- 21 Kasım 2008
- 18
- 5
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.001
eğer raporun vs yoksa çider çocuk istiyorum diye bi site var yıllık üyelk ödeyip acıbadem ve gruplarına fiyatta indiirmler sağlıyorlar habern olsn
2 tüp tedavisi olumsuz olmuş, rapor çıkarmayıda deneyebilirsin kolaylıkla alırsın diye düşünüyorum , çider grubu önerdiğim yer aradıklarında sana şu bilgiyide verirler 3500 aytuğ kolonkaya da tüp bebek tedavisi yapıyoruz diyorlar ama bence reklam kokan boş bi yer sakın kabul etmeÇok teşekkür ederim bilmiyordum hemen araştırayım. Raporum yok malesef.
Merhaba ada tıptan memnun musunuzÇok teşekkür ederim canım...
Tablo için;
26 yaş
Sebepsiz İnfertilite
1. Tüp bebek denemesi
Adatıp Hastanesi (Prof. Dr. Bülent Duran)
23 Temmuz (son adet tarihi/döngü 30 gün)
İlaçlarla ilgili bir netlik yok henüz...
canım nasılsın transferin yapıldı mıÇay da içtim şimdi yürüyorum.
Ekledim canım inşallah pozitif diye de eklerimAmin canım
Hemen veriyorum bilgileri ;
Sebep:Rezerv Azalması
Merkez: Başkent üniversitesi Hastanesi
1. Deneme
İlaçlar: Gonalf+menopur+orgalutran+ovitrelle+gonappty
Son regl: 16 Eylül
Transfer tarihi: 1 Ekim
Merhaba, bana ertesi gün durumları ile ilgili bilgi verilmisti arkadasim. Hayirlisi olsunKızlar bişey sorucam opu dan ne kadar sonra döllenme oluyo kaç saat sonra haber veriyolar hatırlıyomusunuz ?
yapıldı canım evde dinleniyoruz şimdi. 13 ekim dedi tahlil için. inşallah tutunur bebişlerim.canım nasılsın transferin yapıldı mı
Ttesekkurler canim insallah hepimiz pozitif oluruzEkledim canım inşallah pozitif diye de eklerim
Cevabin icin tesekkur ederim canim haber alinca mutlaka buraya da yazarim..hayirlisi olsunMerhaba, bana ertesi gün durumları ile ilgili bilgi verilmisti arkadasim. Hayirlisi olsun
Ayyy maşallah ya :) Allah tamamına erdirsin:)benim yaptırdığım merkezde de dondurarak yapıyorlar, benim yumurtalar toplandı 1.gün embriyosu olarak donduruldu, 2 ay sonra transfer yapıldı, transferden 2 önce çözdürüldü, 2 gün beklettiler 5.güne ulaştı sonra transfer edildi, çok şükür hamile olduğumu öğrendim,
İnşallah canımTtesekkurler canim insallah hepimiz pozitif oluruz
Canım ilk sayfada liste var listedeki bilgileri verirsen ekleyimBeni de ekleyin 9 ekim
Canım benim tüp bebek drum istersen rapor yazabilirim dedi ama tüp bebek olarak..ben iş yerindekilere soylemediğim için almadımTransfer sonrası rapor veriyormu doktorlar?? Bizmi talep ediyoruz...benim işim cok yoğun tempolu..bi süre rapor düşünüyorum ama bazı doktorlar rapor konusunda pek cimri
Doktorun kim hersey gonlunce olsun umarim sen pozitifi gorursunSelam kizlar bende 2gun once ankara novaart merkezinde tup bebege başladım ,2gundur ilaçlarımı yapıyorum..nasıl bir süreç bekliyor beni hic bilmiyorum ama cok heyecanlıyımm
Mehmet bey iyi bir hocadir hakkinda hayirli pozitifler olsun hoca pek konuskan degildir ama sen cekinme aklina ne geliyosa sor yada nurselin hemsireye, gul hemsire az uyuzdur ama aklina takilan ne varsa sor simdiden hayirli olsunMehmet bey.. medicana düşünüyordum ama doktorum kongreye gitmis..onu bekleseydim tedavim 1ay gecikecekti.. bende arkadaşımın önerisi ile mehmet beye gittim ve başladık hemencecik..sonucu ne olur bilmiyorum ama Rabbim ne verirse razıyım..