2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

ben seruma rağmen sıkışamayınca diüretik yaptılar birden öyle sıkıştım ki hadi hadi hadi diyip durdum. mümkünse yürü biraz canım. hareket etmek bide kahve içmekte iyi gelir

benim İlk denemem alman hastanesi, 2. memorialde oldu. sperm azlığı morfoloji sorunumuz var. doktorum Faruk Buyru olacak. İnş iyi şeyler yaşarım.

Acıbademi çok övüyorlardı laboratuvarları çok iyiymiş falan. Takirdağ çerkezköydeyim. Bilmiyorum burdaki kadın doğumcum oraya yönlendirdi. 2.denememde gebelik vardı kalp atışlarını duymaya gittiğimizde boş gebelik olduğunu öğrendik ve kürtaj oldum. Rabbim zamanını bekliyor inş. bizimde bir gün kucaklarımız dolacak.

eğer raporun vs yoksa çider çocuk istiyorum diye bi site var yıllık üyelk ödeyip acıbadem ve gruplarına fiyatta indiirmler sağlıyorlar habern olsn

Kızlar benim de kontrolüm vardı bugün yenice eve girdim. Doktorum "waow, ne çok yumurta olmuş" dedi. 20 civarıymış. Ama bunlar biraz daha büyüyünce yumurtaliklarimi genisletecegi için yumurtalar dondurulacak ve transfer birkaç ay sonra yapılacakmış. Kendimi çok hazırlamıştım hayırlısı artık. Zaten bazı arkadaşlar da dondurulmuşun daha iyi olduğunu yazmış umarım öyle olur. Allah'ım herkesin muradını versin. Transferi olan arkadaşlarım için de hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…