- 27 Eylül 2016
- 384
- 409
- 40
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.021
Amin cumlemizinki pozitif olsun insallah...Allah herkesin gönlüne göre versin.. zor süreç...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cumlemizinki pozitif olsun insallah...Allah herkesin gönlüne göre versin.. zor süreç...
kalitesi nasılmış? inşallah canım sağlıkla gelsin bebeğinyapıldı canım evde dinleniyoruz şimdi. 13 ekim dedi tahlil için. inşallah tutunur bebişlerim.
Mrb arkadaşlar 2016 ocak ayında tüp bebek yaptiracaklar adında topik açmıştım ve ocak ayında biçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve pozitifi gördü tabiki ben hariç diğer bütün arkadaşlara topigim uğurlu geldi, inşallah bu topikde de uğurlu gelir hepimiz pozitifi görürüz . ..
Şimdi kısaca benden bahsedeyim...
2016 Ocak ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol Lucrin tedavisi bi önceki adetin 21. Gununden çatlatma iğnesi yapılana kadar kullanılıyor adet olunca da 8.gününe kadar da Gonalf+Lucrin +Luveris kullandım ultrasona gittiğimde tedavim iptal oldu sebep yumurtaların etrafında topak şeklinde damarların (varislerin) olması, eğer devam edersek toplama işlemi sırasında iğne damara denk gelirse iç kanama geçirebilirmişim ve hayati riskim olabilirmiş, doktorum iptal edecez tedaviyi ve ilk önce o varisler in tedavisini olacaksın dedi tamam dedim ama benim kafa allak pullak oldu hiç duyulmamıştım böyle bişey ömrümde hatta KK da topik açmıştım hiç duyan olmamisti neyse basladım kılcal damarların tedavisine hastaneye git geller ultrasonlar, tomoğrafiler vs. En sonunda yattım ameliyat masasına kasıgımdan girip kılcal damarları tıkadılar mart ayının son günleriydi. Ameliyattan sonra Doktoruma çıktım ne zaman başlayabiliriz tekrar tedaviye diye bu sefer umutluydum olacaktı hani damarlarda tıkanmıştı başka bi sorun yoktu ortada çünki hsg ler histeroskopi ler herşey iyiydi kılcal damarlardan başka bi sorun görünmüyordu mayıs ayında başlayalım dedi tamam dedim.
Mayıs ayında gittim ultrason kan derken e2 değerim yüksek çıktı vee nurtopu gibi bi kist oysaki hiç kist olmazdı bende neyse bir ay daha bekleyim dedim doktorum doğum kontrol hapı vercem her gün içeceksin adet olunca 2. Günü gel dedi tamam dedim içmeye başladım haziran ayında adet oldum tekrar gittim
Bu sefer herşey iyiydi kan degerim de ultrasonda başladık tedaviye Cetrotide Gonalf Luveris kullandım yumurtalar cevap verdi ilaclara gayette iyi büyüyorlar yine ben sevindim hiç bi sorun yoktu ultrasonda 11-12 tane görünen yumurtalar toplamada 6 tane çıktı, 6 tane nin 4 tanesi olgun, 4 taneninde de 3 tanesi döllendi embriyolog 3. Günü gelin dedi gittik yumurtalar 3. Gün iyi görünmüyormuş 6 hücreli olarak kalmış embriyologumuzda 5. Güne bekleyelim eğer 5. Güne Giderse transfer yapalım dedi yumurtalar kalitesiz olduğu için transfer edip ümit vermemek için 5. Günü bekleyelim dedi tamam dedim benim ümidim kalmamıştı zaten ama bi ümit Rabbimin işi belli olmaz dedim 5. Gün tek başıma gittim, eşime de eğer transfer yapacaz derlerse ben seni çağırırım gelirsin dedim tamam dedi, veee hastaneye gittim yine de ne olur ne olmaz diye su da içiyorum transfere sıkışık olarak girmek gerektiği için, direk embriyolog un yanına girdim embriyolog un bana sizin transfer iptal oldu demesiyle başımdan aşağı sanki kaynar sular döküldü benimle birlikte Opu olan 2 arkadaş da oradaydılar onlar transfere girdiler ben ağlaya ağlaya eve döndüm ama bırakmadım ertesi gün tekrar doktorumun yanına gittim ne zaman başlayalım hocam diye sordum eylülde başlayalım dedi farklı tedavi yöntemleriyle heyecan ve ümit ile şimdi eylülü bekliyorum inşallah bu sefer olur rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir hepimize...
Benimle birlikte burda tedavi süreçlerini paylaşmak isteyen arkadaşları bekliyorum...
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... EN YAKIN ZAMANDA DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH...
