2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

arkadaşlar bişey sorucam size sormim dedim ayıp ama başkada kime sorulurki. ayıptır söylemesi uzun zamandır büyük tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum. sizlerin bunla ilgili denediği bir yol varmı önerebiliceğiniz bişey

Selam kizlar bende 2gun once ankara novaart merkezinde tup bebege başladım ,2gundur ilaçlarımı yapıyorum..nasıl bir süreç bekliyor beni hic bilmiyorum ama cok heyecanlıyımm
öncelikle kafanı rahat tut seni üzen insanlardan uzak dur mümkünse dramatik korkulu filmleri dizileri izleme :) beslenmene dikkat et folik asit al
iğnelerini yapicaksin sonra dr uygun bi gun verecek sana anestezi altında yumurtalarını toplayacak uyanacaksın karnında hafif sizi olacak adete benzer antibiyotik ve agri kesiciyle geçecek o agri merkezde 1-2 saat dinlenip eve gideceksin ins
sonra uygun bi Zamanda transfer yapıp Allah'ın izniyle 11-12 gun sonra guzel haberi alacaksın

tedavi esnasında bana da cok oluyor ozellikle transfer sonrası cok yasamıştım afedersin insan ıkınmaya korkuyor Bebek gidecek saniyor
Kaysi ye uzerine su ic sonrası malum

tedavi esnasında bana da cok oluyor ozellikle transfer sonrası cok yasamıştım afedersin insan ıkınmaya korkuyor Bebek gidecek saniyor
Kaysi ye uzerine su ic sonrası malum
benımde cuma gunu yumurta toplanıyor rabbımın ıznıyle hepımızın ıyı sonuclar almasını umıd edıorum

canım kabak yemeği yap yoğurtla ye. yada activia yoğurdu sabah aç karnına ye üzerine su iç

eşimle öyle karar verdik canım. süreç bizi çok yordu. bir de ben kan pıhtılaşma derdinden dolayı iğne vuruyorum heryerim mosmor eşim artık denemek istemiyor halime acıyor galiba.
elbette anne olmanın mutluluğunu yaşamanı isterim ama eğer nasibinde yoksa diye diyorum eşinin böyle düşünmesi ne güzel. seni gerçekten önemsiyor demek ki. rabbim güzellikler versin arkadaşım bi bakmışsın bu sefer bi taşla iki kuş gelivermiş

tamam canm sağol
merhaba, bende de genel olarak kabızlık sorunu var. Transfer günü hemşire kabız olmamaya çalış deyince ben zaten normal çıkamıyorum dedim, o da bi ilaç yazdı ama ben ilacı kullanmıyorum. Kuru kayısı ve kuru incir tüketiyorum. Transferimin 5.günümdeyim ve çok şükür kabızlık sorunu yaşamadım. Bilmiyorum bir zararı olur mu? Çok fazla değil günde en fazla 5'er adet kayısı ve incir yiyorum ve ekmek günde 1 dilim o da sabahları, makarna ve pilav hiç yemiyorum.

uzun bır aradan sonra kısmetse bende adet olmayı beklıyorum , cyclone kullanıyorum yarısı bıttı (korku var gene aynı seylerı yasama surecı sonuc beklemeler((( ) devlet hastanesıne gıtmeyı planlıyorum ama esım ısteklı degıl merkeze devam etmemı ıstıyor ..kafam karısık devlette tarıhler uzun verılıyormus
Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

5 kayısı 5 incirmi canm aç karnınamı yiyosun ikisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…