2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

cnm bi sakin ol merak etme normal o Ağrılar işlem gordu Rahmin agri kesici ic cnm geçer ins
benim de cok agrim olmustu karnımda içten boyle yara vardi sanki ama arvelesle falan geçiştirmiştim
Sağol canım bugün biraz daha iyiyim benim sıkıntım midemin de ağrıması oldu ilaçlardan o da bırakırım mi antibiyotikleri diye arıyorum hemşire açmıyor

Kızlar embrıyolog aradı;
17 yumurtadan 15 i döllenmiş..8 i olgun yumurta kalitesi çok iyi .. Persembe gunu arayacaklar 5. Gune gidilmesi beklenıyormuş buyuk olasılıkla cumartesı yapacaklarmış transferı . Telefondaki heyecanımı gorsenız sanki hamılesın dıyecekler gıbıyım:)

Kızlar embrıyolog aradı;
17 yumurtadan 15 i döllenmiş..8 i olgun yumurta kalitesi çok iyi .. Persembe gunu arayacaklar 5. Gune gidilmesi beklenıyormuş buyuk olasılıkla cumartesı yapacaklarmış transferı . Telefondaki heyecanımı gorsenız sanki hamılesın dıyecekler gıbıyım:)
Maşallah . güzel haberler canım. =)

Kızlar embrıyolog aradı;
Gözün aydın olsun canım Rabbim tamamına erdirir inşallah çok sevindim :)

slm kızlar benim de bayram ertesi transfer olacak inşallah, heyecanlı bekleyiş devam ediyor. burada yazılan çoğu yorumları okudum, herkesin yaşadıkları farklı, hepimizin tedavi süreci farklı, kendi deneyimlerimizi paylaşalım ama şunu yap bunu yap demeyelim, bize faydalı olan belki diğerimize zararı dokunacak, hep birlikte üzülürüz böyle olursa, doktorlar tedavi süreci boyunca gerekli iğne ve ilaçları almamızı sağlıyor zaten, onun harici kür, bitkisel ilaç vs kullanıpta zorlaştırmayalım. doktorunuza güvenin, şayet güvenmiyorsanız arkanıza bile bakmadan kaçın ordan. çünkü bu süreçte doktora olan güven çok önemli, psikolojik olarak 1-0 önde oluyorsunuz. herşeyden önce kafanızda soru işareti kalmıyor ve en başından itibaren inanmaya başlıyorsunuz. benim sebepsiz kısırlık ile başladı yolculuğum. haziran ayında tüp bebek tedavisine başladım, yumurtalar olgunlaştı toplanacaktı ki doktorum polipin var dedi. hormon iğneleri sayesinde (polipte büyüdü) polipi teşhis etti ki normal şartlarda görünemeyecek kadar küçükmüş. yumurta toplamadan sonra hemen transferim olur diye düşünürken polipin alınması çıktı tabi ortaya. doktorum risk almayalım çünkü bu polip embriyonun tutunmasını engeller dedi. onu da aldırdık şimdi bekliyorum. bir taraftan lucrin iğneye devam, bayramdan sonra transfer diye düşünüyoruz tabii rahim hazırsa. çok uzattım konuyu ama diyeceğim o ki biraz sabırlı ve hergüne şükreder olalım, olursa da olmazsa da Allah'tan. o zamanını biliyor, sağlıklı bebeişlerimiz olsun inşallah, şimdi herkeste bir gülümseme göreyim, pozitif enerji yayalım birbirimize, hepinizi öpüyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende adet olduktan sonra başlıyacağım. şimdilik sizi takipteyim :) mutlu oluyorum tabiki güzel sonuçlar olunca. :KK50:
İnş canım rabbım hayırlısıyla baslamanı nasıp etsın. Ben sahsen sankı hıc olmayacak gıbı hıssedıyorum:) ama surec ıyı gecınce mutlu oluyorum hıc beklentım yok

İnş canım rabbım hayırlısıyla baslamanı nasıp etsın. Ben sahsen sankı hıc olmayacak gıbı hıssedıyorum:) ama surec ıyı gecınce mutlu oluyorum hıc beklentım yok
öyle düşünme. çok uğraştığımız için uzak bir hayal gibi sadece. olumsuza alışma durumu sanırım bizimki :KK66:

Günaydın kızlar. Ignelerini olup yarin yumurtalari toplanacaklar, Allah yardimciniz olsun inşallah bol bol yumurtalar kaliteli kaliteli döllenir bebiş olur :)
kaju kaju canım ne durumdasin az kaldı teste sanırım neler hissediyorssun:)
Canım ,benim ne zamandır internetim yoktu okuyamadım da sizi :KK43: İyidir valla hiç his yok pek beklentimde yok hayırlısı bakalım (aslen pek umutlanmak istemiyorum)Bide çok negatif sonuç alan arkadaşlar oldu bu ağustos ayında fena canım sıkıldı:KK43:

Kızlar cuma günü hisyetoskopim var rahime çizik atın diyecem ilkinde rahim kalın olduğu için tutmadı demişti ayrıca bu sefer rahime gebelik aşısı falan da isteyecem var mi bunları yaptırıp hamile kalan

Canım ,benim ne zamandır internetim yoktu okuyamadım da sizi :KK43: İyidir valla hiç his yok pek beklentimde yok hayırlısı bakalım (aslen pek umutlanmak istemiyorum)Bide çok negatif sonuç alan arkadaşlar oldu bu ağustos ayında fena canım sıkıldı:KK43:
Eylül ayındayız :) eylül de pozitif sonuç alıyoruz, her zaman umut et ve sürekli bebişinle konuş, yanında olduğunu onu çok sevdiğini tekrarla ona sürekli, olumsuz düşünceleri de at kafandan canım. bak o zaman daha iyi hissedeceksin kendini..

X