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
NİCK YAŞ SEBEP MERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR REGLİ TARİHİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ Cadiprensesss 30 Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Transfere gidemeyen 3. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Merional .... .... ..... Hubannn 29 Sebepsiz infertilite Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel) 1. Deneme .... 29. Ağustos.2016 .... atav melek 29 Sebepsiz infertilite Medicana Hastanesi(Ömer Faruk ) 2.Deneme .... .... .... ..... eejanaika 32 Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman) 1. Deneme ..... .... .... ..... just_married 30 Sebepsiz infertilite Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem ) 2.Deneme Gonalf, Merional, Orgalutran 21.Ağustos.2016 .... ..... fidan_22 31 Sperm azlığı Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik ) 1. Deneme .... 22. Eylül .2016 .... ..... blgk 26 azosperm Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme Gonalf 1.Eylül.2016 22.Eylül.2016 ..... BonjourMadame 26 Sebepsiz infertilite Ada TıpHastanesi(Prof.Dr. Bülent Duran ) 1. Deneme Gonalf, Orgalutran 23. Agustos.2016 7. Eylül.2016 Ilaymilya 25 Azosperm Hatay Mozaik Tüp Bebek Merkezi 3. Deneme ..... .... .... ..... dehaaa 30 Azosperm Ege Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme ..... .... .... ..... nesersat 35 Azosperm .. .. .. .... .... ..... kaju 32 Sebepsiz infertilite İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık ) 1. Deneme Pregon, orgalutran 9. Ağustos.2016 25.Ağustos.2016 ..... ggm-3 28 Yumurtalık rezervi azlıgı Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme .... .... .... ..... ZehreNur 30 Morfoloji Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Dr.Selen sakar ) 1.Deneme ( Dondurulmuş) Gonalf,Menopur, femara, orgalutran, ovitrelle, gonappty 23.Ağustos.2016 19.Eylül.2016 ..... ayisigi74 35 Sebepsiz infertilite İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme (Dondurulmuş ) Pregon,Orgalutran .... .... ..... edosko 31 Morfoloji Bağcılar Medipol Mega Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme ... .... .... .... Elfst 31 Morfoloji Başkent Hastanesi 2. Deneme ..... .... .... heidi1017 31 Erkek infertilitesi Bursa Acıbadem Hastanesi 3. Deneme ..... .... .... ..... mavimli 38,5 Kan pıhtılaşması, rezerv azlıgı Fulya Bahçeci Tüp Bebek Merkezi .... (Dondurulmuş ) ..... .... .... ..... benim bebixsxim 31 Polikistik over İzmir Medicalpark Hastanesi 4. Deneme ..... .... .... ..... glfrmlh 34 Sperm azlığı Adana Acıbadem Hastanesi 2. Deneme (Dondurulmuş ) ..... .... .... ..... neslli 29 Pko Şişli international kolan hospital (Op.Dr.Serkan Oral ) 1. Deneme Orgalutran, Gonalf, Gonappty ,folidace .... .... ..... gibigibiyim 35 Rezerv azlıgı, Başkent Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme Gonalf+Menopur+Orgalutran+Ovitrelle +Gonappty 6. Eylül. 2016 1.Ekim. 2016 .....
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Canm sabah gördüm yazacaktm unuttum şimdi geldi aklıma. Bende antibiyotik kullanınca oluyorum. Doktorumun söylediği bağışıklık kazanmış olabilirsin yani benimde ilk antibiyotik kullanınca oldu ve her kullandığımda oluyorum. Tavsiyem çok muhtaç olmadıkça kullanma. Ben griplerimde artık ilaç içemiyorum. Korkudan. İlk fitilden sonra geçer şikayetin hemen ama sen yinede 3 gün sonra 2.yi de koy. Geçti diyip koymamazlık yapma. Çok fena bişey.. ben artk rutin haftada 1 sirkeli su yapıyorum. Mikropları öldürsün diye. Niye böyle oldum bilmiyorum tedaviye başladığımdan beri 1 yılda 3 defa oldum. Geçmişler olsun canm.Kızlar antibiyotik kullanırken bir anda kasintim başladı ve mantar oldum gyno lomexil fitil kullandım iki tane var içinde ilkini attım ve inanılmaz akıntı yaptı kesik süt gibi yanma da cabasi sirkeli suyla da siliyorum var mi böyle bişey yaşayan travacort krem de sürüyorum adet olunca yumurtlama dönemi çağırmıştı o zamana kadar geçer inşallah bu mantar illeti
