- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.041
benim arkadaşımin son embriyosu iyi kalite değilmiş hic umudu yoktu ve tuttu masalalh :) kismet olunca oluyor cnmcanım benim transferim oldu ama pek keyfim yok. embriyo 2ab kalitedeymiş. dualarım seninle..
öncelikle kafanı rahat tut seni üzen insanlardan uzak dur mümkünse dramatik korkulu filmleri dizileri izleme :) beslenmene dikkat et folik asit alSelam kizlar bende 2gun once ankara novaart merkezinde tup bebege başladım ,2gundur ilaçlarımı yapıyorum..nasıl bir süreç bekliyor beni hic bilmiyorum ama cok heyecanlıyımm
tedavi esnasında bana da cok oluyor ozellikle transfer sonrası cok yasamıştım afedersin insan ıkınmaya korkuyor Bebek gidecek saniyorarkadaşlar bişey sorucam size sormim dedim ayıp ama başkada kime sorulurki. ayıptır söylemesi uzun zamandır büyük tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum. sizlerin bunla ilgili denediği bir yol varmı önerebiliceğiniz bişey
benımde cuma gunu yumurta toplanıyor rabbımın ıznıyle hepımızın ıyı sonuclar almasını umıd edıorumtedavi esnasında bana da cok oluyor ozellikle transfer sonrası cok yasamıştım afedersin insan ıkınmaya korkuyor Bebek gidecek saniyor
Kaysi ye uzerine su ic sonrası malum
doktor günde bir tane iç en fazla dedicanım kahve içmemekmi gerekiyoki ?
inşallah canım rabbim nasip ettikten sonra kalite vız gelir tırıs giderbenim arkadaşımin son embriyosu iyi kalite değilmiş hic umudu yoktu ve tuttu masalalh :) kismet olunca oluyor cnm
valla bende çok isterdim ama tek koydular ilk tedavim buikizler isterizinşallah ne güzel olur.
canım kabak yemeği yap yoğurtla ye. yada activia yoğurdu sabah aç karnına ye üzerine su içarkadaşlar bişey sorucam size sormim dedim ayıp ama başkada kime sorulurki. ayıptır söylemesi uzun zamandır büyük tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum. sizlerin bunla ilgili denediği bir yol varmı önerebiliceğiniz bişey
inşallah güzelim.benımde cuma gunu yumurta toplanıyor rabbımın ıznıyle hepımızın ıyı sonuclar almasını umıd edıorum
benim yaş 39 olunca bir de artık son tüp deneme olunca.valla bende çok isterdim ama tek koydular ilk tedavim bu
aynen bence de bu iş nasip kısmet. olacağı varsa olur.benim arkadaşımin son embriyosu iyi kalite değilmiş hic umudu yoktu ve tuttu masalalh :) kismet olunca oluyor cnm
neden son?benim yaş 39 olunca bir de artık son tüp deneme olunca.
eşimle öyle karar verdik canım. süreç bizi çok yordu. bir de ben kan pıhtılaşma derdinden dolayı iğne vuruyorum heryerim mosmorneden son?
elbette anne olmanın mutluluğunu yaşamanı isterim ama eğer nasibinde yoksa diye diyorum eşinin böyle düşünmesi ne güzel. seni gerçekten önemsiyor demek ki. rabbim güzellikler versin arkadaşım bi bakmışsın bu sefer bi taşla iki kuş gelivermişeşimle öyle karar verdik canım. süreç bizi çok yordu. bir de ben kan pıhtılaşma derdinden dolayı iğne vuruyorum heryerim mosmoreşim artık denemek istemiyor halime acıyor galiba.
teşekkür ederim cnm denicembenımde cuma gunu yumurta toplanıyor rabbımın ıznıyle hepımızın ıyı sonuclar almasını umıd edıorum
tamam canm sağolcanım kabak yemeği yap yoğurtla ye. yada activia yoğurdu sabah aç karnına ye üzerine su iç
merhaba, bende de genel olarak kabızlık sorunu var. Transfer günü hemşire kabız olmamaya çalış deyince ben zaten normal çıkamıyorum dedim, o da bi ilaç yazdı ama ben ilacı kullanmıyorum. Kuru kayısı ve kuru incir tüketiyorum. Transferimin 5.günümdeyim ve çok şükür kabızlık sorunu yaşamadım. Bilmiyorum bir zararı olur mu? Çok fazla değil günde en fazla 5'er adet kayısı ve incir yiyorum ve ekmek günde 1 dilim o da sabahları, makarna ve pilav hiç yemiyorum.tamam canm sağol
5 kayısı 5 incirmi canm aç karnınamı yiyosun ikisinidemerhaba, bende de genel olarak kabızlık sorunu var. Transfer günü hemşire kabız olmamaya çalış deyince ben zaten normal çıkamıyorum dedim, o da bi ilaç yazdı ama ben ilacı kullanmıyorum. Kuru kayısı ve kuru incir tüketiyorum. Transferimin 5.günümdeyim ve çok şükür kabızlık sorunu yaşamadım. Bilmiyorum bir zararı olur mu? Çok fazla değil günde en fazla 5'er adet kayısı ve incir yiyorum ve ekmek günde 1 dilim o da sabahları, makarna ve pilav hiç yemiyorum.