- 29 Kasım 2014
- 482
- 570
- 36
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Sağol canım bugün biraz daha iyiyim benim sıkıntım midemin de ağrıması oldu ilaçlardan o da bırakırım mi antibiyotikleri diye arıyorum hemşire açmıyorcnm bi sakin ol merak etme normal o Ağrılar işlem gordu Rahmin agri kesici ic cnm geçer ins
benim de cok agrim olmustu karnımda içten boyle yara vardi sanki ama arvelesle falan geçiştirmiştim
Allah razı olsun canım ya gece gece desteklerinizden dolayı hakkinizi helal edin zor bi geceyediCanım cok gecmiş olsun stres bı yandan heyecan bı yandan bırde agrı.. Uyumaya calıs bıraz
Maşallah . güzel haberler canım. =)Kızlar embrıyolog aradı;
17 yumurtadan 15 i döllenmiş..8 i olgun yumurta kalitesi çok iyi .. Persembe gunu arayacaklar 5. Gune gidilmesi beklenıyormuş buyuk olasılıkla cumartesı yapacaklarmış transferı . Telefondaki heyecanımı gorsenız sanki hamılesın dıyecekler gıbıyım:)
Gözün aydın olsun canım Rabbim tamamına erdirir inşallah çok sevindim :)Kızlar embrıyolog aradı;
17 yumurtadan 15 i döllenmiş..8 i olgun yumurta kalitesi çok iyi .. Persembe gunu arayacaklar 5. Gune gidilmesi beklenıyormuş buyuk olasılıkla cumartesı yapacaklarmış transferı . Telefondaki heyecanımı gorsenız sanki hamılesın dıyecekler gıbıyım:)
İnş canım benımGözün aydın olsun canım Rabbim tamamına erdirir inşallah çok sevindim :)
Tesekkur ederım.. Bakalım surec nasıl devam edıcekMaşallah . güzel haberler canım. =)
Hamdolsun canım hoca antibiyotikleri bırak dedi midemin ağrısı da geçerse ohh çok şükür diyecem :)İnş canım benım
Kendını nasıl hıssedıyorsun
Gecer canım cok kişi benzer şikayetlerde bulunuyor , ıyı olmana cok sevındımmm.. Senı aradılar mı embrıyo durumu ne?Hamdolsun canım hoca antibiyotikleri bırak dedi midemin ağrısı da geçerse ohh çok şükür diyecem :)
bende adet olduktan sonra başlıyacağım. şimdilik sizi takipteyim :) mutlu oluyorum tabiki güzel sonuçlar olunca.Tesekkur ederım.. Bakalım surec nasıl devam edıcek
Yok aramadılar canim daha ben de merak içindeyim. Bizimkiler biraz geç ariyo zaten de yine de bekliyom tel elimde :)) kimseyi de arayamiyom haaGecer canım cok kişi benzer şikayetlerde bulunuyor , ıyı olmana cok sevındımmm.. Senı aradılar mı embrıyo durumu ne?
İnş canım rabbım hayırlısıyla baslamanı nasıp etsın. Ben sahsen sankı hıc olmayacak gıbı hıssedıyorum:) ama surec ıyı gecınce mutlu oluyorum hıc beklentım yokbende adet olduktan sonra başlıyacağım. şimdilik sizi takipteyim :) mutlu oluyorum tabiki güzel sonuçlar olunca.
:) ayy ınş vok guzel seyler duyucaksın cnm beklıyorm haberınıYok aramadılar canim daha ben de merak içindeyim. Bizimkiler biraz geç ariyo zaten de yine de bekliyom tel elimde :)) kimseyi de arayamiyom haa
ayy valla yok canim ya.arayan soran yok.ama kalan yumurta varsa yarin artik mutlaka transfer etmesi gerekiyo.ogleden sonrada arayan olmazsa artik gitcem kendimtosun788 canim embiriyolardan haber var mi?
öyle düşünme. çok uğraştığımız için uzak bir hayal gibi sadece. olumsuza alışma durumu sanırım bizimkiİnş canım rabbım hayırlısıyla baslamanı nasıp etsın. Ben sahsen sankı hıc olmayacak gıbı hıssedıyorum:) ama surec ıyı gecınce mutlu oluyorum hıc beklentım yok
Canım ,benim ne zamandır internetim yoktu okuyamadım da siziGünaydın kızlar. Ignelerini olup yarin yumurtalari toplanacaklar, Allah yardimciniz olsun inşallah bol bol yumurtalar kaliteli kaliteli döllenir bebiş olur :)
kaju canım ne durumdasin az kaldı teste sanırım neler hissediyorssun:)
Eylül ayındayız :) eylül de pozitif sonuç alıyoruz, her zaman umut et ve sürekli bebişinle konuş, yanında olduğunu onu çok sevdiğini tekrarla ona sürekli, olumsuz düşünceleri de at kafandan canım. bak o zaman daha iyi hissedeceksin kendini..Canım ,benim ne zamandır internetim yoktu okuyamadım da siziİyidir valla hiç his yok pek beklentimde yok hayırlısı bakalım (aslen pek umutlanmak istemiyorum)Bide çok negatif sonuç alan arkadaşlar oldu bu ağustos ayında fena canım sıkıldı