@nisandeniz , @aysem147r merhaba; ben de pazartesi günü iğnelere başladım sizler ne aşamadasınız başladınız mı :)canim niye uzgunsunki ne güzel tedaviye başlıyorsun.benimde 2.deneme için bugün randevum var.sana söylüyorum ama bende bir okadar uüzgünüm
amin canım hepimizinkiler tutsun inşallah. embriyoga kalitesi nasıl dedim, ne demek kalitesi dedi anlaşılan o kelimeyi kullanmıyorlar neyse fragmantasyon yok iyi dedi. zaten üç taneydi biri üçüncü güne gelişememiş doğrudürüst. ona veda ettik mecburen. ikisini aldım koynumakalitesi nasılmış? inşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin
Valla zaten antibiyotigi hisyeroskopiden sonra iltihap gördüm içerde diye vermişti bende bi dahaki denemede tutmaz korkusuyla içtim bırakmadım bu sefer de mantar yaptı ama bugün biraz daha iyiyim akşam ikinci fitili de aticam bklm bu antibiyotikler yüzünden adet de olmadım ya 34. Gün bugün adetim ne kadar gicikirse tüp bebek de gecikiyor insan beklemeye dayanamıyor bu süreçte ya başlasin da biran önde transfer olsun diye bakıyorCanm sabah gördüm yazacaktm unuttum şimdi geldi aklıma. Bende antibiyotik kullanınca oluyorum. Doktorumun söylediği bağışıklık kazanmış olabilirsin yani benimde ilk antibiyotik kullanınca oldu ve her kullandığımda oluyorum. Tavsiyem çok muhtaç olmadıkça kullanma. Ben griplerimde artık ilaç içemiyorum. Korkudan. İlk fitilden sonra geçer şikayetin hemen ama sen yinede 3 gün sonra 2.yi de koy. Geçti diyip koymamazlık yapma. Çok fena bişey.. ben artk rutin haftada 1 sirkeli su yapıyorum. Mikropları öldürsün diye. Niye böyle oldum bilmiyorum tedaviye başladığımdan beri 1 yılda 3 defa oldum. Geçmişler olsun canm.
iki tane mi koydular ay ne güzel ikizler geliyo inşallah. canım 3.gün embriyosu diye mi geç test yapacaksın? benim test günüm 7 ekim ben 5 de yapmayı düşünüyorumamin canım hepimizinkiler tutsun inşallah. embriyoga kalitesi nasıl dedim, ne demek kalitesi dedi anlaşılan o kelimeyi kullanmıyorlar neyse fragmantasyon yok iyi dedi. zaten üç taneydi biri üçüncü güne gelişememiş doğrudürüst. ona veda ettik mecburen. ikisini aldım koynuma
canım kahve içmemekmi gerekiyoki ?Bende sali günü başladım iğnelere..beslenme konusunda önerileriniz nedir? Cay kahve içmiyorum.
Folik asit kullanıyorum şimdilik.
Bende pazartesi başladım bugün 3. iğnemi vurucam senle birlikte ilerliycez sanırım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz , sadece folik asit kullanıyorum bende , kahveyi bıraktım çayı da çok az içiyorum iş yerinde durmadan çay geliyor dayanamayıp içiyorum arada :) bunun dışında bol taze sebze meyve ve balık tüketin bir de ananas duymuştum günde iki dilim ama henüz yemedim.Bende sali günü başladım iğnelere..beslenme konusunda önerileriniz nedir? Cay kahve içmiyorum.
Folik asit kullanıyorum şimdilik.
cnm 2 defa yasadım bilirim o çaresizliği . dondurulmuşun var mı cnmMalesef arkadaşlar negatif ne diyecegimi bilemiyorum bu da benim sınavım galiba. sonuç almayanlar tedaviye yeni başlayanlar hepiniz guzel sonuçlar alırsınız inşallah...
bana 16 gün sonrasını verince tahlil gününü ben de inanamadım. sabret dedi. zaten tutmazsa 16 gün içinde regl olmam gerekir mantıken değil mi? 3. gün embriyosu transfer olan arkadaşlar kaçıncı gün öğrendiniz sonucu?iki tane mi koydular ay ne güzel ikizler geliyo inşallah. canım 3.gün embriyosu diye mi geç test yapacaksın? benim test günüm 7 ekim ben 5 de yapmayı düşünüyorum
galiba var bana da dun yumurtaları donduracaz bi tık tutması daha iyi oluyor dedı , ki 2 başarısız denemem var . kismetKızlar ya bugün doktor tüp bebek için gelen birine "yumurtalarını donduracağız çünkü dondurunca tutma ihtimali daha çok" dedi. Böyle bir şey var mı gerçekten?
Bir de sperm seçiminde mikroçip kullandınız mı?
ikizler isteriz inşallah ne güzel olur.iki tane mi koydular ay ne güzel ikizler geliyo inşallah. canım 3.gün embriyosu diye mi geç test yapacaksın? benim test günüm 7 ekim ben 5 de yapmayı düşünüyorum