- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- Konu Sahibi cadiprensesss
Kızlar gerçekten bugünlerde geçecek dimi ya.İnanın o kadar inancımı törpüledi.Benim saçımda hiç beyazım yoktu şimdi son 1 yılda tepemde var.Size yazarken bile göz yaşıma hakim olamıyorum.Keşke şu sorunu var deseler bu daha zor biliyor musunuz.''Her şey mükemmel'' hep denen bu sonuç hiç mükemmel değil.En azından kendimi olmayacağına hazırlarım.(bu arada bu sebepsiz olanların daha sıkıntılı gurup olduğunu düşünüyorum çünkü eldeki bilgilere göre her yönden çok iyiyiz demekki henüz çözülemeyen konuda bir sıkıntı var) Neyse sizi de akşam akşam üzdüm.Keşke sizlerin sonuçları iyi çıksada şu tüp bebek oranının yüksek olduğuna inansam.Oran düşük gibime geldi,umuda ihtiyacımız var.Canim seni cok iyi anliyorum.ama malesef elimizden hicbisey gelmiyo.nerde yanlis yapiyorum diye sakin isyan etme.herseyin vardir bi vakti saati.bizimde bu hayattaki imtihanimiz boyleymis.bu sekilde sinaniyoruz.oyuzden sabretmekten dua etmekten baska caremiz.rabbim bu gunlerimizi aratmasin insallah.yumurtamiz ve spermimiz oldugu surece herzaman bi umudumuz olucak insallah.onu bulamayip hic tedavi olamayanlarda var.zaman canim.zaman herseyin.ilaci derler ya aynen oylee..