- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
- 333
Herkese iyi bayramlar.. Doğum yapanlara da bekleyenlere de Allah kolaylık versin.. Ece Umay 9.9.2016 da sabah 8 de 3040 gram olarak dogdu..
Bizim evde sadece annem ve ben varız. . Çok zorlanıyoruz ama sagolsun lar kız arkadaşlarım her şeyimize koşuyorlar. .
Gece uykumuz bizim de yok, sütüm yeterli gelmiyor gece çığlık çığlığa agliyor. Sarılığı da var bugün kontrole gideceğiz. . Mecburen mama başladık. Bakalım kontrolde göreceğiz kilo almış mi..
Masallah ece umaya da annesine de. Cok tatlisiniz allah saglikla buyutmek nasib etsin :)
Arkadaşlar benim kız bekleyemedi gününü spinal sezeryan oldum cumartesi gece 38+0 da 2830 51cm
bebiş gayet iyi, ben ilk gün zorlanıyordum ama gün geçtikçe baya farkediyor toparlıyorum
Sayfalara hiç bakamadım başka doğum olan olduysa tebrik ederimm
hepinize yol arkadaşlığınız için çook teşekkürler iyi ki varsınız gerçektenkocamaan öpüyorum
![]()
Bir aceleci minik daha gelmis hosgelmis. Saglikla buyusun canim. Rabbim esini ve evladini sana bagislasin. Esin de ciddi bir ameliyat gecirecekti gecen aylarda toparlamistir insallah. Saglikli uzun omur diliyorum tum ailenize
Merhaba arkadaşlar buraya yazmasam da tüm hamileliğim boyunca takip ettim. Benim kızım da biraz erken davrandı 9 eylülde genel anestezi ile sezeryan oldum. 38+1 de kızım 3700 kilo 49cm doğdu. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla büyüsünler inşallah. Bekleyen arkadaşlar da sağlıkla meleklerine kavuşsun inşallah.![]()
Masallah boyuna kilosuna :)) saglikla buyusun kuzucuk
sadece anne sütü canım. ilk haftalar az emiyordu bu son haftalar düzene girdi o da kilo aldırdı![]()
Canim anne sutu obez yapmaz korkma emzir. Ilk 3 ay gak dese meme guk dese meme. 40tan sonra geceyi 4 saate bire cikarabiliyorduk diye hatirliyorum. Uzun guzel uykulariniz olsun. Uyanmiyorsa uyurken teklif et bi sure aldigi kadar. Yoksa kilo alimi yeterli masallah
Ama çıkarınca göğsüm yapışıyor sütyene ve acıyorona ne çözümün var tecrübeli anne?:)
Tshirtun birini aliyosunuz iki delik aciyorsun gogus yerlerine :)) ev musaitse oluyor tabi bu dedigim ama cidden en kestirmesi bu.