- 13 Ağustos 2016
- 93
- 80
- 34
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
sağol canım hepimizin inşallah. yarın güzel bir gün senin içinde, hayırlısıyla güzel haberlerle dolacak bu topikayisigi74 Rabbim gönlüne göre versin, inşallah güzel haberlerini alırız senin de...
Ya sen napacaksin agustos gecmiste kaldı:) hadi Insallah ilk guzel haberi sen verirsin test günün ne zaman?Canım ,benim ne zamandır internetim yoktu okuyamadım da siziİyidir valla hiç his yok pek beklentimde yok hayırlısı bakalım (aslen pek umutlanmak istemiyorum)Bide çok negatif sonuç alan arkadaşlar oldu bu ağustos ayında fena canım sıkıldı
Ne güzel canım. Beklemek zorunda kalmayacaksın.Bayram öncesı oluyor canım yumurta toplandıktan 3 yada 5 gun sonraydı dıye konuşmuştuk burdakı arkadaslarla. Olsun yada olmasın ben o kısmında hıc beklentım yok:) ama nasıl bır heyecan anlatamam :) sen ne durumdasın cnm
Canım detaylı bır mesaj beklıyor olacagım nasıl gectıgıne dair. Ne demekmış bu sordunmu embrıyologa..Hubannn çok sevindim hadi daha güzel ve hayırlı haberler de alırız inşallah senden..
kaju sanırım en önden sen gidiyorsun.. :) inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimiz için..
Beni de yarın transfer için çağırdılar arkadaşlar, sabah 9 da hastanede olacakmışım. Yani 3. gün embriyoları transfer edilmiş olacak inşallah. 1 tane 4 hücreli varmış, birkaç tane de 2 hücreli.. Açıkçası bunların tam olarak ne ifade ettiğini de bilmiyorum. bilenler varsa ve paylaşırsa sevinirim..
Canım ınş hayırlısı. Ben asılama ıstemedım .. Dilerım guzel bır işlem olur ve pozıtıf olur:)Ne güzel canım. Beklemek zorunda kalmayacaksın.
Benim de perşembe günü aşılama yapılacak. O da tutmazsa artık biraz ara vermeyi düşünüyorum
Ne bılıyım bu surecte bendeki etkısı bu oldu. Cok istıyor ama zamanla olabılecegıne daır beklentılerımı kaybettım. Heyecanın tadını cıkarıyorum :) yenı bır sayfa esımle mucadelemız ortak.. Zamanımız var ne dıyebilirim ki... Ins olurröyle düşünme. çok uğraştığımız için uzak bir hayal gibi sadece. olumsuza alışma durumu sanırım bizimki
. ben de bugün son kez doğal yolla yumurtluyorum :)) 14 gün sonra adet olurum. yeni bir sayfa bizim içinde açılıyor. önden sizin iyi haberlerinizi alırız inşallahNe bılıyım bu surecte bendeki etkısı bu oldu. Cok istıyor ama zamanla olabılecegıne daır beklentılerımı kaybettım. Heyecanın tadını cıkarıyorum :) yenı bır sayfa esımle mucadelemız ortak.. Zamanımız var ne dıyebilirim ki... Ins olurr
Valla oluyo canim strestendir kasma cok kendini.kendi yaptirdigin yer acik degilmiymis.ozellerde acilde falan bakiyorlarmi tam bilmiyorum.adet olmayı bekliyorum ben bekledikçe gecikiyor üstelik benim adet günüm hiç şaşmaz işe bak sen! herhalde stres yaptım. doktor adet başlayınca ikinci gün testleri yapacağız ve bantlara başlayacağız dedi. ya bayrama gelirse E2 ve P4 testlerini yaptırabilecek yer bulur muyum?
kaju sanırım en önden sen gidiyorsun.. :) inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimiz için..
Kızlar biliyorum pozitif olsun istiyorsunuz ama yine olmadı.Benimde sonucum negatif.Saat 3te sanki dünya başıma yıkıldı,O saatten beri rüyada giyim girip buraya size bile yazamadımYa sen napacaksin agustos gecmiste kaldı:) hadi Insallah ilk guzel haberi sen verirsin test günün ne zaman?
