduğuna inansam.Oran düşük gibime geldi,umuda ihtiyacımız var.

Canimmmm hayirlisi bu demek ki yilmak yok o bebis gelene kadar devam. Elbette kismetimiz bekliyor bizi bugun olmazsa yarın. Yeter ki can sağlığı olsun, sağlığımız el versin.

Kizlar bende yarin cok sukur transfere gidiyorum.kalan 4 tanede ilerliyomus ama kaliteleri konusunda bilgi vermediler.yarin gorusuruz dediler.sanki bisey soyleseler olcekler.sukur neyseki bugunleride gorduk.heyecan dorukta valla.
Canımmmmmmm bana her ayrıntısıyla yaz ınss tutunur dualarım senınle .. Cok guzel gecsn ıns transferın

Sebepsiz olan bırı olarak nasılda anlıyorum her kelimenı hangı duygulRla yazdıgını.
Inan hıc beklentım yok sankı hıc cocugum olmayacak gıbı gelıyor.. Ama su tedavı basladı baslayalı nasıl heyecanlıyım pırpır atıyor kalbım. Eşimle gule oynaya gıdıyoruz. Sonunda olacak dusuncesı yok neden bılmıyorum bır belirsizlikten dolayı belkide. Ama ortak bır mucadelemız var. Yumurta var sperm var döllenıyor ee bunolmadı bı daha bı daha bı daha :) umut ıyıkı var canım

tatlım senin sayfanı yazdıklarını inceledim seninde 2. yanlış anlamadıysam.Öyle bazen kendimi bir çocuk sahibi düşünüyorum hani emzirirken falan yada ne bilim kucağımda hani kangurular var ya onda taşırken düşünüyorum sonra içimden bu resim sana yazılmamış diyor ama yani olabilecek gibi gelmiyor sanki hiç olmayacak.Öyle bizde doktora eşimle inanırmısın el ele gülüşe gülüşe bekliyoruz.Bu arada hatta bizi biraz beklettiler diye hemşire geldi kusura bakmıyın diyor,bende salak salak önemli değil diyorum ama yüzümde inanılmaz salak bir sırıtma.Kadın bile garipsedi acıklama yapma gereği duydum ''İçimden devamlı gülmek geliyor kusura bakmayın'' diye.Hatta kadında güldü olurmu öyle şey.Aama işte o bile yere kadar hayaller aklıma geliyor kendime anne profili çizmeye kalkıyorum ama içinde duramıyorum üstümde durmuyor,inanmıyorum artık çünkü.

Çok üzüldüm, güzel haberlerini bekliyordum.. ama inan bana bu sınavı geçeceğiz, tüm hayal ettiğin sahnelerde bir gün sen olacaksin. Zor olan, daha güzel kiymetli olacak. İnancını yitirme nolursun..

Canım benim seni çok iyi anlıyorum bende negatif al ali çok olmadı insanın ciğeri yaniyor ama anlayan yok. Bir müddet sonra yeni bir umuda ikinci denemeye tutunuyor insan ışte o ümit da olmasa zaten yaşanmaz heralde bu zorlu yolda hepimize kolay gelsin

Amin canım amin,doğru söylüyorsun ,hepiniz doğru söylüyorsunuz.

Yarın saat 10 da opu var, şans dileyin ..
Çok üzüldüm, güzel haberlerini bekliyordum.. ama inan bana bu sınavı geçeceğiz, tüm hayal ettiğin sahnelerde bir gün sen olacaksin. Zor olan, daha güzel kiymetli olacak. İnancını yitirme nolursun..
Canım benim sağol,inşallah hepimiz o sahneleri paylaşırız hepbirlikte.Bol şanslar canım inşallah rahat güzel bir opu olur sonrada güzel transferler canım.Sakın gerilme,ben çok gerilmiştim zaten anlamadan bayılmış olcaksın değmiyor strese.Dualarımız seninle

Negatif alan arkadaşlar üzülmeyin demiyorum gerekirse aglayin bagirin çağırın atın içinizdeki gerginliği sonra yine bismillah deyip devam edin ilaçları doğal kurleri bırakmayın mucizenin ne zaman geleceği belli olmaz adı üstünde mucize karamsarlığa düşmeyin sonuçta tip bu kadar ilerlemisken tedavi imkanı varken yılmayin...biz de bir gün ANNE olacağız

