- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 33
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.981
Hayırlısı inşallah tutacağı varsa tazede tuttar dondurulmuşta tutsada düşer bilinmez herşey nasipben ankaradayım canım Başkent üniversitesi tüp bebek merkezi Doktorum Göğşen Önalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı inşallah tutacağı varsa tazede tuttar dondurulmuşta tutsada düşer bilinmez herşey nasipben ankaradayım canım Başkent üniversitesi tüp bebek merkezi Doktorum Göğşen Önalan
sağol canım inşallah. taze oldu zaten ilk denemem brüksel tüp bebek merkezi. senin içinde güzellikler dilerim. sevgileriyi düşün güzel şeyler olsun :) bugünleri bekledik hep, ananas ye günde 2 dilim taze taze eejanaika
tazemi dondurulmuşmu oldu ? hangi merkez
sağol tatlım. geldim artık evimdeyim. sende hayrla gel inşallahCanını hiçbirşeye sıkma bundan sonra. Bebişler rahat rahat tutunsun. Kalite falan fasa fiso. Kalbini ferah tut.
Birazdan transferim olacak su içiyorum içim şişti :))canım benim transferim oldu ama pek keyfim yok. embriyo 2ab kalitedeymiş. dualarım seninle..
Evt canım aynen öyle çok düşünmemek lazım aslında da işte ilaçlar da bizi ekstra etkiledi heralde takmayacağımız şeyi bile takıyoruz.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Hayırlısı inşallah tutacağı varsa tazede tuttar dondurulmuşta tutsada düşer bilinmez herşey nasip
hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunur, hangi merkez taze mi dondurulmuş mu deniyorsunuz ?Birazdan transferim olacak su içiyorum içim şişti :))
Bahçeci Fulyada dondurulmuş embriyo canım.hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunur, hangi merkez taze mi dondurulmuş mu deniyorsunuz ?
Çay da içtim şimdi yürüyorum.ben seruma rağmen sıkışamayınca diüretik yaptılar birden öyle sıkıştım ki hadi hadi hadi diyip durdum. mümkünse yürü biraz canım. hareket etmek bide kahve içmekte iyi gelir
acıbadem hastanesi iyi diyende var ama kadınlar klubünden okuduğum kadarıyla genel anlamda kötüleyen çok kalabalık ve ilgi bakımından, sorun neydi ? başka bir merkezde denemeyi düşünseniz eğer 2side orda olduysa..
İlk denemem alman hastanesi, 2. memorialde oldu. sperm azlığı morfoloji sorunumuz var. doktorum Faruk Buyru olacak.
hangi merkezde tedavi görüyorsun ? doktorn kim canım.. ben bahçecide göreceğim merkezde doktorların geneli dondurma taraftarımış fakat aylin hanım tazeden yanayım dedi eğer rahim transfere uygun koşulda olursa taze yapma taraftarıym dedi kafamda deli sorular...
İnş. hayırlı sonuç alırsın. Allah yardımcın olsun.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.Birazdan transferim olacak su içiyorum içim şişti :))
aaa bende :) doktorun kim ilk denemenmi hayırla sonçlansn inşallah inşallahBahçeci Fulyada dondurulmuş embriyo canım.
benimde dondurulmuş embriyo transfer edildi, bahçeci fulya daarkadaşlar taze mi dondurulmuş mu deniyoruz ? lütfen bunlarıda paylaşalım...
benim İlk denemem alman hastanesi, 2. memorialde oldu. sperm azlığı morfoloji sorunumuz var. doktorum Faruk Buyru olacak. İnş iyi şeyler yaşarım.aaa bende :) doktorun kim ilk denemenmi hayırla sonçlansn inşallah inşallah
benim İlk denemem alman hastanesi, 2. memorialde oldu. sperm azlığı morfoloji sorunumuz var. doktorum Faruk Buyru olacak. İnş iyi şeyler yaşarım.
sorun neydi canım rahim hazır olsa bile mi dondurulmuş denediler ? fulyada başlıcam bende hayırlısıbenimde dondurulmuş embriyo transfer edildi, bahçeci fulya da
eğer raporun vs yoksa çider çocuk istiyorum diye bi site var yıllık üyelk ödeyip acıbadem ve gruplarına fiyatta indiirmler sağlıyorlar habern olsnAcıbademi çok övüyorlardı laboratuvarları çok iyiymiş falan. Takirdağ çerkezköydeyim. Bilmiyorum burdaki kadın doğumcum oraya yönlendirdi. 2.denememde gebelik vardı kalp atışlarını duymaya gittiğimizde boş gebelik olduğunu öğrendik ve kürtaj oldum. Rabbim zamanını bekliyor inş. bizimde bir gün kucaklarımız dolacak.