Mrb arkadaşlar 2016 ocak ayında tüp bebek yaptiracaklar adında topik açmıştım ve ocak ayında biçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve pozitifi gördü tabiki ben hariç diğer bütün arkadaşlara topigim uğurlu geldi, inşallah bu topikde de uğurlu gelir hepimiz pozitifi görürüz . ..
Şimdi kısaca benden bahsedeyim...
2016 Ocak ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol Lucrin tedavisi bi önceki adetin 21. Gununden çatlatma iğnesi yapılana kadar kullanılıyor adet olunca da 8.gününe kadar da Gonalf+Lucrin +Luveris kullandım ultrasona gittiğimde tedavim iptal oldu sebep yumurtaların etrafında topak şeklinde damarların (varislerin) olması, eğer devam edersek toplama işlemi sırasında iğne damara denk gelirse iç kanama geçirebilirmişim ve hayati riskim olabilirmiş, doktorum iptal edecez tedaviyi ve ilk önce o varisler in tedavisini olacaksın dedi tamam dedim ama benim kafa allak pullak oldu hiç duyulmamıştım böyle bişey ömrümde hatta KK da topik açmıştım hiç duyan olmamisti neyse basladım kılcal damarların tedavisine hastaneye git geller ultrasonlar, tomoğrafiler vs. En sonunda yattım ameliyat masasına kasıgımdan girip kılcal damarları tıkadılar mart ayının son günleriydi. Ameliyattan sonra Doktoruma çıktım ne zaman başlayabiliriz tekrar tedaviye diye bu sefer umutluydum olacaktı hani damarlarda tıkanmıştı başka bi sorun yoktu ortada çünki hsg ler histeroskopi ler herşey iyiydi kılcal damarlardan başka bi sorun görünmüyordu mayıs ayında başlayalım dedi tamam dedim.
Mayıs ayında gittim ultrason kan derken e2 değerim yüksek çıktı vee nurtopu gibi bi kist oysaki hiç kist olmazdı bende neyse bir ay daha bekleyim dedim doktorum doğum kontrol hapı vercem her gün içeceksin adet olunca 2. Günü gel dedi tamam dedim içmeye başladım haziran ayında adet oldum tekrar gittim
Bu sefer herşey iyiydi kan degerim de ultrasonda başladık tedaviye Cetrotide Gonalf Luveris kullandım yumurtalar cevap verdi ilaclara gayette iyi büyüyorlar yine ben sevindim hiç bi sorun yoktu ultrasonda 11-12 tane görünen yumurtalar toplamada 6 tane çıktı, 6 tane nin 4 tanesi olgun, 4 taneninde de 3 tanesi döllendi embriyolog 3. Günü gelin dedi gittik yumurtalar 3. Gün iyi görünmüyormuş 6 hücreli olarak kalmış embriyologumuzda 5. Güne bekleyelim eğer 5. Güne Giderse transfer yapalım dedi yumurtalar kalitesiz olduğu için transfer edip ümit vermemek için 5. Günü bekleyelim dedi tamam dedim benim ümidim kalmamıştı zaten ama bi ümit Rabbimin işi belli olmaz dedim 5. Gün tek başıma gittim, eşime de eğer transfer yapacaz derlerse ben seni çağırırım gelirsin dedim tamam dedi, veee hastaneye gittim yine de ne olur ne olmaz diye su da içiyorum transfere sıkışık olarak girmek gerektiği için, direk embriyolog un yanına girdim embriyolog un bana sizin transfer iptal oldu demesiyle başımdan aşağı sanki kaynar sular döküldü benimle birlikte Opu olan 2 arkadaş da oradaydılar onlar transfere girdiler ben ağlaya ağlaya eve döndüm ama bırakmadım ertesi gün tekrar doktorumun yanına gittim ne zaman başlayalım hocam diye sordum eylülde başlayalım dedi farklı tedavi yöntemleriyle heyecan ve ümit ile şimdi eylülü bekliyorum inşallah bu sefer olur rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir hepimize...
Benimle birlikte burda tedavi süreçlerini paylaşmak isteyen arkadaşları bekliyorum...