şehir dışında olacağım bayramdan dolayıValla oluyo canim strestendir kasma cok kendini.kendi yaptirdigin yer acik degilmiymis.ozellerde acilde falan bakiyorlarmi tam bilmiyorum.
cnm çok üzüldüm hepimiz böyle çaresiziz işte ne kadar güzel söylemişsin hayatımızın üçüncü şahsı gibiyiz gerçekten rabbim nasip etmeyince olmuyo ama çok zor rabbim hepimize sabır versinKızlar biliyorum pozitif olsun istiyorsunuz ama yine olmadı.Benimde sonucum negatif.Saat 3te sanki dünya başıma yıkıldı,O saatten beri rüyada giyim girip buraya size bile yazamadımKorkunç üzüldüm desem yalan olmaz,İlk defa bu kadar heveslendim göğüslerim hassaslaşmıştı dışarıdan bile belli oluyordu transferin 3. gününden beri öyleydim,ama benimde ağustos serüvenim bitmiş oldu.İnsan sanki hayatını dışarıdan izliyormuş gibi oluyor(hayatımın 3.sahsı gibiyim) ,değiştirmek istiyorsun ama değişmiyor işte.
çok üzüldüm gerçekten. takip ediyordum siziKızlar biliyorum pozitif olsun istiyorsunuz ama yine olmadı.Benimde sonucum negatif.Saat 3te sanki dünya başıma yıkıldı,O saatten beri rüyada giyim girip buraya size bile yazamadımKorkunç üzüldüm desem yalan olmaz,İlk defa bu kadar heveslendim göğüslerim hassaslaşmıştı dışarıdan bile belli oluyordu transferin 3. gününden beri öyleydim,ama benimde ağustos serüvenim bitmiş oldu.İnsan sanki hayatını dışarıdan izliyormuş gibi oluyor(hayatımın 3.sahsı gibiyim) ,değiştirmek istiyorsun ama değişmiyor işte.
cnm çok üzüldüm hepimiz böyle çaresiziz işte ne kadar güzel söylemişsin hayatımızın üçüncü şahsı gibiyiz gerçekten rabbim nasip etmeyince olmuyo ama çok zor rabbim hepimize sabır versin
kızlar inşallah hepimiz kavuşuruz.Ama gerçekten dua ederken bile Allahım sen bizim halimize acı artık diye ediyorum.2.5 yıl beni çok kötü sarstı.Hayatımızı donduruyoruz kızlar ister istemez,benim şahsen herşeyim bunun gerçekleşmesine bağlı memlekete taşınamıyoruz doktor yüzünden.Sporu çok severim onu bi kenera bıraktım yeterki olsun.Daha birsürü şey.Bugün gerçekten hıçkıra hıçkıra ağladım ne zaman olucak ,ne zaman o kağıtta 50nin üzerinde değerler görecem yada bu yaşadıklarım bitecek mi.Sonra aklıma pozitif sonuçları alan arkadaşlarımız geldi ,ne mutlu dedim,gıpta ettim sonra kendime döndüm neyi yanlış yapıyorum dedim.....Bilmiyorum kızlar Allah acısın halimize hepimize dua ediyorum her fırsatta,hep aklımdasınız.çok üzüldüm gerçekten. takip ediyordum siziinşallah olur bir dahakine bebişinize tez zamanda kavuşursunuz.
Canim seni cok iyi anliyorum.ama malesef elimizden hicbisey gelmiyo.nerde yanlis yapiyorum diye sakin isyan etme.herseyin vardir bi vakti saati.bizimde bu hayattaki imtihanimiz boyleymis.bu sekilde sinaniyoruz.oyuzden sabretmekten dua etmekten baska caremiz.rabbim bu gunlerimizi aratmasin insallah.yumurtamiz ve spermimiz oldugu surece herzaman bi umudumuz olucak insallah.onu bulamayip hic tedavi olamayanlarda var.zaman canim.zaman herseyin.ilaci derler ya aynen oylee..kızlar inşallah hepimiz kavuşuruz.Ama gerçekten dua ederken bile Allahım sen bizim halimize acı artık diye ediyorum.2.5 yıl beni çok kötü sarstı.Hayatımızı donduruyoruz kızlar ister istemez,benim şahsen herşeyim bunun gerçekleşmesine bağlı memlekete taşınamıyoruz doktor yüzünden.Sporu çok severim onu bi kenera bıraktım yeterki olsun.Daha birsürü şey.Bugün gerçekten hıçkıra hıçkıra ağladım ne zaman olucak ,ne zaman o kağıtta 50nin üzerinde değerler görecem yada bu yaşadıklarım bitecek mi.Sonra aklıma pozitif sonuçları alan arkadaşlarımız geldi ,ne mutlu dedim,gıpta ettim sonra kendime döndüm neyi yanlış yapıyorum dedim.....Bilmiyorum kızlar Allah acısın halimize hepimize dua ediyorum her fırsatta,hep aklımdasınız.