2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

benim yaptırdığım merkezde de dondurarak yapıyorlar, benim yumurtalar toplandı 1.gün embriyosu olarak donduruldu, 2 ay sonra transfer yapıldı, transferden 2 önce çözdürüldü, 2 gün beklettiler 5.güne ulaştı sonra transfer edildi, çok şükür hamile olduğumu öğrendim,

b
Bu süreçte içini ferah tutabilmek çok önemli ben yapamıyorum hep bi katamsarim arkadaş ilişkilerim bile kötü gidiyor hakkımızda hayırlısı inşallah
bende hic rahat olamıyorum sürekli hüzünlü dokunsan ağlarım modundayım herkesten alınır oldum anneme eşime sürekli bağırıyorum Allah yardımcımız olsun

selam arkadaşlar ben de geldim izniniz olursa benim de inşaallah olursa Kasım gıbı tedavim. Benim 3. denemem acıbadem fulya'da olacak. Doktorum Faruk Buyru. Sperm azlığı ve morfoloji sorunumuz var. 1.negatif, 2.boş gebelikle sonuçlandı. Şu an 1 ay ilaç kullanacak eşim proxeed plus. Snra kısmetse başlıcaz. Allah herkesin gönlüne göre versin..

Kızlar antibiyotik kullanırken bir anda kasintim başladı ve mantar oldum gyno lomexil fitil kullandım iki tane var içinde ilkini attım ve inanılmaz akıntı yaptı kesik süt gibi yanma da cabasi sirkeli suyla da siliyorum var mi böyle bişey yaşayan travacort krem de sürüyorum adet olunca yumurtlama dönemi çağırmıştı o zamana kadar geçer inşallah bu mantar illeti

Hayirli olsun canim nerde yaptirdin

saol çok teşekkürler, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah bahçeci tüp bebek merkezi fulyada yaptırdım,(üstteki yazıda 2.gün embriyosu olarak donduruldu diyecektim)
Amin canim insallah . Bizde Ankara da dusunuyoruz yaptirmayi.bende yaptiracagimda sorayim dondurulmasini.

Ekim yada kasım adetiyle bende tedaviye başlıyorum arkadaşlar bahçeci fulya hastanesinde aylin hanımda tedavi göreceğim, inşallah bir sorun yaşamayız kendisi eğer rahim de tutunmaya sıkıntı verecek bşy yoksa dondurulmuş yerine taze transfer yapmaktan yana siz neler düşünüyorsunuz ? her türlü dondurulmuş mu deneyeceksiniz ?

Saol canım rabbim cümlemizin yardımcısı olsun listedeki bilgileri verirsen ekleyim canım
Amin canım
Hemen veriyorum bilgileri ;

Sebep:Rezerv Azalması
Merkez: Başkent üniversitesi Hastanesi
1. Deneme
İlaçlar: Gonalf+menopur+orgalutran+ovitrelle+gonappty
Son regl: 16 Eylül
Transfer tarihi: 1 Ekim

hayırlısı olsun inş. bende nasipse kasım adetiyle başlayacağım. Ama hiçbir açıklama yapılmadı adetin 3.günü hastaneye gel dediler. tekirdağda yaşıyorum. acıbadem fulyada olacak tedavi. bundan oncekı 2 denememde dondurma olmamıştı.

bwnim doktorum da ısrarlarıma rağmen dondurmak istemiyor taze transfer en iyisi diyor.. ama aksini söyleyenler de varmış kafam karışık bu konuda

acıbadem hastanesi iyi diyende var ama kadınlar klubünden okuduğum kadarıyla genel anlamda kötüleyen çok kalabalık ve ilgi bakımından, sorun neydi ? başka bir merkezde denemeyi düşünseniz eğer 2side orda olduysa..

bwnim doktorum da ısrarlarıma rağmen dondurmak istemiyor taze transfer en iyisi diyor.. ama aksini söyleyenler de varmış kafam karışık bu konuda
hangi merkezde tedavi görüyorsun ? doktorn kim canım.. ben bahçecide göreceğim merkezde doktorların geneli dondurma taraftarımış fakat aylin hanım tazeden yanayım dedi eğer rahim transfere uygun koşulda olursa taze yapma taraftarıym dedi kafamda deli sorular...

ben ankaradayım canım Başkent üniversitesi tüp bebek merkezi Doktorum Göğşen Önalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…