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... EN YAKIN ZAMANDA DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH...
| NİCK | YAŞ | SEBEP | MERKEZ | KAÇINCI DENEME | KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR | REGLİ TARİHİ | TRANSFER TARİHİ | SONUÇ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Cadiprensesss | 30 | Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta | Hacettepe Üniversitesi Hastanesi | Transfere gidemeyen 3. Deneme | Lucrin+ Gonalf+ Merional | .... | .... | ..... | | Hubannn | 29 | Sebepsiz infertilite | Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel) | 1. Deneme | .... | 29. Ağustos.2016 | .... | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
atav melek | 29 | Sebepsiz infertilite | Medicana Hastanesi(Ömer Faruk ) | 2.Deneme | .... | .... | .... | ..... | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
eejanaika | 32 | Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji | Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman) | 1. Deneme | ..... | .... | .... | ..... | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
just_married | 30 | Sebepsiz infertilite | Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem ) | 2.Deneme | Gonalf, Merional, Orgalutran | 21.Ağustos.2016 | .... | ..... | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
fidan_22 | 31 | Sperm azlığı | Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik ) | 1. Deneme | .... | 22. Eylül .2016 | .... | ..... | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
blgk | 26 | azosperm | Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi | 4. Deneme | Gonalf | 1.Eylül.2016 | 22.Eylül.2016 | ..... | | BonjourMadame | 26 | Sebepsiz infertilite | Ada TıpHastanesi(Prof.Dr. Bülent Duran ) | 1. Deneme | Gonalf, Orgalutran | 23. Agustos.2016 | 7. Eylül.2016 | | | Ilaymilya | 25 | Azosperm | Hatay Mozaik Tüp Bebek Merkezi | 3. Deneme | ..... | .... | .... | ..... | | dehaaa | 30 | Azosperm | Ege Üniversitesi Hastanesi | 1. Deneme | ..... | .... | .... | ..... | | nesersat | 35 | Azosperm | .. | .. | .. | .... | .... | ..... | | kaju | 32 | Sebepsiz infertilite | İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık ) | 1. Deneme | Pregon, orgalutran | 9. Ağustos.2016 | 25.Ağustos.2016 | ..... | | ggm-3 | 28 | Yumurtalık rezervi azlıgı | Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi | 1. Deneme | .... | .... | .... | ..... | | ZehreNur | 30 | Morfoloji | Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Dr.Selen sakar ) | 1.Deneme ( Dondurulmuş) | Gonalf,Menopur, femara, orgalutran, ovitrelle, gonappty | 23.Ağustos.2016 | 19.Eylül.2016 | ..... | ayisigi74 | 35 | Sebepsiz infertilite | İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi | 1. Deneme (Dondurulmuş ) | Pregon,Orgalutran | .... | .... | ..... | | edosko | 31 | Morfoloji | Bağcılar Medipol Mega Tüp Bebek Merkezi | 1. Deneme | ... | .... | .... | .... | Elfst | 31 | Morfoloji | Başkent Hastanesi | 2. Deneme | ..... | .... | .... | | | heidi1017 | 31 | Erkek infertilitesi | Bursa Acıbadem Hastanesi | 3. Deneme | ..... | .... | .... | ..... | | mavimli | 38,5 | Kan pıhtılaşması, rezerv azlıgı | Fulya Bahçeci Tüp Bebek Merkezi | .... (Dondurulmuş ) | ..... | .... | .... | ..... | | benim bebixsxim | 31 | Polikistik over | İzmir Medicalpark Hastanesi | 4. Deneme | ..... | .... | .... | ..... | | glfrmlh | 34 | Sperm azlığı | Adana Acıbadem Hastanesi | 2. Deneme (Dondurulmuş ) | ..... | .... | .... | ..... | | neslli | 29 | Pko | Şişli international kolan hospital (Op.Dr.Serkan Oral ) | 1. Deneme | Orgalutran, Gonalf, Gonappty ,folidace | .... | .... | ..... | | gibigibiyim | 35 | Rezerv azlıgı, | Başkent Üniversitesi Hastanesi | 1. Deneme | Gonalf+Menopur+Orgalutran+Ovitrelle +Gonappty | 6. Eylül. 2016 | 1.Ekim. 2016 | ..... | |
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]