Bu ilk denemem benım canımm. Senın ilki neden olmadı?? Bır gerekce sundularmı?? Bu tedavın nasıl gıdıyor..
Zamanla her ay yasanan hayal kırıklıkları ile bu dusunceden uzaklastık. Ama umut var bı yandada küçücuk .. Yoksa ne diye heyecanlanalım .. Herseye ragmen umut edıyoruz. Devam edicez herseye ragmen

Ay inşallah inşallah gözlerim doldu vallaBen ağlarken bile kendimi suçluyorum acaba hormonlarıma yumurta gelişimine olumsuz etki edermi diye.Sizde de aynıdır kesin sormaya gerek yok.

Canım ben ağustosta tüp denemem var okudum galiba erteledin pardon.Canım daha doktorla konuşamadım adet ol 2. yada 3. günü gelin dedi.Zaten konuştuğumda başka doktordu.Doktorumun Amerikada toplantısı varmış yarın ,öbür gün gelecekmiş.O zaman anlatır heralde,dimi.Doğru işte umut hep var.Tüp diye çok umut oluyor özellikle aşılama sonrası.O aşılamalar esas tüketti beni.

Sebepsız de asılama cok önerılmıyor tabıkı pozıtıflerı duyuyoruz ama..
Bana önceki dr asılama dedıysede asla ıstemedım.. Agustos ayınca yumurtam buyumuş one dogru cıkmış dıye rısk almadık ıptal ettık o ay hıc baslamadan..inş hayırlısı olur rabbım evlat nasıp eder

Canımmmmmmm bana her ayrıntısıyla yaz ınss tutunur dualarım senınle .. Cok guzel gecsn ıns transferın
Tabikide yazarim canimmm.valla sanki ilk defaymis gibi heyecan yaptim.bu gece bana uyku yok gibi.insaallahh bu gunleri cabucak atlatiriz bol bol pozitifler alirizz

Simdiden hayirli olsun canimm.insallahh guzel gecer.benimde 11 de transfer:) eylul basliyor yavas yavas desene..
canim hayirli olsun yarin transferin var.herhalde inşallah bu sefer pozitifi görürsün. donduralacak embiriyon varmi canim.hastahane olduğu için buyuk ihtimalle 1 embiriyo transfer ederler.tekrar hayirli olsun

canim hayirli olsun yarin transferin var.herhalde inşallah bu sefer pozitifi görürsün. donduralacak embiriyon varmi canim.hastahane olduğu için buyuk ihtimalle 1 embiriyo transfer ederler.tekrar hayirli olsun
Insallah canim bu son olur valla.kaliteleri konusunda bilgi vermediler.dondurmaya kalirmi bilmiyorum.kalsa ne guzel olur valla.buyuk ihtimal iki koyarlar canim.benim ilkindedr iki koymuslardi.rezerv dusuk ya benim o yuzden doktor sormadan direk iki koyuyo.

Canım benim sonucuna çok üzüldüm rabbim yüreğineferahlık versin isyan etme sakın haaa birde lütfen sebepsiz olmasaydı falan deme bak benim eşim azospermi ve eşi azosperm olanların sayfası var orda takipteyim yüzde doksaninin ameliyat ile bulunamıyor ve bu da artık hiç evlat sahibi olunamayacak anlamına geliyor olacakların şansı çok az her birinin bulunmamasında hiç tanımadığım halde yıkılıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun en kötü grup azosperm bulunmazsa şansın artık yüzde beş ve ben çok az çıkış olmasına rağmen çok çok korkuyorum yani demem o ki keşke sebebi olsaydı deme belki inşallah normal yolla hamile kalırsın düşünsene bizim o şansımız hiç yok adetim gecikiyor ve bu beni hiç heyecanlandırmıyor kusura bakma uzun oldu rabbim gönlünün muradını versin inşallahhhhh rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah gelecek ay normal yolla hamile haberini verirsin bize canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…