2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Amin cumlemizinki pozitif olsun insallah...Allah herkesin gönlüne göre versin.. zor süreç...

Zor surec olmaz mi bende o merkezde tedavi gordum 1 asilama 3 tup bebek 2. Transferin pozitif oldu ama dustu. Tum tahlillerini yaptir benim dusugum kan pihtilasmasindan oldu ve hoca o testi cok cok sonra yaptırdı onceden yaptirsaydi dusmeyecekti belki bilmiyorum ama sen soyle hocaya e2 pihtilasma genetik testlerini yaptirt cnm simdiden

Slm canım iyi geceler ben burada yeniyim bizm de olmuyor bebegimiz dr. Tüp bebek olack dedi tahlil vs.mayis ayında başladık bir tek eşimin 2 tahlilleri kaldı ondan sonra napcaz nasıl olacak hic bir bilgim yok biraz bilgi verirseniz sevinirim

Canm sabah gördüm yazacaktm unuttum şimdi geldi aklıma. Bende antibiyotik kullanınca oluyorum. Doktorumun söylediği bağışıklık kazanmış olabilirsin yani benimde ilk antibiyotik kullanınca oldu ve her kullandığımda oluyorum. Tavsiyem çok muhtaç olmadıkça kullanma. Ben griplerimde artık ilaç içemiyorum. Korkudan. İlk fitilden sonra geçer şikayetin hemen ama sen yinede 3 gün sonra 2.yi de koy. Geçti diyip koymamazlık yapma. Çok fena bişey.. ben artk rutin haftada 1 sirkeli su yapıyorum. Mikropları öldürsün diye. Niye böyle oldum bilmiyorum tedaviye başladığımdan beri 1 yılda 3 defa oldum. Geçmişler olsun canm.

Kızlaaaaar ben de varım :) 2. Denemem bu inşallah tutar :) geçen hafta salı başladık ilaçlara önümüzdeki hafta içi toplanacak yumurtalar. Döllrme olduktan sonra pgt ye gidecekler inşallah 1. Kaliteli olanlar çok olur. 20 tane falan yumurtam varmış :) heyecanlıyım Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah :)

Günaydın kızlarrrr tedaviye az kalanlar transferi yolda olanlar vitamin ne kullanıyorsunuz ? ben folik asit, omega 3 kullanıyorum, hormonlarım çok oynamaması adına hayıt tohumlu + macunu mübarekte kullanılan tozları balla karıştırdım sabah akşam 1 çay kaşığı yemeğe çalışıyorum.

transferi yapılanlara tavsiyem yani genelde gördüğüm şeyi aktarıyorum günde 2 dilim ananas yiyorlarmış tutunmasını sağlanması adına...

bilginize Bildiklerimizi yaptıklarımızı paylaşalım...

kalitesi nasılmış? inşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin
amin canım hepimizinkiler tutsun inşallah. embriyoga kalitesi nasıl dedim, ne demek kalitesi dedi anlaşılan o kelimeyi kullanmıyorlar neyse fragmantasyon yok iyi dedi. zaten üç taneydi biri üçüncü güne gelişememiş doğrudürüst. ona veda ettik mecburen. ikisini aldım koynuma

Valla zaten antibiyotigi hisyeroskopiden sonra iltihap gördüm içerde diye vermişti bende bi dahaki denemede tutmaz korkusuyla içtim bırakmadım bu sefer de mantar yaptı ama bugün biraz daha iyiyim akşam ikinci fitili de aticam bklm bu antibiyotikler yüzünden adet de olmadım ya 34. Gün bugün adetim ne kadar gicikirse tüp bebek de gecikiyor insan beklemeye dayanamıyor bu süreçte ya başlasin da biran önde transfer olsun diye bakıyor

iki tane mi koydular ay ne güzel ikizler geliyo inşallah. canım 3.gün embriyosu diye mi geç test yapacaksın? benim test günüm 7 ekim ben 5 de yapmayı düşünüyorum

Bende sali günü başladım iğnelere..beslenme konusunda önerileriniz nedir? Cay kahve içmiyorum.
Folik asit kullanıyorum şimdilik.
Bende pazartesi başladım bugün 3. iğnemi vurucam senle birlikte ilerliycez sanırım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz , sadece folik asit kullanıyorum bende , kahveyi bıraktım çayı da çok az içiyorum iş yerinde durmadan çay geliyor dayanamayıp içiyorum arada :) bunun dışında bol taze sebze meyve ve balık tüketin bir de ananas duymuştum günde iki dilim ama henüz yemedim.

Malesef arkadaşlar negatif ne diyecegimi bilemiyorum bu da benim sınavım galiba. sonuç almayanlar tedaviye yeni başlayanlar hepiniz guzel sonuçlar alırsınız inşallah...
cnm 2 defa yasadım bilirim o çaresizliği . dondurulmuşun var mı cnm

iki tane mi koydular ay ne güzel ikizler geliyo inşallah. canım 3.gün embriyosu diye mi geç test yapacaksın? benim test günüm 7 ekim ben 5 de yapmayı düşünüyorum
bana 16 gün sonrasını verince tahlil gününü ben de inanamadım. sabret dedi. zaten tutmazsa 16 gün içinde regl olmam gerekir mantıken değil mi? 3. gün embriyosu transfer olan arkadaşlar kaçıncı gün öğrendiniz sonucu?

galiba var bana da dun yumurtaları donduracaz bi tık tutması daha iyi oluyor dedı , ki 2 başarısız denemem var . kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…